Gönderen Konu: 4a-fe motor 97-98 oktan benzin faydaları, zararları  (Okunma sayısı 22506 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 1.4 S/D4D Advance
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 4a-fe motor 97-98 oktan benzin faydaları, zararları
« Yanıtla #40 : Ocak 31, 2009, 21:38:50 »
Murat Demirpence arabanın el fren lambası yanıyor ne iş araba life kaldırılmış tekerler boşta millet enayi mi o kadar
Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. .
''Mehmet Akif ERSOY''

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 31, 2009, 21:38:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ocak 31, 2009, 22:29:26 »
Murat Demirpence arabanın el fren lambası yanıyor ne iş araba life kaldırılmış tekerler boşta millet enayi mi o kadar
bu vidyoyu çok düşündüm ben :) 0-100e bakın, 10 snde çıkıyor, liftte o hıza 4-5 saniyede çıkar..bir de adamın ibresi bence hatalı, benimki 6100de 210 gösteriyor, adamınki 6000den önce 210 gösteriyor..benim dedem **çok yüksek hız** yaptı 98 corollayla ama eğim vardı..düz yolda **çok yüksek hıza** zor çıkıyor, üstü içim eğim rüzgar falan lazım..
not: site önceden daha serbestti herhalde, yüksek süratler havada uçuşmuş ama bana kızılcak muhtemelen şimdi.. sağlık olsun..

alper: evet, kızıldı, bir kaç ay gecikme ile :-)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Şubat 02, 2009, 16:02:04 »
  Türkay, gözümüzden kaçan kural dışı yazılar görürsen uyarabilirsin.
 Ayrıca en azından yasal olmayan hızları falan yazarken altta bir uyarı versen vu bu hızları kırmızı olarak geçsen hem mesaj sorunu olmaz, hem gerekli uyarıyı yapmış oluruz hemde yanlış örenek olmamış oluruz. Bunu yapacağınıda biliyorum. Şimdiden Teşekkürler Türkay.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Eylül 01, 2009, 11:46:52 »
kesin bir şey  soyleyemeyeceğim ama  235  uzak  gibi sankı ben  1.6 Xe.i 4a-fe aracımla  aydın  otobanında  bayır aşagı   **çok yüksek hız** yaptım arac  kesıcıye  girdii. modell  fark  yaratırmı bilemıyorum... ben   katalitik iptali  yaptırdım ama  98 xei de vardı üzerinde

alper: hortlama ve kural ihlali bir arada, lütfen trafik kurallarına dikkat
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Eylül 05, 2009, 10:20:39 »
ae101 lerin orjinal limitörü 7000 d/d zaten.eski sistem lpg olmazsa 7000 altına iniyor.benzinde mümkünatı yok 7000 altına inmez chip tuning vs yaptırmadıktan sonra.ayrıca konuya dönersek sorun bende sert kullanımdan kaynaklanıyor.
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Eylül 05, 2009, 10:25:21 »
Arkadaşlar ben de bildiklerimi paylaşayım 4a-fe motorlarda 98 den itibaren Katalitik Konvertörlü üretime başlandı. Örneğin aracım  96 model ve Kat. yok. Bu arada 4a-fe ler 6750 devirde kesiciye giriyor ve şunuda belirtmek isterim ae101lerin 235 leri görebileceğine inanmıyorum ve biliyorum da. Bu konu daha öncede tartışılmıştı hatırladığıma göre zaten yasak olan bi muhabbetide tartışmaya götürmek istemem.

96'nın 2. yarısından sonra kondu katalitik.komple yanlış biliyorsunuz.ayrıca 7000 d/d kesiciye giriyor
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota