0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Auriste 10 binkm de 2 lt yağ eksitmesini kim söyledi? Ben 30 bin km dir kullanıyorum yağ ile ilgili hiçbir sıkıntım olmadı. Sizin bahsettiğiniz durum 2010 eylül üretimi ve öncesiaraçlarda vardı onuda turbo değişimi yaparak çözüyorlar.
Yağ eksiltme belli seride oldu ve o çözüldü, garanti kapsamındaki araçta hiç bunları düşünme bence. Tabi insan emin olmak istiyor.
Aurisi seçenekler arasından çıkarıyorum astra spordur ekonomiktir düşük vergilidir bunun yanında gücüde düşüktür ancak kaliteli ve bol donanımlıdır.Megan III donanım yeterli güç çok zevkli ekonomik.Orta düzey işçilik kalitesi...Sorun olabilecek tek şey çıkaracağı sorunlar olur buda az çok kullanıcıya bağlı.Genel olarak astra önde gibi
Teşekkürler Arda, Astra fiyat ve donanım olarak en iyi durumda.
Hasan Abi ben olsam megane ve auris arasında kalırdım. uzun süre kullanacaksan auris al bence. yeni astraları düşünsen olmuyor mu?
Megane III de hangi sorunlar ile karşılaşılıyor, onları da paylaşalım da farazi bilgiler olmasın?
Elektronik sorunlar ve plastik aksam sorunları.Elektronik olarak aküsü bitmek olan megana fazla marş yükledik diye milyarlık masraf açmıştı ayrıyeten cam otomatiklerinin beyni karışmıştı bir arada kapılar kapandıktan sonra otomatik olarak kapanan camlardan ön taraflar kapandı sağ arka cam olduğu gibi kapandı sol arka cam tam indi ve birdaha kaldıramadık ustaya götürdük kalkmayan camın mekanizmasında bir plastik aksam kırılmış değişti ucuz birşeydi.. Diğer cam kontak aç kapa yapınca düzeldi ayrıyeten aracın iç döşemelerinde dikkatimi çeken birşey oldu bazı yerler ince lastik gibi birşeyle kaplı bunlarda soyuluyor zamanla bu dediğim madde audi pejo gibi markalardada var...
Auris'te özellikle vites çevresi, el freni ve kapı içlerinde tırnak izlerine çok rastlıyorum. Bir de anahtar yuvasının çevresi kolay çiziliyor.
araçlar arasında büyük farklar var bence opeli direk geç deerim ben abi meganela auris karşılaştırması bana mantıklı geliyor ama inan auris bana göre daha iyi opelin vergi avantajı yok aurisle aynı vergiyi ödüyor bildiğim kadarıyla hakan abi aurisde çok ekonomikmiş hele hele uzun yolda çok iyi hem performans hemde yakıt açısından
Araç ithal mi, yerli mi? Bu araçların garanti süresi bile dolmadı henüz Arda'cığım. İlk çıkanlar dahil. Aracı alırken sunumda zaten kesinlikle takviye yapmayın şeklinde uyarıyorlar. Bu araçların artık camları, klima, motor vs. hep Ecu ile işlev görüyor. Yani bu sorun araç kaynaklı bir elektronik sorun değil, günümüz araçlarında maalesef artık bunlara sıkça rastlanabilir eğer yanlış müdahale yapılırsa. İthal versiyonun özellikle belli alanlardaki plastik kalitesi oldukça iyidir. Nispeten az görünen yerlerde daha düşük kalitededir ancak onlarda bu sınıfa göre çok kötü değildir. Auris'te özellikle vites çevresi, el freni ve kapı içlerinde tırnak izlerine çok rastlıyorum. Bir de anahtar yuvasının çevresi kolay çiziliyor.