0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 sene önce soyulma nedeniyle değişen direksiyon simidi yeniden soyulmaya başladıbugün servise gittim gösterdim ve tekrar yenisi sipariş edildi. haftaya değişim olacakgarantinin bitmesine 1 ay kala olması sevindirici ama tekrar soyulması gelecek için düşündürücü
Bu kadar sık soyulması acaba kullanılan temizlik malzemelerimi zarar veriyor diye aklıma getirdi.Kullandıgınız belli birşey vamı?
yok Ahmet beykullandığım bir temizlik maddesi yok genelde kuru bez ile yada cam sil ile silerim. temizlikten kaynaklı olsaydı biraderimin direksiyonu yok olurdu sanırım ( her gün temizlik yapıyor nerdeyse)genelde araç kullanırken sol elimi direksiyonun tepe noktasını tutarak kullanırdım taki soyulana kadar ve ilk değişmden sonra allt kısmını tutarak sürmeye başladım ki tuttugum kısım bu sefer soyuldu...herhalde sorun bende nereyi ellesem soyuluyor
Kesin sorun sizde.Arabayı ameliyat eldiveni ile kullanmalısınız.
Benim direksiyon deri değil. Ancak ne zaman deforme olmaya başlayacak merak ediyorum. Bundan önceki aracım polo 4. senede başlamıştı.
bugün servisten aradılar ve direksiyonum gelmiş cumartesi günü için randevu aldım. malum kış günleri erken kapanıyor servis...
bugün servise gittim ve soyulan direksiyon simidi 2.sefer yenisi ile değiştirildi. fatura tutarında 354 tl olmakla birlikte garantiden karşılandı.deri farklı bir malzeme gibi geldi bana... inşallah bu sefer soyulma olmaz