Anket

Sticker Tasarimini begendiginiz mi?

Evet
Hayir
Söyle böyle

Gönderen Konu: Sticker Tasarimi  (Okunma sayısı 55915 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: Sticker Tasarimi
« Yanıtla #160 : Şubat 03, 2009, 10:45:51 »
Geç kaldı diye beğenmezsiniz, yaparız, uslümüzü beğenmezsiniz. Bazen hakkaten bıktırıyorsunuz insanı var ya :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #160 : Şubat 03, 2009, 10:45:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #161 : Şubat 03, 2009, 10:50:37 »

Ama arkadaşlar belirtmişler zaten burası profesyonel bir site değil diye. :)
Bence bu konu kapanmıştır noktaa...

Isterseniz profesyonel bir site yapalim.
Ama üyelik ücretinizi de aliriz noktaaaa...

(ne demekse bu noktaaa)

Bu tarz alayci yaklasimlar ne size, ne de bize bir fayda saglar.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 58
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #162 : Şubat 03, 2009, 10:57:29 »
1. Logo hakkında planlarım daha kapsamlı. Şu anda yaptığımız stickerdan logo yapmak sonra da sitenin temasına entegre etmek.
2. Oysa benim fikrim, Ünal beyin de dediği gibi misyon ve vizyondan logo türetmek, sonra ondan sticker bastırmak, sonra da ikisiyle birlikte siteye yeni bir tema hazırlamak. Bütünlük bakımından tek yol bence bu.

Yapmak istediğiniz birincimi ikincimi eğer ikinci ise ben sizin vizyonunuzuda misyonunuzuda bilmiyorum biryerden okumadım. Bu durumda herseye yeniden baslamak gerek. Yok bu yapılan logo (sticker) benim SİTEYİ KURMAKTAKİ misyonuma ve vizyonuma uyuyor diyorsanız, bununla devam edilmeli derim. Ayrıca yapılan çalısma bir logo stickera basarsanız sticker, billborda basarsanız billboard olur, yani neye uygulamak isterseniz o olur. Uyglanacak mecrayla çalışmayı birbirine karıştırmamak lazım. Saygılarımla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #163 : Şubat 03, 2009, 11:22:32 »
1. Logo hakkında planlarım daha kapsamlı. Şu anda yaptığımız stickerdan logo yapmak sonra da sitenin temasına entegre etmek.
2. Oysa benim fikrim, Ünal beyin de dediği gibi misyon ve vizyondan logo türetmek, sonra ondan sticker bastırmak, sonra da ikisiyle birlikte siteye yeni bir tema hazırlamak. Bütünlük bakımından tek yol bence bu.

Yapmak istediğiniz birincimi ikincimi eğer ikinci ise ben sizin vizyonunuzuda misyonunuzuda bilmiyorum biryerden okumadım. Bu durumda herseye yeniden baslamak gerek. Yok bu yapılan logo (sticker) benim SİTEYİ KURMAKTAKİ misyonuma ve vizyonuma uyuyor diyorsanız, bununla devam edilmeli derim. Ayrıca yapılan çalısma bir logo stickera basarsanız sticker, billborda basarsanız billboard olur, yani neye uygulamak isterseniz o olur. Uyglanacak mecrayla çalışmayı birbirine karıştırmamak lazım. Saygılarımla

Ünal bey görüşlerinize saygı ile doğruluyor ve katılıyorum.
Ama bence kapatalım artık boşa sıkmayalım kendi canımızı çünki bir önemi yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #164 : Şubat 03, 2009, 11:47:44 »
niye kapatmaya çalışıyorsunuz konuyu onu da anlamış değilim, önceki sayfadaki yazdığımı okudunuz mu? site ile ilgili görsel çalışmalar sürdürülecektir.

Ünal bey, vizyon veya misyonumuz çok belirgin değil, bunun farkındayım. Forum kurallarına bakıldığında bunlar yazıyor:
Alıntı
9- Bu altyapı; dostluk, hoşca vakit geçirmek ve fikirlerimizi paylaşmak amaçlı olarak kurulmuştur. Sosyal konulara odaklı olmakla beraber dostluk ortamının sağlanması ve sürdürülmesi amaçlanmaktadır.
Hazırladığınız tasarım bunu yansıtıyor, öyle olmasaydı zaten seçmezdik.

Ancak sticker ile logo ayrımını şöyle yapalım isterseniz,

Sticker reklam amaçlı banner olarak kullanılacaktır, araçlar veya farklı medyalar üzerinden.

