0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ama arkadaşlar belirtmişler zaten burası profesyonel bir site değil diye. Bence bu konu kapanmıştır noktaa...
1. Logo hakkında planlarım daha kapsamlı. Şu anda yaptığımız stickerdan logo yapmak sonra da sitenin temasına entegre etmek.2. Oysa benim fikrim, Ünal beyin de dediği gibi misyon ve vizyondan logo türetmek, sonra ondan sticker bastırmak, sonra da ikisiyle birlikte siteye yeni bir tema hazırlamak. Bütünlük bakımından tek yol bence bu.Yapmak istediğiniz birincimi ikincimi eğer ikinci ise ben sizin vizyonunuzuda misyonunuzuda bilmiyorum biryerden okumadım. Bu durumda herseye yeniden baslamak gerek. Yok bu yapılan logo (sticker) benim SİTEYİ KURMAKTAKİ misyonuma ve vizyonuma uyuyor diyorsanız, bununla devam edilmeli derim. Ayrıca yapılan çalısma bir logo stickera basarsanız sticker, billborda basarsanız billboard olur, yani neye uygulamak isterseniz o olur. Uyglanacak mecrayla çalışmayı birbirine karıştırmamak lazım. Saygılarımla
9- Bu altyapı; dostluk, hoşca vakit geçirmek ve fikirlerimizi paylaşmak amaçlı olarak kurulmuştur. Sosyal konulara odaklı olmakla beraber dostluk ortamının sağlanması ve sürdürülmesi amaçlanmaktadır.
bir de bugün kız arkadaşım söyledi, çok çok hoşuma gitti.. site olarak broşür bastırıp siteye katılma potansiyeline sahip toyota araçların sileceğine araç içine bakacak şekilde siteyi tanıtan bir sayfa koymak.. bunu da yapalım bence
site ilk kurulduğunda buna benzer birşeyler yapılmıştı. Üyeler kendi bastıkları şeyleri sileceklere bırakıyorlardı. Üye katılımı da sağlanmıştı böylece. Hatta bu yüzden "nerden buldunuz?" anketimizde öyle bir seçenek var. Oldukça eskiden yapıldığı için tabi kimse hatırlamıyor @Burak:Yaklaşık 30cm genişlik, 10-15cm uzunlukta, 4 renkli ve şeffaf PVC basımı fiyatı alabilirsen bana bildir. Ben bir yere bastırtmak üzereyim, fiyat aldım, dizaynları da gösterdim onlara ama daha ucuz olursa neden olmasın