0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haklısın biraz savunmacı oldum sanırım ama yok agresiflik falan yok aman diim. Kardeş fordu denedim 100 e ayarladım yokuşa vurunca araba bi tuhafladı, vites yetmedi turboyu kaybetti böylelikle vites küçültüp CC yi devre dışı bıraktık. Ha bunu 100 değilde 120 yapsaydık olurdu. Eee şimdi bu çalışmış mı oldu? Düzgün çalışmakta sorun olacağı için bizimkiler yapmıyorlar işte ne yaparsın.
....... verimsiz olsada bu işin içindesin fiyat konusunda bilgin varsa sevinirim abi
Allah'im bizim niye yok bir hız sabitleyicimiz.....
Yanlış anlamayın, güldüm, Toyota müşteri hizmetleri yorumuna güldüğüm gibi güldüm.Hocam sen bu işi biliyorsan, geleyim bulunduğun servise, benim aracıma hız sabitleyici uygularmısın? Memnun kalmzsam ben kullanmam....:/Benden başka bu özelliği bekleyen bir çok kişi var.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=25049.0Bir de;Bu işin teoride neden uygulanamadığını yazabilirmisiniz lütfen, çok Rica ediyorum. (elektronik ve mekanik bilgim, teknik terimler kullanabilirsin.)Öyle, ACU uygun değil, yollar uygun değil, motor cc küçük, güç yok......vs gibi üstü kapalı ifadeler olmasın ama Toyota müşteri hizmetleri "olmaz" diyor, ama neden olmadığı bir allahın kulu açıklamıyor.
Buralara gelmenize gerek yok. Çorludaki servise gidin takarlar. Takdırdığınızda neden yapmadıklarını anlayacaksınız. Ben burda ne kadar anlatmaya çalışsam hakketen zor. Yukardada bahsettim. Aynen öyle motor küçük, 6 ileri şanzıman 100 e ayarlayın yokuşa vurun arabayı ver çek ver çek yapıyor buda keyfi bozuyor. Ama 120 140 falan yapın sorun yok hep gazla gittiği için. 2.0 Avensis D-4D de var mesela motor güçlü diye.
Adil, kardeş valla ne yalan söyleyeyim 1.6 e-Hdi C4'te mükemmel çalışıyor... Üstelik ikinci nesil programlanabilir, 5 adet kısayol hız önceden programlayabildiğin, ekstradan hız sınırlayıcısı olan versiyonu Ha daha mı kaliteli yani araç Toyotadan, kesinlikle hayır. Ama yapmışlar ve olmuş.Bu arada rahatlıktan ziyade uzun yol yakıt tüketimini manyak düşürüyor cc Neden tam anlamasam da öyle...Bence koymamalarının sebebi Japon inadı ve Japon bakışıyla marketi anlamayıştan kaynaklı...
Yok üstadım Çorlu servisi takmıyor. Ben zaten 100km/h altında kullanmam...Hız sabitleyici düz yol ve otoban içindir. Bunun bilincindeyim.
Hız sabitleyici düz yol ve otoban içindir. Bunun bilincindeyim.
Levent abi arada banada lafı dürttün hea =))))Adil abi fiyat konusunda bilgi veremez misin ?
Yarın bakıp yazarım kardeş merak etme.
Umut, sende üstlerine gitme. Yok işte cc leri. Şaka bir yana yaklaşık 30 km/s in üzerinde çalışıyor bende. Şu ana kadar hiç bir sorun yaşatmadı. Tek bir tuş ile hızımı ikişer kademeli şekilde arttırıp azaltabiliyorum. Frende otomatik olarak devreden çıkıyor. Gazda ise araç hızlanıyor ve gazı bıraktığımda (ayak pedalı ile gazda) araç ayarladığım hıza düştüğünde o hızdan otomatik olarak devam ediyor. Ayrıca ayarlı hızı çok geçersem ekranda kırmızı şeritler yanıyor ve beni uyarıyor.Uzun yolda kesinlikle çok büyük bir konfor.
Merhaba arkadaşlar 2010 1.4 dizel elegant paketi aracım var hız sabitleme taktırmak istiyorum servis fiyatını bilen varmı yada daha önce taktıran direksyonda telefon ve müzik sisteminin tuşları mevcut takılırsa nereye kontrol sistemi monte ediliyor.
Ömer bey Benim araçta cc var fakat forumda konuşulduğu kadar kolay bir konu olduğunu sanmıyorum bunun montaj aşamasında zorluk çekebilirisiniz.Zira cc kolu direksiyon la beraber dönüyor yani sinyal gibi sabit kalmıyor ..40 km nin üstü hızlarda çalışıyor iniş aşağı fren yapmıyor araç ivmelenmenin etkisiyle kopuyo gidiyor.. Kolaylığına gelince süper bişi İzmir aydın otobanını devamlı kullanırım 120 km sabit e ayarlıyorum 4 lt/100 km kadar ortalamam düştü.Aynı şeyi ben manuel olara denediğimde yani kendim gaz verdiğimde 6 lt altına düşüremedim. CC az az ve tatlı tatlı gaz veriyor hissedebiliyorum. Büyük kolaylık bence konuyu takip edin mesela arkadaşta 307 sw 1,6 motor var tek eksiği CC ya taktır dedim, gerek yok dedi açıkcası param yok dedi ,servisi 250 tl montaj dahil fiyat vermiş Toyota da olmaması kötü yazık...