0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar uzun zamandır abim için araç bakıyoruz. Temizini bulabilirsek eğer 2003-2005 modelleri arası Nissan x-trail almayı duşunuyoruz. Araç hakkında bilgi sahibi olanınız var mıdır? Kronik problemleri var mı aracın?
Normal Garantisi 2016 da biter. Fiğer 2 yıl ekstra garanti. Herşeyi kapsamaz bilginiz olsun. Bu ne arkadaş ya o paraya 2013 30 40 bin kmrede 1.4T 140 bg İnsignia Edition Elegance satılıyor (Tüpe Uyumlu). Bence biraz daha üstüne para koyup yeni kasasını alabilirsiniz. 2015 1.3 life 10.000 k deki corollaların 47 bin tl bandında olduğunu var sayarsak 2014 2015 corollalarda kız gibisi 57 60 bandındadır max.
Nacizhane fikrim 53.000 TL verip benzinli eski kasa araba almak sizi mutsuz eder diye düşünüyorum. Bu fiyata eski kasa ama dizel ve otomatik araç alabilirsiniz. Az kilometre çok kilometre düşünmeyin. Konfor ve yakıta anlık olarak verdiğiniz parayı düşünün. Bu arada 2010 ile 2014 arasında araçlarda hiçbir fark yok. aynı arabaya daha fazla para veriyorsunuz. Garanti meselesi biraz karışık. Çoğu şey garantiye girmiyor. Bilginize.
Hakan Bey teşekkürler. Şanzıman yapısını tam anlamıyla bilmiyorum, tavsiye etmem dediğiniz yapı bu araçtaki yapı mıdır bakabilir misiniz? İncelediğim araçlar bu tip şanzımana sahip; tecrübe eden, yorum yapabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2009-otomatik-toyota-auris-272584364/detay
Araba temiz duruyor fiyatıda uygun gerçekten. Bence bi baktırın anlaşın alın arabayı. Dün Erzuruma gittim oto pazarına. 2005 model 90binde 2 değişen 2 boyalı HB corolla arabaya 32.750 istiyordu adam. Hasar kayıtları önemsiz miktarlar. Eğer ciddi bir değişim oynanan parça yoksa alınır satarken de hiç zarar ettirmez. Euro Civic hondalarda güzel araba ancak piyasaya pek hakim olmamasından dolayı elden çıkması biraz zaman alabilir.
Vites yönünden bir farklılık gözükmüyor temelde. 2009-2010 farkını tam anlayamadım, 2010 aracın piyasası 48-50 bin tl seviyelerinde, 2009 çok fazla araç göremedim ama görebildiklerim 41-43 bin tl seviyelerinde. Buradaki iki aracı kasa ve donanım olarak(araçları örnek olarak koydum, tabi ki km, kullanım, hasar farkları vardır) değerlendirebilir misiniz? Geri görüş kamerası, direksiyon üzerindeki ekipman dışında fazla fark göremedim. 2009-2010 modellerde farka sebep olabilecek donanım neler olabilir ya da 2009'un piyasası daha mı yüksek bu örneğe göre?(1.6 auris elegant otomatik)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-nokta-hatasiz-otomatik-26500-km-de-auris-258959328/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2009-otomatik-toyota-auris-272584364/detay
An itibariyle beyaz meleğimi satmışımdır. Otomobil tavsiyesi bekliyorum..
Aydın bey maşallah diyorum. Bu kasanın iyi ekmeğini yediniz helali hoş olsun. Takdir ediyorum.Tavsiye olarak da e14 1.4 dizel beyaz Elegant:-)Araba kaça gitti Aydın Bey. Piyasanın hakimi sizsiniz.
Barış Bey çok teşekkür ederim, şükür ekmek yiyoruz önemli olan hatasız iş yapmak, araç 59.250TL ye satıldı. Valla bu kasadan çok sıkıldım artık ama uygun olursa niye olmasın [emoji1]
Çok iyi fiyata vermissiniz. Yine al sat mı olacak tavsiye niteliği?