0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olabilir aslında, çok da güzel kesilebilir. Ben eski araca öyle yapmıştım seneler önce. Aslında değişik desenli halıflekse bakmak fena olmaz.
Selam arkadaşlar. Oto paspas almak yerine bu paspasların kumaşının satıldığı ve aracımıza göre kendimizin kesebileceği bir işlem düşünüyorum. Bu kumaşın satıldığı yerleri bilen var mı?
acaba ev döşemesi satan yerlerde bulunmazmı hani metreyle halı filan satıyolar ya...
Yemin ederim geçen gün aynı şeyi düşündüm.Kalite bir halıflex kenarına da overlok harika olur bence.
Büyük, halıfleks satan yerlere bakmak en iyisi sanırım, hem değişik kumaşlar falan vardır oralarda. Bir araştırayım ilk fırsatta.
Altına cırt cırt da diktirip olduğu yerde sabit kalması da sağlanabilir. Kaymaması tercih nedeni olabilir çünkü.
Elinizde orjinal paspas varsa,yakın olanlar için söylüyorum Esenler Otogar'ında halıcılar var.Paspasınızı oraya götürürseniz aynı ölçüye göre kesip,overlok'unu da yapıp size hemen teslim ediyorlar.Halı çeşidi de fazla var.Fiyatları da uygun olur.Yakın olanlar bir baksın derim