Gönderen Konu: 2012 Model Yeni Yaris Kasım'da Satışa Sunuluyor  (Okunma sayısı 12399 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Yaris Kasım'da Satışa Sunuluyor ...
« Yanıtla #20 : Ekim 24, 2011, 00:42:11 »
Erdem bey merhaba,
 Ben 1.0 Life modelinin tek göstergesi olduğunu söyledim diğer modellerin hepsinde mevcut. 1.0 modelindeki izlenimim tamamen görsel yani kontağı çevirip bakmadım ama yanımdaki satış sorumlusuna sorduğumda evet tek göstergesi var dedi motor devir saati yok cevabını aldım.
Anlıyorum, Cevabınız için teşekkürler efe bey, gerçekten çok şaşırdım şimdi, 2012 model bir arabanın devir göstergesi nasıl olmaz :S
Toyota'ya hiç yakıştıramadım vallahi, anlattığınız donanımdaki bir arabayı yaptılarsada en fazla değeri 20.000lira olmalıdır. Bu devirde kaldı mı öyle birşey yaa

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 24, 2011, 00:42:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Ekim 24, 2011, 00:47:45 »
Anlıyorum, Cevabınız için teşekkürler efe bey, gerçekten çok şaşırdım şimdi, 2012 model bir arabanın devir göstergesi nasıl olmaz :S
Toyota'ya hiç yakıştıramadım vallahi, anlattığınız donanımdaki bir arabayı yaptılarsada en fazla değeri 20.000lira olmalıdır. Bu devirde kaldı mı öyle birşey yaa

Erdem bey ben sabahtan beri şoktayım :) İzlenimlerimi açıklarken özellikle 1.0 Life modelinin yanına bile yaklaşmayın diye belirtmiştim.Sizinde dediğiniz gibi bu donanımda araç 20.000 TL yi geçmemeli sonuna kadar görüşünüze katılıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Ekim 24, 2011, 13:10:11 »
ben cumartesi günü en üst donanımındakine bindim.. açıkçası iç ve dış tasarım beni hiç tatmin etmedi.. tıpkı resimlerdeki gibi bi özgünlük yok araçta..
iç tasarım bence hayal kırıklığı , navigasyon ekranı bile güzelleştirememiş bence iç görünümü..
test bile etmeden çıktım sonuç olarak.. hiç bir zaman almayacağım bir araba olacak.. ( fiyatı düşmezse :D :D)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: 2012 Model Yeni Yaris Kasım'da Satışa Sunuluyor
« Yanıtla #23 : Ekim 24, 2011, 19:25:07 »
Güncelleme:
Donanım tablosunu pdf formatında ilk mesaja ekledim.

Donanımlar hakkaten çok garip. Style paketinde alaşım jant var, ama arka camlar manuel. Cool paketinde ise tam tersi sac jant var ama 4 cam elektrikli. VSC sadece dizellerde ve cam tavanlı Style paketinde var ama Cool paketinde yok. :wacko:

Hava yastıkları da neşteri yemiş, ön ve yan hava yastıkları kalmış sadece. Cam tavanlı Style paketinde geri kalan perde ve diz yastıkları da mevcut (ama yine Cool paketinde yok!).

Ortaya karışık birşeyler atmış Toyota yine, teşekkür ediyor, en içten iyi dileklerimi gönderiyorum kendilerine :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • Kan Grubu: B+
  • 16 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki, bütün vaktini ona sarfediyorsun!
" Zaman gösterdi ki, Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil "
" İnsan bir yolcudur. Sabavetten (çocukluktan) gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre, kabirden haşre, haşirden ebede kadar yolculuğu devam eder." (Mesnevi-i Nuriye)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 24, 2011, 20:02:03 »
birebir inceleme fırsatım olmamasına rağmen yeni kia rionun yanında bu araba oyuncak gibi kalacak. Koreliler japonlardan çalardı ancak yavaş yavaş tersi olacak sanırım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 24, 2011, 20:26:16 »
 :o :o :o

araç resimlerde müthiş görünüyor ve özellikleri yazılı olan sitelerde bir sürü özellikten bahsedilip duruyor.. ama arabaya binen sanki fiat linea test etmiş gibi eleştiriyor.. demekki toyota eski tadını veremeyecek artık.. ne yalan söyleyim yorumları okuyunca yeni çıkacak corollaya karşı heyecanım kalmadı  !!!
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ekim 24, 2011, 22:38:28 »
Fiat Linea'nın nesi var ki? :D

Eleştiriyoruz, çünkü eleştirilerimizden birilerinin ders çkarmasını bekliyoruz. Aslında aynı segmentteki diğer araçlara bakarsak, ki ben 1 haftadır detaylı olarak inceliyorum, yine de oldukça başarılı bir konumda şu an Yaris.

Rio oldukça iddialı geldi ama fiyatları 3-4 bin TL fazla  şimdilik ve boyutu da zaten Yaris'ten bir 30 cm daha uzun. B ile C arası bir araç sanki.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ekim 24, 2011, 22:40:52 »
Güncelleme:
Donanım tablosunu pdf formatında ilk mesaja ekledim.

Donanımlar hakkaten çok garip. Style paketinde alaşım jant var, ama arka camlar manuel. Cool paketinde ise tam tersi sac jant var ama 4 cam elektrikli. VSC sadece dizellerde ve cam tavanlı Style paketinde var ama Cool paketinde yok. :wacko:

Hava yastıkları da neşteri yemiş, ön ve yan hava yastıkları kalmış sadece. Cam tavanlı Style paketinde geri kalan perde ve diz yastıkları da mevcut (ama yine Cool paketinde yok!).

