0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Önceki sürümden kuzen yazın almıştı ayfonun babası diye bize artizlik yapıyordu çok incelemiştim önceki sürümü bile çok başarılı bir cihazdı... yaklaşık iki yıldır kamerasız telefon kullanıyorum uzaklaşmıştım bu işlerden ama tekrar dönücem gibi duruyor
Hep söylemişimdir, gelecek Android de ayfon filan hikaye Hakkı abi. Şimdi gidip samsung galaxy s2 bile alsan süper telefon. HTC sensetion var bizim arkadaşta süper telefon, bunu düşünemiyorum bile. Yanlız fiyatı samsung galaxy s2 ye yakın tutmaları lazım yoksa rekabet edemez bu cihaz.
sgs2 ye de baktım o da özellik olarak baya dolu,ama kasa aynı ayfon4 be abi,hatta ayfon samsungu mahkemeye vermiş sgs2 yüzünden
Abi kasayı boşver ya sen işletim sistemine bak Sen telefonu al senin telefonu Overclock filanda yaparız 1.5 olan işlemci 2.0 filan olur. Ben bendeki xperia x10 1.0 ghz işlemciyi 1.2 yaptım. Çok deli çalışıyor şimdi
U ne be chiptuning mi
Serkanın dediği gibi kötü galaxy bile ayfonu yıkmak üzere zate sitiv amcada öldi Artık forever android
Abi kasayı boşver ya sen işletim sistemine bak Sen telefonu al senin telefonu Overclock filanda yaparız 1.5 olan işlemci 2.0 filan olur. Ben bendeki xperia x10 1.0 ghz işlemciyi 1.2 yaptım. Çok deli çalışıyor şimdi Adamlar 1.2 ghz olan Xperia Arc a 1.9 a overclock yapmışlar. Şimdi sony aynı telefonun hiçbirşeyini değiştirmeden Arc s diye bir model çıkartıyor onda işlemci hızı 1.4 ghz.
Tamam cihaz çok canlı ama bende sonuy x10i var xperia 4" ekran var inan tek elle kullanmak tam bir mesele ki ! bu tel 4.3" diyor nasıl bir el lazım bilmiyorum.
tamam anlaştık bağlantıyı koparmayalım,ne dersin xe alınır dimi alırsam başını bolca ağrıtırım senin