0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet aynen öyle, meclisten geçen her yasa için referandum yapılsaydı işler yürür müydü?
Bu logo ayrı sticker ayrı olması olayı beni biraz güldürüyor doğrusu. 12 yıldır reklam sektöründeyim daha kendini stickerda baska logoda baska tanıtan firma görmedim. Bir logo yapılıyorsa ondan sticker yaparsın böylelikle seni logodan tanıyanda stickerdan tanıyanda görsel açıdan bölünme yaşamazki bu tür seyler bir firma için görsel açıdan çok önem taşır. Saygılarımla
Bu kadar çok kişiye hitap ediyorsanız ki üye sayınızı tam tahmin edemiyorum. Bu durumda amaç bu olmalı illaki profesyonel bir firma olmak gerekmez. Önemli olan sizin vizyon ve misyonunuzun ne olduğu bence... Saygılarımla
logo ve stiker aynı olursa o zaman değmeyin keyfimize
Haklisiniz ama burasi profesyonel bir firma degil ki.Insanlar bos zamanlarini vererek birseyler üretmeye calisiyor. Bu yüzden bana cok garip gelmiyor. Ama derseniz ki, sizin maasinizi biz vericez, o zaman is baska
Logo hakkında planlarım daha kapsamlı. Şu anda yaptığımız stickerdan logo yapmak sonra da sitenin temasına entegre etmek.Oysa benim fikrim, Ünal beyin de dediği gibi misyon ve vizyondan logo türetmek, sonra ondan sticker bastırmak, sonra da ikisiyle birlikte siteye yeni bir tema hazırlamak. Bütünlük bakımından tek yol bence bu.Bu arada anlamsız bir açıklama ile tokat atan arkadaşa saygılarımı sunuyorum ve alkışlıyorum.edit: biri de açıklamasız alkış vermiş, sildim, yanlış anlaşılmasın, sonra haksızlıktan ve adaletten bahsediliyor, adalet adına belli ettirilmeden neler yapılıyor bir bilseniz...
bu siteyi kuranların yani yöneticilerin hiçmi geliri yok bu siteden