0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erdem bey merhaba, Ben 1.0 Life modelinin tek göstergesi olduğunu söyledim diğer modellerin hepsinde mevcut. 1.0 modelindeki izlenimim tamamen görsel yani kontağı çevirip bakmadım ama yanımdaki satış sorumlusuna sorduğumda evet tek göstergesi var dedi motor devir saati yok cevabını aldım.
Anlıyorum, Cevabınız için teşekkürler efe bey, gerçekten çok şaşırdım şimdi, 2012 model bir arabanın devir göstergesi nasıl olmaz :S Toyota'ya hiç yakıştıramadım vallahi, anlattığınız donanımdaki bir arabayı yaptılarsada en fazla değeri 20.000lira olmalıdır. Bu devirde kaldı mı öyle birşey yaa
Güncelleme:Donanım tablosunu pdf formatında ilk mesaja ekledim.Donanımlar hakkaten çok garip. Style paketinde alaşım jant var, ama arka camlar manuel. Cool paketinde ise tam tersi sac jant var ama 4 cam elektrikli. VSC sadece dizellerde ve cam tavanlı Style paketinde var ama Cool paketinde yok. Hava yastıkları da neşteri yemiş, ön ve yan hava yastıkları kalmış sadece. Cam tavanlı Style paketinde geri kalan perde ve diz yastıkları da mevcut (ama yine Cool paketinde yok!).Ortaya karışık birşeyler atmış Toyota yine, teşekkür ediyor, en içten iyi dileklerimi gönderiyorum kendilerine
Fiat Linea'nın nesi var ki? Eleştiriyoruz, çünkü eleştirilerimizden birilerinin ders çkarmasını bekliyoruz. Aslında aynı segmentteki diğer araçlara bakarsak, ki ben 1 haftadır detaylı olarak inceliyorum, yine de oldukça başarılı bir konumda şu an Yaris.Rio oldukça iddialı geldi ama fiyatları 3-4 bin TL fazla şimdilik ve boyutu da zaten Yaris'ten bir 30 cm daha uzun. B ile C arası bir araç sanki.
Yeni Astra'da bir sürü özellik var,yeni golf'de bir sürü özellik var ve çok güzel hepsi. Neden Toyota artık kendini aşmıyor da sadece fiyatlarını aşıyor anlamış değilim. Üzülüyorum bu duruma...
Alper abi aslında dediğin gibi Yaris rakiplerine göre başarılı ama kendi fiyatına göre başarısız..
valla dış görünüşü güzel gözüküyor ama özelliklerdeki gereksiz karışıklık ve cimrilik şimdiki aracımın kıymetini bilmem gerktiğini gösteriyor.bu fiyatlar ikinci eli iyice artırır die düşünüyorum
yahu kaldıralım bu konuyu! arabayı inceledikçe beğenmemeye başladım