Gönderen Konu: Hız Sabitleme  (Okunma sayısı 9131 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Hız Sabitleme
« Yanıtla #40 : Ekim 15, 2011, 22:57:10 »
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Hemen hemen benimkiyle aynı. Ekstradan bende 5 adet önceden hafızaya atanmış hız var, daha doğrusu bu 5 hızı siz belirliyorsunuz. 50, 70, 90, 110 ve 130 bende. 80le giderken +ya uzun süre basılırsa pat diye 90ı seçiyor misal. Ayrıca frende devreden çıkmıyor, pause moduna geçiyor. Pause tuşuna bastığınızda tekrar kaldığı yerden devreye giriyor. Frene basmadan bu pause tuşu ile de pasue moduna alabiliyorsunuz. Bir de ccde aracı yavaşlatmak için fren yapmıyor, sadece gaz keserek yavaşlıyor. Çok dik yokuş ise geçebiliyor tanımlı sürati. Arkadaşlar gaz ve fren ne var ki kolay vs demişler. Bilmiyorum başka markalarda frenleme var mı....
Bende hafızaya alma tuşu var. İstediğim hızı hafızaya alabiliyorum ve tek tuşla o hıza dönebiliyorum. İstersem tek tuşla hafızayıda siliyorum. Frenle devreden çıktığında hafızadaki değere bir tuşla döndürebiliyorum. Hatırladığım kadarı ile debriyaja basınca da devreden çıkıyordu.
 Yokuş aşağı dekompresyon yapıyor sanırım ve cc de iken daha az hızlanıyor. Cc değerini belli oranda geçerse ekranda yine kırmızı halka beliriyor.
Frenleme sadece Radarlı Cc lerde mevcut ama onlarda da yokuş aşağı fren yok diye biliyorum.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 15, 2011, 22:57:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #41 : Ekim 16, 2011, 00:48:46 »
Yarın bakıp yazarım kardeş merak etme.
Adil abi ögrenebildin mi acaba
Hayat bir şarkı bam telinden çalıyorum söz ve müzik bana ait ben böyle yaşıyorum corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '06
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ekim 16, 2011, 17:01:12 »
merhabalar...aracmı değiştirdiğimden beri girmiyordum bu foruma...bakın ben toyotaya bu cc yüzünden çok kızıyorum...toyota a/t 1.6 yı sattım çok yakıyor diye dizel alayım dedim...renaulttan daha pahalı olmasına rağmen yine gidip toyota alacaktım..ancak ne yazıkki d4d ye CC lün takılamayacağını söylediler...ısrarla araştırdım ancak yine bir çare bulamadım....bende mecburen gidip bunların hepsinin olduğu renault fluence aldım...renault bunu yapabiliyorsa toyotanın bu arabaya takla attırması gerekmez mi???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ekim 16, 2011, 20:20:10 »
merhabalar...aracmı değiştirdiğimden beri girmiyordum bu foruma...bakın ben toyotaya bu cc yüzünden çok kızıyorum...toyota a/t 1.6 yı sattım çok yakıyor diye dizel alayım dedim...renaulttan daha pahalı olmasına rağmen yine gidip toyota alacaktım..ancak ne yazıkki d4d ye CC lün takılamayacağını söylediler...ısrarla araştırdım ancak yine bir çare bulamadım....bende mecburen gidip bunların hepsinin olduğu renault fluence aldım...renault bunu yapabiliyorsa toyotanın bu arabaya takla attırması gerekmez mi???

Erbil bey bütce meselesi
Fluence de var bu sistem bende avensis ten önce laguna ya çok bakmıstım özellikle yakıt tüketimi konusunda süper laguna ... Ama araç kredisinin geç kalması ve beğendiğim araç satılmasından dolayı bidaha temizini bulamadım .. bildiğim kadarıyla

fluence de var latitud de var sceinic de var baya kullanıyo reno bu sistemi...
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)