0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seydi Bey, olayın üzerinden 5 ay geçmiş, bizim itiraz dilekçesi tebligattan sonra yapıldı ve 1 ay oldu. Biz savcılıktı başbakanlıktı falan uğraşmak istemiyoruz. Sonuçta Karayolları ve Banka kayıtlarından bulunabilecek ve düzeltilebilecek bir şey. KGS gişelerinin hepsinde bariyer yok. Buna rağmen kartı okutmadan geçtiğimi hatırlamıyorum. Bu yüzden itiraz ettik zaten. Biraz daha bekleyeceğiz eğer sonuç alamazsak Cumhuriyet savcılığı yolu görünüyor gibi. Yine de hukuki yolla çözmek istemem çünkü çok uzun bir süreç olabilir ve haklılığımızı ispat edecek delil bulamazsak (ki şu anda elimizde KGS kartından başka birşey yok) boşu boşuna uğraşıp zaman kaybetmek istemiyoruz. İşim gücüm var Karayollarının bana kestiği hatalı cezayı mı düşüneceğim.
ben de hep korkuyorum, ya OGS cihazının pipi bittiyse diye, gişeden geçmeden anlaşılabilemiyor...
Sonuç : Halkbank'tan gelen ekstre bilgisi ile ilgili tarihteki geçiş için 1.50TL Shell NKGS kartı ile ödeme yapıldığını ispatladık. Karayollarından gelen e-mail cevabında. "yapılan inceleme sonucu geçiş ihlali cezası plakanızdan kaldırılmıştır. " şeklinde oldu. Neyse ki ceza ödemeden ve dava açmadan bu işten kurtulduk. Bilginize.