0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
debriyaj sertliği için bir tavsiyeniz varmı.
kavrama ne çok aşağıda nede çok yukarıda yeri iyi gibi ama benim arabadan başka arabaya binipde debriyaja basınca ayağım boşluğa basmış gibi oluyor. ne kadar sertse ayağım alışmış bütün gücümle yükleniyorum heralde.
üzerinde toyotanın aliminyum jantları var sonradan takılmış olabilir 4 airbag var. (kararan dikiz aynası,dijital klima,yağmur sensörü 8airbag deri direksiyon) bunlar yok. teşekkür ederim bilgiler için.
benim aracın direksiyonu deri değil ama vitesi deri kaplama birde vites sayılarının olduğu yer parlak krom kaplı. arac 70000 de servis kayıtları mevcut alırken özellikle servis dışında bakıma girmeyen araçlara baktım. özelliklede her 10000 de bir girdiği sürelere dikkat ettim. km de hile olup olmadığını kontrol etmek için. Biraz pahalıya aldım gerçi.
sarohan bey 2005 corolla hb kullanıyorum terra modeli bendeki direksiyon deri ve tüm terra modellerde deri diye biliyorum. Debriyaj baskı balatayı 100 bin de değiştirdim aisin marka set kullandım. Sizin araç kaç kilometrede acaba?
mehmet bey terralarda deri direksiyon yok sizinki sport model mi yoksa
Bendeki terra, ama direksiyon deri, belli bir modelden sonraki terralarda direksiyonlar deri diye biliyorum.sol modelden eksikleri = airbag sayısı+yağmur sensörü+dig.klima+alüm.jant+dirksy.kumanda. başkada bir farkı yok.Seviyorum ben bu arabayı yahu sen yıllar önce hb çıkar babalar gibi, sonrada gel aurisi çıkar, şaka gibi yanigöz var nizam var hb corolla kasa olarak auristen her zaman ve her türlü güzel ..