0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilke geçen tavan lambasına led çektıydın yanlış hatırlamıyorsam.....Kardeş sigorta artmıştır.elin yatkın bu işlere.bulursun hangi sigortanın attıgını...Baban duyarsa kıyamet kopabilir.Zira ben öyle led çeksem ,lamba çalışmasa gerisini düşünmek bile istemiyorum....allah kolaylık versin kardeş.Başına gelen varsa yardımcı olur şimdi...
switch kontakları nerde nasıl bir şey hiç görmedim de veya gördüm hatırlamıyorum
onlar olabilir mi bilmiyorum
kablo uçları ölçüm sonuçları normal tavan lambası 12,6 v kapı kablosuda 7,1 v veriyor serdar abimiz evleniyor alkış hiç yanmıyor kapı konumunda tavan lambası evet kısılarsak sönüyordu önceden acaba o devre nerdeönemli değil serdar abi sizde kusura bakmayın abilerim okuldaki yazılılardan dolayı bende haftada maksimum 2 saat açabiliyorum interneti
hocam bende kapılarından da elektirk alarak led yaptım tavan lambasına göre biraz sönük yanıyor dirençten o zaman
sağol ilke evleniyorum inşallah. kapı kablosunda 7,1 yazmışsın kapı açıkkenmi baktın kapalıykenmi. 12 volt olmsı lazım ama belki toyota iç ışık loş olması için 7 voltta kısılarak açılmayı bırakmıştır tam 7 volta gelince en yüksek ışık şiddetine ulaşıyodur. o kabloya bir ampül bağla tavan lambası sökükken. diğer ucunud eksiye. en net bu şekilde anlaşılır.