0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Corolla şehir içi normal kullanımda 9.5 i zor görür çünkü performanslı kullanımda bile 9.7 yi ancak görmüştüm okula gidip geldiğim bir haftada... Tüplü ise iş başka
sırf bu konu için üşenmeyip bir kaç fotoğraf çektim inat yaptım hatta 6.2 ye kadar düşürdüm şehir dışı tabi. şehir içide 8.4 ü yakaladım fotoğraflarım mevcut en uygun zamanda paylaşıcam . ama benim kullanımımla 8.4 le kullanmam imkansız sadece denemek amaçlıydı benim ortalamam 9.3 ... bazen 10 litrede yakıyorum tamamen kullanıma yol durmuna hava şartlarına bağlı
Birde ilk fotoğrafa dikkat ederseniz daha 2000 devir saymadan aracın üst shift ışığının yandığını göreceksiniz yani vites yükselt diyor araba aracın az yakma sebebinden biride bu 5. vites te 60 la çok rahat gittiğimi biliyorum uygun yolda. kimseye yalan borcum yok inanmak istemeyen arkadaşlar yine bahane bulacaktır tabi saygı duyarım ama ben şehir içinde 9.3 le kullanıyorum şehir dışındada 7 litre benim idealim bu.
araç tüplü fakat gördüğüm en düşük yakıt oranı 9.5.. normalde çok daha yüksek çıktığıda oluyor.. ama sanırım olayı çözdük.. oğuzhan arkadaşımızın tavsiyesi üzerine baktım ki aracın el freni sıkıyor.. kaldırdım aracı teker elimle dönmedi... buda fazla yakmaya sebep sanırım fotoları bekliyoruz.. avensislerin de çok yakmayacağına inanıyorum ben
Kalpanalardan duman çıkmadığına şükretmek lazım
abi multidrive s şanzıman diyorlar ona honda da ki cvt denen şanzımana benziyor galiba sonsuz dişli dedikleri bir sistem sanırsam dişli bulunmuyor değişik bir sistem istersen izle abi bu linkten kafanda birşeyler canlanır.CVT Şanzıman Nasıl Çalışır? CVT How does it work?
en son yakıt bilgilerim: 40 lt LPG ile 440 km yol yaptım. lpg kırıkkale de 2 tl..bu durumda 180 kuruş yakıyor...