0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahahhh serkaným olduðu gibi ingilizce bu site yav
heh en sonunda nokia symbiandan kurtuluyo yani ! peki meego nokiadan başka cihazlarda kullanılıyormu şu anda,arayüz nasıl?
mesaj olayı da ilginç
iyide benim hiç androidim olmadı serkaannn
alacam almasına da ne zaman cıkacak bu xe abiii
senin kullandığın cihaz ne bu arada serkan ?
Nası artizlik yapıyo bize abi dimi laaa şuna bah heleeee
Nası artizlik yapıyo bize abi dimi laaa şuna bah heleeee Yav KC sende alem adamsın sattın gül gibi GLİ yi şimdi XE peşinde helak oluyosun
Abi senin alacağın cihazı araştırdımda biraz istersen XE yerine sensetionada bakabilirsin. Onun satışı var şuanda zaten. İki cihaz arasında işletim sistemi versiyonu ve işlemci hızı haricinde hiçbir fark yokmuş. İşlemci hızınıda overclock yapınca 1.5 ghz ye çıkarılabiliyormuşsunuz. Vatan bilgisayarda bugün indirim var. İsterseniz bir bakın.http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/htc-htc_sensation-sensation-cep-telefonu/productdetails.aspx?I_ID=56273Ben kendim 1.5 yıldır filan Sony Ericsson Xperia X10 kullanıyorum.Hahahaha
onu da biliyorum,geçen bi telefoncu arkadaşımda vardı sensation inceledim 1 saate yakın.1000 tl ye satıyodu 2nci el ama nasıl 2.el kullanıcı cihazını servise vermiş arızadan dolayıserviste bu cihazı yollamış sıfır olarak,bu da bizim arkadaşa satmış 1 aylık cihazdı pırıl pırıl,ama almak istemedim,bende bi hastalık var telefonu alırken kutusun kendim açmaya bayılıyorum,en garantilisi.hiç 2nci el telefon kullanmadım.+sensation xe deki beatsaudioyu da merak ettiğimden xe ye yöneldim,birde bataryası daha güçlü xenin.düzünden vazgeçtim.