Ortaya karışık birşeyler atmış Toyota yine, teşekkür ediyor, en içten iyi dileklerimi gönderiyorum kendilerine :D
Saçmalıkta son nokta toyotanın yaptığı bence e12 lerden sonra iyice bozdu işi ve cıvkı çıktı kendilerine en üst düzey saygılarımı selamlarımı sunuyorum :)
Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ekim 24, 2011, 23:27:07 »

Eleştiriyoruz, çünkü eleştirilerimizden birilerinin ders çkarmasını bekliyoruz. Aslında aynı segmentteki diğer araçlara bakarsak, ki ben 1 haftadır detaylı olarak inceliyorum, yine de oldukça başarılı bir konumda şu an Yaris.

Rio oldukça iddialı geldi ama fiyatları 3-4 bin TL fazla  şimdilik ve boyutu da zaten Yaris'ten bir 30 cm daha uzun. B ile C arası bir araç sanki.

haklısın alper abi nesi var ki. şahin misali araba :D.. eleştirilere bakınca dedim toyota ne yapıyor böyle :).. hele ki son corollaya yapılan eleştiriler  canımı çok sıkmıştı... galiba kalite git gide düşüyor diye telaşlandım.. hala da öyle bakıyorum olaya.. sanırım toyotayı deprem sıkı vurmuş.. donanımı fulleştirirken karıştırmışlar olayı.. gerçi dört cam otomatik olanı alıp extra serviste jant almak sorun olmaz 40 bin tl yi gözden çıkaran adam için ama ciddi anlamda toyota afallamış görüntüsü çizdi herkesin gözünde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ekim 25, 2011, 14:12:04 »
Yeni Astra'da bir sürü özellik var,yeni golf'de bir sürü özellik var ve çok güzel hepsi. Neden Toyota artık kendini aşmıyor da sadece fiyatlarını aşıyor anlamış değilim. Üzülüyorum bu duruma...
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Ekim 25, 2011, 22:29:52 »
Yeni Astra'da bir sürü özellik var,yeni golf'de bir sürü özellik var ve çok güzel hepsi. Neden Toyota artık kendini aşmıyor da sadece fiyatlarını aşıyor anlamış değilim. Üzülüyorum bu duruma...

astra ve golf ile yarisin sınıfı aynı değil.. ayrıca adam bir sürü özellik koymuş bence daha ne olacak ki.. sadece donanım sıralamasında biraz hatalı galiba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ekim 26, 2011, 16:09:57 »

Özkan bey siz üzülmeyin nasıl olsa satamadıkları zaman toyota üzülür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ekim 26, 2011, 18:57:55 »

Alper abi aslında dediğin gibi Yaris rakiplerine göre başarılı ama kendi fiyatına göre başarısız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ekim 26, 2011, 19:21:07 »
Alper abi aslında dediğin gibi Yaris rakiplerine göre başarılı ama kendi fiyatına göre başarısız..
Aynen budur.

Zaten bu yüzden büyük ihtimalle B segmentinden vaz geçtik.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #35 : Ekim 26, 2011, 20:11:16 »
Çok güzel anlatılmış ve sunulmuş gibi. Yakıt tüketimi konusundaki hassasiyetlerden ve yine çok önem verilen iç hacmden bahsedilmiş. Bunları okumak güzel tabi. Fiyatlara gelince
insanın gerçekten tadını kaçıran cinsten.

Fakat bence kesin birşey varsa, o da o eski iğrenç toparlak görüntüsünden kurtulup gerçek bir araca benzediği. Motor seçeneklerini de tuttum. B segmenti bir araba. Bu yeniliklere
bu fiyat değer mi bilmiyorum. Sonuçta toyota, birşey bilmese yapmaz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ekim 27, 2011, 02:06:47 »
valla dış görünüşü güzel gözüküyor ama özelliklerdeki gereksiz karışıklık ve cimrilik şimdiki aracımın kıymetini bilmem gerktiğini gösteriyor.bu fiyatlar ikinci eli iyice artırır die düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ekim 27, 2011, 09:13:55 »
yahu kaldıralım bu konuyu! arabayı inceledikçe beğenmemeye başladım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ekim 27, 2011, 11:29:55 »
valla dış görünüşü güzel gözüküyor ama özelliklerdeki gereksiz karışıklık ve cimrilik şimdiki aracımın kıymetini bilmem gerktiğini gösteriyor.bu fiyatlar ikinci eli iyice artırır die düşünüyorum

aynen katılıyorum abi ;)

yahu kaldıralım bu konuyu! arabayı inceledikçe beğenmemeye başladım :D

sana daha çok katılıyorum oktay :D biraz daha devam edersek yerden yere vuracağız
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ekim 27, 2011, 20:38:47 »
bence aracı birebir görmeden en azından bir test sürüşü yapıp da paket özelliklerini öğrenmeden önyargılı olmayın arkadaşlar..bence harika olmuş..inanılmaz özellikler eklemişler..eski yaris ile alakası kalmamış..isminden başka..günlerce inceleyip test sürüşü yapıp tüm versiyonları değerlendirmiş biri olarak konuşuyorum =)
tevazu erdemdir...