0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
12 sinde 12 30da olsun tamam ramoyu kırmayalım efsaneler gelmicek muhtemelen
Benim için problem yok abi iş gittikçe uzuyor herkes başka tarih başka zaman söylüyor siz daha iyi bilirsiniz netleştirmek lazım
bu durumda ben avrupa yakasında toplanıp da sizinle gelemeyecem. Direkt mesire alanına geçerim ki yetişeceğimi umuyorum. tabi kaybolmazsam
neden direk geleceksiniz ayrıca kaybolmazsınız bi şekilde anlatırız yolu
yani siz gitmiş olursunuz benim işim bitene kadar. Öğlen hastane Ziyareti yapmam gerekiyor çünkü. ben Hastane çıkışı direkt oraya gelmeye çalışırım artık =(
heee bu aradaa Safire Trd sticker düşünüyorum bilmem anlatabildimmi efsane takımı
toyotaclubtr etiketi daha hoş duruyo
Bulusma gunu hava durunuba gore bulusacagımız noktayı belırlemek faydamıza olur. Hava bosuk olursa carrefourda, olmaza dırek mesıre alanı gırısınde bulusabılırız. Her ıkı alanda bırbırıne yakın ve ulasımı kolay noktalar.
Valla sercanım samuraıden hakı oglana kalan tek hatıra trd stıckerı, onu saga vıremem ama gorunce hosuna gıderse yenısını alırız safıre
Tunıng cılerden
Aaaaaa, ayıp ettın ama sercanım. Ne dedım kı? Alındın anlamadım.
Yok, hakkı almıs. O vermıstı bana. Panjuta yapıstırdım. Fena degıl hatta gayet hos durdu. Bulusmada bakarsın. Hakkıdan ogrenırız nerden aldıgını