Gönderen Konu: 5800 NOKİA navigasyon yardım  (Okunma sayısı 3491 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: 5800 NOKİA navigasyon yardım
« Yanıtla #20 : Kasım 09, 2015, 16:12:01 »
 Zamanında güncelleme, program vs veren siteler hep gitmiş, illaki yeni telefona yönlendiriyorlar. Hatta telefondaki bazı sekmeler de bu yüzden çalışmıyor, hesap açma, mağaza vs gibi.
 Güncelleme buluyor ama sertifika kısıtlaması diyor. Yani son Ovi maps ile kullandığım navigasyon ve haritadan daha eskisi mevcut şimdi format sonrası. Kendi programlarında, güncellemede vs de göründüğü halde sertifika sorunu olması ilginç. Mevcut bazı sertifikaların da 02.01.2016 da biteceğini gördüm, sanırım bu eski nokia kullanan herkesi ilgilendiriyor.
 Son kullandığım harita ve navigasyona ulaşamamak da ayrı bir olay.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 09, 2015, 16:12:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 16, 2015, 17:40:30 »
nasil bir mantik ise daha once kullandigim programlarina ulasamiyorum. Sanki 10 senelik telefon.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 16, 2015, 20:36:40 »
Zamanında Sunrise yüklerdim ben c5 telefonunun yazılımının modlanmış hali. telefon resmen 2 gömlek üst telefonun yazılımını aslan gibi çalıştırıyordu.Menü geçişlerine efekt falan ekliyorduk. sonra 128mb ram neye yetsin iyice hantallaşmıştı.Şimdi çekmecede tarihin parmak izlerini üzerinde taşımanın verdiği haklı yorgunlukla dinlenmeye çekildi.

Uygulamalar bende vardı ama sonra komple sildim.eski siteler de linkler de ölmüştür. bulmak zor olur gerçekten
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah