0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sonuç : Halkbank'tan gelen ekstre bilgisi ile ilgili tarihteki geçiş için 1.50TL Shell NKGS kartı ile ödeme yapıldığını ispatladık. Karayollarından gelen e-mail cevabında. "yapılan inceleme sonucu geçiş ihlali cezası plakanızdan kaldırılmıştır. " şeklinde oldu. Neyse ki ceza ödemeden ve dava açmadan bu işten kurtulduk. Bilginize.
Otomatik kredi kartına bağlı ogs ve kgs cihaz sahiplerine duyurulur..kredi kartınızın veya bankamatik kartınızın kulanım süresi dolduğunda kartınızın numaraları değişir hesap aynı kalır ama cvc kodu değişir. bu sebele kgs veya ogs parayı hesaptan çekemez ve hatalı geçiş yapmış olur cezalı duruma düşersiniz. bu durumun önüne geçmek için kartlarınız değiştiğinde ogs-kgs nizi aldığınız yere gidip değişikliği bildirmeniz gerekir.saygılarımla.
Emin misiniz ? kgs kart nosu ile kredi kartınızın numarası ilişkilendirilmiştir. kart okuyucu cihazlar cvc koduna bakmaz hesaptan anında para çekilir. cvc kodu sadece kartsız işlem yapılırken kullanılır (mail order veya internet gibi) ve kartın kopyalanmaması için ekstra bir güvenlik kodudur. ek kredi kartınızın da numarası aynı olmasına rağmen cvc kodu farklıdır. oysa her iki karttan yapılan harcalamar tek ekstreye yansıtılır.Özel arabamda Halkcard kgs özellikli kredi kartı kullanıyorum. hem yıllık ücreti diğer KK dan ucuz ve yükleme kontür derdi yok. Geçişinizin ücreti de hesap kesim tarihinden sonra size yansıyor.
bi arkadaşımın başına gelmişti ordan biliyorum .. onda yetersiz bakiye yazıyormuş geçerken hatta.. bence tedbirli olmakta fayda var sonra ispatlıcam die uğraşmaktansa..sanki ben alırken de cvc kodunu verdim ogs için..
arkadaşlar konuyu hortlatıyorum...ben çorumda ikamet ediyorum ve dün bana sapancada şubat ayında ogs ihlali para cezası geldi ki ben o tarihlerde hiç il dışına cıkmadım 225 tl para cezası geldi.ogs müşteri hizmetlerini aradım ruhsat fotokopisiyle birlikte bir dilekçe yazın dediler kamera kayıtlarının incelenerek tarafıma bilgi verilmesi diye. bende yazdım hem e-mail hem faxla gönderdim az önce sizce sonuc ne olur yani bu tur karısıklıklar oluyormu düzelir mi fotograftan plakamı yanlış okumuş olabilirler mi?
kesinlikle bende onu düşünüyorum baktım hatta resim filan varmı diye hiçbirşey yok merakla bekliyorum sonuc ne olacak.eğer hala sizin aracınız derlerse savcılığa mı başvurmam gerekiyor.
cevap Geldi Paylaşmak İstedim...Merhabalar; 19 ............ plakalı aracın çekilen plakası incelenmiş olup hatalı giriş yapıldığı tespit edilmiştir. Gerekli plaka düzeltmesi yapılmıştır. Borç tarafınızdan kaldırılmıştır. İnternette cezanızın gözükmesinin nedeni bilgiler 15 günde güncellendiğinden dolayıdır. Bilgilerinize sunulur. Karayolları 1.Bölge MüdürlüğüOGS-KGS Ana Kontrol MerkeziCengiz Topel cad. Etiler mah.FSM yolu üzeri Beşiktaş / İSTANBUL Müşteri Hizmetleri444 11 17 (7/24) FAKS : (0212) 263 42 23(0212) 287 71 22(0212) 257 04 81(0212) 265 76 04