0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar petrollerdekı oto yıkamalar hakkında ne dusunuyorsunuz? aracınızı oralarda yıkar mısınız?? ben yıkamamaya çalıssam da bazen ıc-dıs 15 tl vermek zoruma gıdıyor?? sizce aracım cızılıyor mudur?
boyanın da anası aglatsın tabi o sorun olmaz nası olsa
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, anlamadım seni
Her cumartesi sabahı evin yakınındaki opete cekip 1 tl ye köpükle yıkatıyorum,diğer yıkama makınesı çizer diye endişe ettiğimden sokmuyorum ona.
Endişeye gerek yok makinelerin boyayı çizdiğine dair kaç yıl garanti istiyorsanız verebilirim .
Onlar araç yıkama makinesi değiL araç katletme makinesi. Arabam 1 ay kirli durur ama yinede o biçer dövere aracımı sokmam. Arabayı ilk aldığımda acemiliğimden sokmuştum aracı çizik içinde bırakmıştı. Sizden önce çok kirli bir aracı yıkıyor makina, fırçaların içinde taş filan kalıyor. O taşlı fırçaları sizin aracınıza sürüyor sonra al sana bir sürü kılcal çizik.
maliyetten kurtarmak için ucuz adi olarak nitelendiren kimyasal deterjanlar yani köpüklü oto yıkama ürünleri içinde kostik barındırdıkları için boyada matlaşma meydana getirir biz buna ucuz etin yahnisi diyoruz
fırça vurma, makinaya sokma , köpüklü olmaz. başka yol yöntemmi kalıyo . osurarakmı temizlencek bu araçlar. daha fazla titizlenirseniz üstündeki kuş boklarından arabanızın boyası göçer, pas yapar, bok götürür valla. gönlünüzü serin tutun en yumuşak yöntemle arabamızı düzenli temizleyip zevklen binmeliyiz. hem bu arabalar mezarada bizlemi geliyor. kendimize göstermediğimiz aşırı korumacılığı araçlarımıza gösteriyoruz. ben köpüklü yıkatıp geçiyorum. kurulamak bile çoğu zaman pek mümkün olmuyor yoğunluktan o yüzden tercihlerimi açık renk araçlara kaydırdım.