Anket

Sticker Tasarimini begendiginiz mi?

Evet
Hayir
Söyle böyle

Gönderen Konu: Sticker Tasarimi  (Okunma sayısı 55921 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: Sticker Tasarimi
« Yanıtla #120 : Şubat 01, 2009, 18:02:42 »
süper olmuş aydın abi en güzelini yapmışsın, ben de öyle yapcam gibi duruyor
türkay psd plarak göndereyim istiyorsan herhangi bir reklamcı yapabilir beş dakikada

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Şubat 01, 2009, 18:02:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Şubat 01, 2009, 18:16:35 »
türkay psd plarak göndereyim istiyorsan herhangi bir reklamcı yapabilir beş dakikada
aydın abi ben arabaya bunu planlıyorum, sol alt köşeye;
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #122 : Şubat 01, 2009, 18:20:55 »
çok güzel olur türkay önemli olan şu yada bu çizim değil bence
Ben sadece arabamın arka camında birşey istiyordum nasıl olduğu değil ne olduğu önemli değilmi.
Mesela ben istiyorumki Antalyada da bir grup oluşsun insanlar siteden haberdar olsun biz de sizin geçen izmirde toplandığınız gibi toplanalım.
Kötümü?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #123 : Şubat 01, 2009, 18:27:05 »
Türkay yazı karekteri benimkinden güzel cafcaflı olmuş kaputda güzel durur ama bence camda siyah olmuyor siyah yerine kırmızı olsa ve arkadaki desen çok büyük karmaşık olmasa daha sade olur ve birde Bence mutlaka toyota logosu olmalı diye düşünüyorum logosuz sireket arabalarının arkasındaki e-mail adresleri gibi durduğunu düşünüyorum:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #124 : Şubat 01, 2009, 18:48:34 »
aydın abi ben bunu camın sol alt köşesine düşündüm ya da sağ alt, senin yapıştırdığın yere yapıştıramıyorum oraya ben okulumun stikerını yapıştırdım. bunu da sağ veya sol alt köşeye yapıştırcam..marka logosu gereksiz geliyor bana, bir de bu tasarım çok hoşuma gitti, klasik değil, yazı karakterinde ruh var, arkadaki kırmızı çizgide ruh var..ruh var tasarımda, hareketli bir tasarım..yerinde duramaz bir havası var :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #125 : Şubat 01, 2009, 18:54:48 »
Güzel kardeşim doğru düşünmüşsün e biz yaşlandık artık :) sade takılıyoruz:)
Önemli olan kimsenin değil senin beğenmen birileri birilerini beklerse bu iş daha çok 6 sayfalar devirir,
ben söylediğim gibi çoğalmak tanıtmak amaçlı yaptım mart a kadar ben de antalyada toplanacak kadar kişi olsun istiyorum.
boş bir vaktimde oturup iyi bir çalışma yapacağım bunu alel acele iş yerimde yapmıştım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #126 : Şubat 01, 2009, 19:07:08 »
abi zaten en doğrusu herkesin kendi beğendiğini kullanması, olmuyor çünkü bu şekilde, oylama bile yapılmıyor baksana..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #127 : Şubat 01, 2009, 20:08:39 »
aydın abi ben arabaya bunu planlıyorum, sol alt köşeye;