Koç'un koç resmi vardır, sabancı'nın "SA" sı, mercedes'in 3lü yıldızı vs.

Benim de logodan kastım bunun gibi birşeydir. "toyota club türkiye" kelimeleri yerine gördüğünüzde toyota club türkiye ifadelerini anlatan bir imaj. Yani mesela tarayıcıda favikon olarak şu anda kullandığımız toyota logosunun yerine kullanabileceğimiz bir çalışma.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #165 : Şubat 03, 2009, 11:58:12 »
Profesyonel bir site yada değil diye yorum yapmayacağım ama...... burda Profesyonel bir paylaşım ve arkadaşlık var bundan hiç şüphem yok önemli olanda bu diye düşünüyorum.
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #166 : Şubat 03, 2009, 12:01:43 »
Tabiri yerindeyse cin olmadan adam çarpmak denir buna. Simdi verdiğiniz örnekler ve buna benzer firmalar halkın gözünde yer etmis nerde görse anlasılacak bir simgeleri var. Ki zaten yakın zamanda nike da NİKE yazısını kaldırıp sadece amblemini bıraktı, biz onun nike olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bizim ise, bizi tanımayan insanların gözünde nasıl bir vizyonumuz varki siz toyotaclubtr yazmadan insanlara kendinizi tanıtacaksınız. Yol yanlış bu bahsettiğiniz olay için uzun ama uzun zaman gerekir. Saygılarımla

Bu arada aydın bey canım sıkılmıyor, sizi de anlıyorum. İlginize teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #167 : Şubat 03, 2009, 12:04:57 »
Bir yerden başlamak lazım ;)

bu arada gönderdiğiniz email domain'i çalıştığınız yer öyle değil mi? Yani size ulaşmak için oranın adresini kullanabilir miyim? :)
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #168 : Şubat 03, 2009, 12:21:11 »
evet oradan ulaşabilirsiniz.
Bekir bey sizede kesinlikle katılıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #169 : Şubat 04, 2009, 13:54:56 »
bu stickelrarı ne zmn temin edebilirz ve de nasıl:)yardımcı olursanız sevinirim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #170 : Şubat 04, 2009, 14:08:52 »
bu hafta elimde olur, sonra bölge temsilcilerine gönderirim, İstanbul'da Hakan'dan alabilirsiniz, Düzce civari Ferdi'den alır. Akdeniz civarı Hakkı'dan. Dağıtım için toplantılar düşünüyorum. Gerçi şu anda toplantı için ön talep yoklaması var, ama bu vesileyle toplantı tarihi biraz öne alınabilir.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #171 : Şubat 04, 2009, 14:49:54 »
eğer size uygunsa irtibata gecersek ankara dağıtımını ben üstlenebilirim..biliyorum sitede daha yeniyim fakat..bu sorumluluğu almak istiyorum..hem yaptığnız stickerı cok begendım hemde dagıtımını yapmada anakra bolgesınde yardımcı olmak ıstıyorum...bu arada bence sticker gayet guzel satafatlı olmus..tmm bende basitten yanayım fakat cok ta basit olunca (tct) gibi dikkat cekıcı olmuyor..bu anketini yaptımıgımız sticker ı baz olacak olursak hem gosterisli hemde insanları foruma cekmek acısından oldukca gosterisli oldgunu dusunuyorum..bu arada profesyonel diegil diyenlere bi lafım var..kimse forum sitesinin bole olması acısından duyarsız olamaz profesyonel olması ıcınse caba gosteririz begenmeyende bu forumda yazısmaz ztn...profesyonel yapmak biz uyelerin yapacagı ıştır..muhalefet olarak on plana cıkmanın bi anlamı yok..önemli olan bildiklerinizle bu forumu canlı tutmaktır profesyonel yapmaktır..profesyonel olmadıgını diyenler icin soyluyorum bu laflarımı..bence muhalefet olmaktansa sahip cıakrsak sitemize o zmn en guzel cevabı vermıs oluruz..saygılarımla:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #172 : Şubat 04, 2009, 14:56:00 »
bu arada eger bu sticker konusunda karar kıldaıysak yada neyde karar kılıosak ıste cok yakın arkadasım matbaacı toptan ordan yaptırabiliriz..sonucta piyasad 5 kuruş ise ben 3 kuuşa maliyetini yapacagımı dusunorum..sonucta cok samımı arkdasım olduğu için kar marcı koydurmam ilginize:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #173 : Şubat 04, 2009, 19:24:29 »
bir de bugün kız arkadaşım söyledi, çok çok hoşuma gitti.. site olarak broşür bastırıp siteye katılma potansiyeline sahip toyota araçların sileceğine araç içine bakacak şekilde siteyi tanıtan bir sayfa koymak.. bunu da yapalım bence
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #174 : Şubat 04, 2009, 23:19:36 »
site ilk kurulduğunda buna benzer birşeyler yapılmıştı. Üyeler kendi bastıkları şeyleri sileceklere bırakıyorlardı. Üye katılımı da sağlanmıştı böylece. Hatta bu yüzden "nerden buldunuz?" anketimizde öyle bir seçenek var. Oldukça eskiden yapıldığı için tabi kimse hatırlamıyor :)

