0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyotanın otomatiğini pek tavsiye etmiyolar, bi de o fiyata yaris hem de dizel bulamam bence, ben punto düşünüyorum kullanan var mı[/quote Mesaj Birleştirildi: Şubat 21, 2016, 09:10:44 Toyotanın otomatiğini tavsiye etmeyen muhtemelen boş konuşan biri sanırım en sorunsuz benzinli otomatiklerdendir. Şanzumancıya gidin bakın muhtemelen Alman ve fransız araçları olma olasılığı çok yüksek Toyota dizellerin vites geçişleri biraz hissedilir o kadar ,benzinliler daha kullanışlı.
En cazla 45 bin tl lik küçük otomatik araç arıyorum , tavsiyeleriniz nelerdir, şimdiden teşekkürler...
eski toyota otomatikten kasıt robotize dir. 2008 2015 arası honda jazz ve honda city lerde sorunludur onlarda robotizedir. A serisi mercedes bakın
Arkadaşlar, kız kardeşime 30-33 bin TL civarı otomatik benzinli araç bakıyoruz. Ancak 3-5 ay sonra elinden çıkarmak durumunda kalabilir, bu yüzden satarsa zarar ettirmeyecek araç tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hayırlı akşamlararkadaşım için 30-35 arası dizel otomatik küçük araç arıyoruz yardımlarınızı bekliyorum.İlginizi için şimdiden teşekkürler.