0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sercan Opel 1.3 lerin dizeli bizden az vergi ödüyor. Onların motor hacmi 1.248 olduğu için bir alt vergi dilimine giriyor.
Hasan abi yeni kasa astranında dizelinden çok şikayetçi olan kullanıcılar var. Eski kasanın performansı yeni kasadan daha iyimiş. 0-100 14.9 km zannedersem.
Herkese değerli yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim, geçen hafta listede olmayan yeni Astra Enjoy 1.3 dizel beyaz aracımızı teslim aldık. Şimdilik bir sıkıntı yok, performansı beklediğimden daha iyi çıktı. Bana yetiyor.
Biraz geç gördüm mesajı. Ben kendi tecrübe mi paylaşayım belki referans olur Aslında bir çok kişi Megane III demiş. Ben Aurisi almadan önce Megane III test ettim. Aurise binince vazgeçtim. Şirkette de expression konfor paketli bir megane III vardı. Son bir iki haftadır aracı uzun uzun kullanma şansım oldu. Öncelikle motor sesini içine çok alıyor. EDC şanzumanlı modeli alınmazsa alt devirlerde hiç olmayacak kadar hantal. Serilik istiyorsanız sağlam yüklenmek gerekiyor gaza. Plastik kalitesi berbat diyebilirim. Bu arada şirket aracı sıfır alındı. Hani döküntü değil. Yaklaşık 700-800 km yol katettim. 10.4 lt şehir içi yakıt tüketimini gördüm. Kendi aracımda bu rakam 1150km de olan Auris için 5.9-6.1 arası değişiyor.Çok abanan biri değilimdir. Ancak bu araba 110 hp neden gitmiyor diye sağlam gaza yüklendiğim bir an var sadece. O anda gerçekten seri diyebilirim. Direksiyonu çok iyi tepki veriyor ve yol tutuşu iyi. Donanım olarak Aurisimden dolu değildi. Ve daha genişde değildi. Ön yolcu koltuğunun yükseklik ayarı, kapılarda ki ışıklarda ince ayrıntılardı. EDC şanzumanlı, Esp li asrli bir megane III almak cidden iyi para istiyor. Bence alınmaya alınır bir araba ama o paranın arabası değil. Daha ilk kapıyı açtım kapıyı kapattım trank tiye bir teneke ses ve tıkırtılar. Ha bu arada yıllarca Broadway kullanmış biriyim. Hala da 2. araç olarak durur kapıda. Aurisin kapısı kadar ağır ve tok bir kapanışı yoktu. Golf reklamında ki adama döndüm Megane 3 için yorumum kısaca Auris varken alınmaz. Kişisel görüşüm Şirketin diğer araçlarından Mazda 3 de kullandım otomatik ve benzinliydi. Onu megane 3 e tercih ederdim.Onun dışında Aurisi anlatmama gerek yok. Yeni astrayı tecrübe etmedim ama gayet güzel bir tercih olurdu. Bana istediğim paket pahalı geldiği için almadım. Bu arada üzerinde ki motoru biliyorsunuzdur. Fiatın Multi-jet olarak bilinen motoru. Tıpkı 75 hp olan versiyonu gibi bu motor da fiatın. Çok sağlam ve başarılıdır.Sonuç olarak güzel bir tercih olmuş. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.