0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
namazdan korkan senin gibi olsun bilader...
Olsuuuun bittik biz Oktay, her konuda kötü örnek verebiliriz ama bunlar o iş için referans veya genelleme olmamalı bence.Çözüm olarak ne yapabiliriz? Yıllardır madde odaklı yetiştirdiğimiz insanları, yıllar süren bir çaba ile insan odaklı yetiştirmeliyiz. Bu uzun bir süreçtir. Her akşam çoluk çocuk aptal kutusunun önüne oturup, babasına-annesine parayla yardım eden çocukları kahkahalarla izliyoruz. İşten kaytarmak için türlü taklalar atan gençleri kahkahalarla izliyoruz. Ahlak yoksunu ailelerin hayatlarını takip ediyoruz. Buradaki sorumluluk önce tv kanal sahiplerinde sonra yöneticilerde, sonra bizde. Herkes sorumluluğunu birazcık aksatsa, toplum çürümeye yüz tutuyor.
Çalışmak, farzlarını yerine getirip, büyük günahlardan kaçınıldığı zaman ibadettir. Yoksa işadamları en önce cennete giderdi .Dünyaya Allah'a kulluk için geldik. Önce iş, sonra kulluk deyince biraz ters oluyor.Namaz vakitleri demişsiniz. Bütün gün namaz vaktidir. Herkes aynı anda namaz kılacak diye bir şart dinimizde.Velhasılıkelam, namazdan korkmayın. Namazını nefsine alet edenden ve samimi dindarlara eziyet edenlerden korkun
Siz namaz kılıyor musunuz???
Ya ben de sizden beklemediğim yazılar okuyorum. Kötü örnekleri gözümüze sokup duruyorsunuz. Cimri, pis, bilmemne. Bu millet koca koca camileri 3-5 liralarla yapıyor. Pis insanlar her kesimde var. Doktorun pisi yok mu? Memurun pisi yok mu? Atatürkçünün pisi yok mu? Budistin pisi yok mu? Dinsizin pisi yok mu? Bunlar arasında işten kaytaran yok mu? İdeolojisini, dinini kötüye kullanan yok mu? Var tabi ama bizde bir islamafobi başlattılar, Allah muhafaza amerikalalılara taş çıkartırız. Beğenmiyorsak, örnek olalım. Benim alkol almayan biri olarak, alkol içmenin adabını anlatmam kadar abesle iştigal bir durum bu. İbrahim Bey namaz programını yapıyor, ikindi yok! Adını hatırlamıyorum, başka biri çalışmak ibadettir diyor ve ekliyor, ben ibadet için gelmedim. Yok böyle şeyler, burası avcılar atıcılar kulübü değil. Hoşgörü, hoşgörü nereye kadar? Davulun sesi uzaktan hoş geliyor. Rica ediyorum hakkında bilgi sahibi değilseniz, yorum yapmayınız. Yanlış yönlendirmeyiniz.