0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu gun kızımı cocuk parkına goturdugumde dıkkatımı cektı Sacdan yapılmıs merdıvenlerın dort bır yanını hem korozyonu onlemek hemde kaygan olmasını onleyecek sekılde meges gıbı bır boya ıle kaplamıslar. 3-4 mm. Kalınlıgı olmus. Arac ıcın yapılacak paspasın altına bu ygulama yapılırsa, hem yagıslı havalarda dosemelerın ıslanması onlenır, hemde paspasın doseme ustunde kayması onlenmıs olur Evlenmeden once esım pufı de calıstıgı ıcın efsaneme sagolsun ozel olculerı ıle mercedes ıcın kullanılan malzemelerden corolla logolu halı paspas yaptırmıstı. Senelerdır kullanıyorum. Banamısın demedı. O paspasların ustunde hep kaucuk paspas kullandım. (Altlarına cırt yapıstırarak )
çok ilginç fantezilerin var valla
her gece burdayım yauw, neyi kaçırdım acaba......???
aynı zamanda piyasadakiler gibi kolay kolay deforme olmasın,ayağımın altından kayıp gitmesin, şöför tarafı pedal kullanımından dolayı döşeme zarar görmesin diyorsan aşağıdaki ürünü incelemeni şiddetle tavsiye ederim...
Abi ne güzel bişeymiş bu eve bile alırım evet kullanılabilir )) bunları eskitemeden evi değiştirirsin emin ol ))
İMÇ'de de halicılar vardı degil mi? Yakın olanlar orayada bakabilirler.Alti kaucuk gibimi Muhammet?
Muhammet benim bu halıyı yakından görmem gerek.Sanki istediğim halı bu gibi...
istersen ve adres mailini atarsan sana numune gönderebilirim...