0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hemen hemen benimkiyle aynı. Ekstradan bende 5 adet önceden hafızaya atanmış hız var, daha doğrusu bu 5 hızı siz belirliyorsunuz. 50, 70, 90, 110 ve 130 bende. 80le giderken +ya uzun süre basılırsa pat diye 90ı seçiyor misal. Ayrıca frende devreden çıkmıyor, pause moduna geçiyor. Pause tuşuna bastığınızda tekrar kaldığı yerden devreye giriyor. Frene basmadan bu pause tuşu ile de pasue moduna alabiliyorsunuz. Bir de ccde aracı yavaşlatmak için fren yapmıyor, sadece gaz keserek yavaşlıyor. Çok dik yokuş ise geçebiliyor tanımlı sürati. Arkadaşlar gaz ve fren ne var ki kolay vs demişler. Bilmiyorum başka markalarda frenleme var mı....
Yarın bakıp yazarım kardeş merak etme.
merhabalar...aracmı değiştirdiğimden beri girmiyordum bu foruma...bakın ben toyotaya bu cc yüzünden çok kızıyorum...toyota a/t 1.6 yı sattım çok yakıyor diye dizel alayım dedim...renaulttan daha pahalı olmasına rağmen yine gidip toyota alacaktım..ancak ne yazıkki d4d ye CC lün takılamayacağını söylediler...ısrarla araştırdım ancak yine bir çare bulamadım....bende mecburen gidip bunların hepsinin olduğu renault fluence aldım...renault bunu yapabiliyorsa toyotanın bu arabaya takla attırması gerekmez mi???