@Burak:
Yaklaşık 30cm genişlik, 10-15cm uzunlukta, 4 renkli ve şeffaf PVC basımı fiyatı alabilirsen bana bildir. Ben bir yere bastırtmak üzereyim, fiyat aldım, dizaynları da gösterdim onlara ama daha ucuz olursa neden olmasın :D
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #175 : Şubat 05, 2009, 00:11:36 »
bir de bugün kız arkadaşım söyledi, çok çok hoşuma gitti.. site olarak broşür bastırıp siteye katılma potansiyeline sahip toyota araçların sileceğine araç içine bakacak şekilde siteyi tanıtan bir sayfa koymak.. bunu da yapalım bence

Nette takip ettiğim iki forum var, bir tanesi ile tanışalı 1 sene oldu, diğerinde ise epey eski üyeyim. Çeşitliliği severim ama samimiyetin ve ortamın huzurunun sağlanması için her gelenin üye olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle sitenin tanıtımını yapmaktan çok mevcut üyelerin site içerisindeki aktifliklerinin arttırılmasını sağlayacak uygulamaların düşünülmesi gerektiğine inanıyorum.

Bu forumda en çok gördüğüm olay, tanışma bölümünde hoşgeldin dediğimiz kişilerin bir daha forum içinde görülmemesidir, belki aktif üyedir, sürekli takip ediyordur ama paylaşmıyorsa bunun bizim için önemi yoktur. Forum içinde yeni başlıklar açılarak farklı paylaşımlar için imkanlar sağlanabilir (dizi, filim, program paylaşımı vb.).

Bence yönetimi yapıcı olarak zorlamalıyız, verdikleri kararları eleştirebiliriz ama bu eleştiriler ile daha iyi işler yapmalarını sağlamalıyız diye düşünüyorum. "Ben bunu arabama yapıştırmam" demek bence bir eleştiri değildir, lütfen daha yapıcı ve yardımcı olalım. Bilgi ve sevgi paylaştıkça artar :)

Sevgiyle kalın, selamlar.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #176 : Şubat 05, 2009, 00:13:22 »
Alper bey yaptıgım logo 3 renkten çıkar 4 renge gere yok eger bundan bahsediyorsanız. Renklerde 2 extra (pantone) 1 de siyah vardı. Tabi bastıracağınız yerde sadece 4 renk makina yoksa. Bazı küçük matbaalarda extra basmak problem olabilir. Bilginize...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #177 : Şubat 05, 2009, 01:58:23 »
site ilk kurulduğunda buna benzer birşeyler yapılmıştı. Üyeler kendi bastıkları şeyleri sileceklere bırakıyorlardı. Üye katılımı da sağlanmıştı böylece. Hatta bu yüzden "nerden buldunuz?" anketimizde öyle bir seçenek var. Oldukça eskiden yapıldığı için tabi kimse hatırlamıyor :)

@Burak:
Yaklaşık 30cm genişlik, 10-15cm uzunlukta, 4 renkli ve şeffaf PVC basımı fiyatı alabilirsen bana bildir. Ben bir yere bastırtmak üzereyim, fiyat aldım, dizaynları da gösterdim onlara ama daha ucuz olursa neden olmasın :D

yarın oglene fiyatı yazarım alper..bekle bi yarım gun:)...pahalıya yaptırramayalım:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #178 : Şubat 13, 2009, 16:21:34 »
son durum:

bizim motorcularla beraber bastırınca daha ucuza geleceğinden şu anda baskı onları bekliyor, bu hafta iyi bi gaz veririm onlara :)
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Satılık Corolla 2008 Class 29.500 İrtibat Mesaj at
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #179 : Şubat 13, 2009, 23:34:51 »
gayet hoş ve güzel bence  ne zman bastırılcak acaba :)
özgürlüğüme çılgınca koşarken görmüş komşum beni