Anket

DİZEL OLARAK, AURIS - MEGANE III - ASTRA CLASIC III HANGİSİ?

ASTRA CLASSIC III HB
AURIS
MEGANE III

Gönderen Konu: DİZEL OLARAK, AURIS - MEGANE III - ASTRA CLASIC III HANGİ HB?  (Okunma sayısı 15500 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Ynt: DİZEL OLARAK, AURIS - MEGANE III - ASTRA CLASIC III HANGİ HB?
« Yanıtla #40 : Ocak 06, 2012, 16:00:23 »
Megane 3 'de yerli ve ithal arasında bence iç aksamda fark var. Yerli üretim Auris ayarında. Çekiş konusunda ise katılamıyorum. 110hp. lik versiyonun çekişi gerçekten çok iyi. Hatta sınıfında seri olarak bilinen Focus ile aynı. Üstelik çok da sessiz. Özellikle içi ve hele uzun yolda en sessizlerden. Tüketimde ise sınıfında en iddialı modellerdendir. Şehir içş tüketimi karşılaştırmak kesinlikle sağlıklı sonuç veremez bence. 28km yi 3,5 saatte aldığımı bilirim. Bu arada yeni kasalarda Renault duyduğuma göre donanımları kısmış.

Yerli üretim olanlarda biraz kalite düşük. İstanbul'da bazen 1,5-2 km lik yolu 45 dk, 1 saatte gidebiliyorsun, hele ki cuma akşamıysa birde üstüne yağmur varsa gelde içinden çık ş.içi tüketimin.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 06, 2012, 16:00:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ocak 31, 2012, 18:29:42 »
Hasan abi hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.. kaça aldınız yeni kasa Astrayı.. ben de Classic III aldım sanırım aynı tarihlerde almışız.. hayırlı günler abi..
2012 Opel Astra 1.3 CDTİ var ama sıkı bir Avensis hastası..