Türkay beraber karar verelim yaptıralım. Bu söylediğinde kararlıysan bende hemen yaptıracağım.
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #128 : Şubat 01, 2009, 20:59:55 »
Türkay beraber karar verelim yaptıralım. Bu söylediğinde kararlıysan bende hemen yaptıracağım.
tamamdır kardeşim, sen ankaraya gelcektin sanırım, orda mı yaptıralım ben burda izmirde yaptırayım mı? fazla fazla yaptırırız, isteyen olursa onlara da veririz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #129 : Şubat 01, 2009, 22:57:19 »
vallahi sen bilirsin kardeşim, nasıl dersen bana uyar aslında aynı yerden basılsa boyutlar felan aynı olur çok daha iyi olur diye düşünüyorum ben, yada ikimizde eşitleyelim boyutları sen bana verirsin ölçülerini bende reklamcıya veririm aynı şekilde çıkartırız.
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #130 : Şubat 01, 2009, 23:43:36 »
o zaman ben ilk fırsatta bir reklamcıya götüreyim bu logoyu, stiker olarak hazırlatayım, 5-6 tane bastırayım, içten yapıştırcak şekilde, ankarada ilk buluştuğumuzda vereyim sana olur mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #131 : Şubat 01, 2009, 23:45:52 »
olur kardeşim her türlü uyar bana sen bi yapıştır bakalım foto bekliyorum :)
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 58
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #132 : Şubat 02, 2009, 09:17:50 »
Arkadaslar logonun arka cam ve kelebek cama uygulamasi fikir aç›s›ndan
http://img100.imageshack.us/my.php?image=87252462al8.jpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #133 : Şubat 02, 2009, 09:23:48 »
Paylaşım için teşekkürler Ünal Bey.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #134 : Şubat 02, 2009, 12:39:21 »
Ünal bey'in tasarım güzel ellerine sağlık. Anket için konmasını talep ediyorum. Diğer örneklerle birlikte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #135 : Şubat 02, 2009, 15:10:38 »
Ünal bey'in tasarım güzel ellerine sağlık. Anket için konmasını talep ediyorum. Diğer örneklerle birlikte.
aslına bakarsanız şu anda baskıya gönderildi bile
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #136 : Şubat 02, 2009, 16:01:29 »
aslına bakarsanız şu anda baskıya gönderildi bile

Ne Gönderildi Alper Bey ? Neden buradaki insanlar ile paylaşılmıyor da kişiler kendilerince uğraştırılıyor?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #137 : Şubat 02, 2009, 16:09:33 »
ünal bey'in tasarımı gönderildi, ama daha doğrusu fiyat alındı, yarın öbürgün imaj formatları ayarlanıp tekrar gönderilecek

anlayacağınız uğraşmanıza gerek yok. Tabi ki beğendiğiniz dizaynları kendiniz bastırtabilirsiniz, ancak ünal bey'in tasarımı site tarafından bastırtılmaktadır. O konuda biz uğraşıyoruz :)
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #138 : Şubat 02, 2009, 17:26:15 »
ünal bey'in tasarımı gönderildi, ama daha doğrusu fiyat alındı, yarın öbürgün imaj formatları ayarlanıp tekrar gönderilecek

anlayacağınız uğraşmanıza gerek yok. Tabi ki beğendiğiniz dizaynları kendiniz bastırtabilirsiniz, ancak ünal bey'in tasarımı site tarafından bastırtılmaktadır. O konuda biz uğraşıyoruz :)

Üyelerin oylamasına sunmadan seçtiniz öylemi,yani siz bir konu açtınız herkes yaptı çalışmalarını gönderdi sizin beğeninize sunmak için ,sonrada siz içinden birini seçiyor ve bu sitenin stickerıdır diyorsunuz.Üyelere sormadan danışmadan oylamadan hatta seçtiğinizden haber bile vermeden :) size söylenecek çok söz yok aslında.
Sözüm kesinlikle Ünal Bey e yada çalışmasına değil , çalışmasıda çok güzel ayrıca belki birincide o olurdu oylama olsaydı.Ama genede etik olarak bu konuda bir oylama yapılması gerekliydi....Yazık insanların uğraşına ve adaletli oylama beklentisine ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #139 : Şubat 02, 2009, 17:40:13 »
Üyelerin oylamasına sunmadan seçtiniz öylemi,yani siz bir konu açtınız herkes yaptı çalışmalarını gönderdi sizin beğeninize sunmak için ,sonrada siz içinden birini seçiyor ve bu sitenin stickerıdır diyorsunuz.Üyelere sormadan danışmadan oylamadan hatta seçtiğinizden haber bile vermeden
evet aynen öyle, meclisten geçen her yasa için referandum yapılsaydı işler yürür müydü? :D

Ancak ortada yazık olacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Sticker konusu amacına ulaşmıştır, katkıda bulunan tüm üyelerin kendileriyle gurur duyması gerekir. Önceden gönderilen tasarımlar olmasaydı bu durumda olmayacaktık.
İnsanlar 10'a ayrılır