0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5800XM kullanan var mı? Cihazınızdaki mevcut yazılım sürümü ne? 52. mı? Belle falan mı?Mesaj Birleştirildi: Kasım 04, 2015, 13:06:33 + Ayrıca telefonunda Here Map kullanan var mıYazılım sürümüV 60.0.003Hala 5800 kullanan tek ben değilmişim!
Ben de Nokia C7 kullanıyorum ,orjinal haritalar yüklü navigasyon olarakta kullanılıyor aynı zamanda, 5800 da yüklü olmalı...
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Kasım 04, 2015, 09:39:15 5800XM kullanan var mı? Cihazınızdaki mevcut yazılım sürümü ne? 52. mı? Belle falan mı?Mesaj Birleştirildi: Kasım 04, 2015, 13:06:33 + Ayrıca telefonunda Here Map kullanan var mıYazılım sürümüV 60.0.003Hala 5800 kullanan tek ben değilmişim! O kadar Yalın Üretim'den bahsedip, 6 ayda bir telefon değiştirmek doğru olmaz. Hep derim bu bir kültürdür, sadece bireysel değil, ülke için de önemlidir bence. Bunun ile ilgili ilginç hikayeler de var yaşanmış olan, bir ara değinirim. Bende ki yazılım sürümü v52 şu anda(format sonrası) ve güncel diyor. Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Kasım 04, 2015, 21:36:41http://www.microsoft.com/en-in/mobile/support/product/5800-xpress-music/softwareupdate/https://www.youtube.com/watch?v=WpImP4V2qBo Microsoft'un sitesi klasik şeyleri söylüyor Murat, zaten adımları ilk denemiştim ve orada güncelleme görünmüyor. Olmazsa Jaf ile deneyeceğiz verdiğin videodaki gibi. Daha kolay ve sağlıklı bir yolu var mı diye bakıyorum.Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Kasım 04, 2015, 22:16:09Nokia larda harita güncelleme desteği kesildi galiba. O yüzden eski harita yükleyip kendi ovi Maps ile kullanırsınız. Olmadı garmin yükleyin 5 sene kullandım ben stereo çift hoparlör ve bass motoru var cihazda. Efsane sesi vardır. Evet, cihaz ilk akıllı telefonlardan, ben yarım akıllı diyorum. Çok uzun zamandır kullanıyorum, gittiği kadar gitmesi iyi olur. Aslında 10 senesi dolmadığı halde(ilk çıkış) güncellemelerin kesilmesi doğru değil tüketici açısından. Yalnız bende format öncesi daha güncel harita vardı, format sonrası eski harita yüklüyor telefon yazılımı da bir eski versiyon olduğu için muhtemelen. Gerçi farklı şekillerde win bile kuran varmış gördüğüm kadarı ile. Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Kasım 04, 2015, 23:08:09Hem 5800Xm hem de E72 var. 5800 XM artık kullanmıyorum. E72'yi halen kullanıyorum. Uzun zamandır güncellemedim ama hep Nokia Suite üzerinden güncelliyordum(güncelleyeceğim ülkenin dosyalarını siliyordum sonra Ovi suite üzerinden tekrar yüklüyorum). 5800 in yazılımı 60.0.003, E72'nin 091.003. Belle 5800 ve E72 üzerine kurulamıyor. C7 ve N8 üzerine kurulabiliyordu sanırım. Yardımcı olabileceğim bir şey varsa yapabilirim.Bu arada; Nokia, HERE kısmını sattığından HERE desteği sona ermiş olabilir. Sona ermediyse bile desteğinin yakın zamanda sona ereceğini düşünüyorum Bende de muhtemelen format öncesi v60 idi, ülke ve renk kodu ise (0579269), şimdi bu product koduna v60 yüklemiyor, v52 en günceli diyor. Yani v60'ı korumaya bakın bence. Bendeki map dosyası 128mb civarı(sadece haritası), yanlış hatırlamıyorsam öncesinde 160 küsur mb idi. Zorla yenisini al diyorlar, biz de inat ediyoruz işte.
http://www.microsoft.com/en-in/mobile/support/product/5800-xpress-music/softwareupdate/https://www.youtube.com/watch?v=WpImP4V2qBo
Nokia larda harita güncelleme desteği kesildi galiba. O yüzden eski harita yükleyip kendi ovi Maps ile kullanırsınız. Olmadı garmin yükleyin 5 sene kullandım ben stereo çift hoparlör ve bass motoru var cihazda. Efsane sesi vardır.
Hem 5800Xm hem de E72 var. 5800 XM artık kullanmıyorum. E72'yi halen kullanıyorum. Uzun zamandır güncellemedim ama hep Nokia Suite üzerinden güncelliyordum(güncelleyeceğim ülkenin dosyalarını siliyordum sonra Ovi suite üzerinden tekrar yüklüyorum). 5800 in yazılımı 60.0.003, E72'nin 091.003. Belle 5800 ve E72 üzerine kurulamıyor. C7 ve N8 üzerine kurulabiliyordu sanırım. Yardımcı olabileceğim bir şey varsa yapabilirim.Bu arada; Nokia, HERE kısmını sattığından HERE desteği sona ermiş olabilir. Sona ermediyse bile desteğinin yakın zamanda sona ereceğini düşünüyorum