0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet son durumu veriyorum..2012 model yaris aldım..oldukça çetin bir mücadele sonucunda gerekli indirim ve kolaylıkları sağladılar. aracımın önünden gelen ıslık sesi için kaputla tampon arasında bi açıklık oldugunu tam oturmadıgını o sebeple o sesin geldiğini söylediler..artık nasıl olsa aracı cuma günü onlara bırakacağım için yaptırmadım..diğer hiç bir sorunda artık açıkçası umrumda dğeil..yeterince soğumuştum zaten..gerekli indirimi aldım zaten..o yüzden sorun kapandı gibi birşey..tabi gerekli şikayetleri de yaptım..
http://www.arabam.com/haber/YARIS/Detay-293832YARİSCİ arkadaşlar için sevindirici bi haber..
bu arada her zamanki gibi kırmızı aldım.renk seçenekleri bordo gri siyah ve beyaz. bu seferki kırmızı daha bordoya kaçmış gibi ama yine vazgeçemedim işte..1.33 otomatik benzinli aldım. şehir dışı 100 km de 3.9 yakıt sarfiyatı var. şehir içi en fazla 5.5 olacagını tahmin ediyorum.
41.300 yaris cool fiyatı. artı 1200 tl konfor pakedi aldım. totalde 42.500 ediyor ama bana 40.500 e sattılar. tabi asıl fark benim aracımda oldu..ilk aşamada 27.500 fiyat verdikleri aracıma en son 29.500 e çıkarttılar. bir çok bayiyle görüşmeme rağmen 28.000 den yukarı çıkmamıştı..tabi bu aracımdaki bir kaç sorun dolayısıyla ve gösterdikleri muamelesizlikler neticesinde isyanıma ve yapabileceklerime sanırım daha fazla tahammül edemediler =)
malesef cool model bayramdan sonra geleceği için şimdilik foto koyamıyorum..