Gönderen Konu: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler  (Okunma sayısı 617217 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler
« Yanıtla #3120 : Kasım 21, 2015, 22:59:15 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011-avensis-premium-2.0-otomatik-ilk-sahibinden-240332123/detay

Vergisi sıkmayacaksa(yılda +700 TL) çok daha avantajlı gibi... baktığınız ilanla aynı fiyata, pazarlıkla verir sanırım.
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3121 : Kasım 21, 2015, 23:04:47 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011-avensis-premium-2.0-otomatik-ilk-sahibinden-240332123/detay

Vergisi sıkmayacaksa(yılda +700 TL) çok daha avantajlı gibi... baktığınız ilanla aynı fiyata, pazarlıkla verir sanırım.
Aslında neden olmasın Serkan bey Ankara da olsa araç pazarlığa girerdim ama teee İzmir...
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3122 : Kasım 21, 2015, 23:09:25 »
Dönüş yolu idman olurdu ya .) hayırlısı hakkınızda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3123 : Kasım 21, 2015, 23:09:55 »
Yasin bey bütçe yeter fakat fazla abartmak istemiyorum ülkemin  şu mevcut konjonktürü içinde kuru taze paranın her zaman cepte kalması iyidir 54-55 gibi bir plan yaptım plana sadık kalmak lazım ikinci el olayına pek bakmıyorum beni ve ailemi güven içinde taşısın yeter

Mesaj Birleştirildi: Kasım 21, 2015, 22:56:10
Tamam o zaman öpal insığnıa  alacağım görüşleriniz diye değiştireyim :rofl:

Yönetimde bile çok az Toyota sahibi varken , Toyota konularının tutmaması normal hocam   :rofl: :rofl:

Bi insignia diye denemek lazım derim ben. Abi sende ben gibisin herhalde, nasipse olur deyip ayağına gelmesini bekliyorsun herhalde :) Ticaret çok farklı bir şey değil mi, ben,m hiç kafam basmaz, kazıklanır gelirim :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3125 : Kasım 21, 2015, 23:13:47 »
Yönetimde bile çok az Toyota sahibi varken , Toyota konularının tutmaması normal hocam   :rofl: :rofl:

Bi insignia diye denemek lazım derim ben. Abi sende ben gibisin herhalde, nasipse olur deyip ayağına gelmesini bekliyorsun herhalde :) Ticaret çok farklı bir şey değil mi, ben,m hiç kafam basmaz, kazıklanır gelirim :)
Aynen memur kafası nasipse olur kazık konusu da aynen çok yedim... :D Bu arada forumda Hakkı Saygılı kardeşim vardı artık göremez oldum malümatı olan varmıdır ?

Mesaj Birleştirildi: Kasım 21, 2015, 23:17:33
Ankara'dan...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2012-toyota-avensis-2.0-premium-full-kazasiz-servis-bakimli-246001453/detay
Ekledim Serkan bey favorilere 55 verirse alırım....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3126 : Kasım 21, 2015, 23:18:26 »
Aynen memur kafası nasipse olur kazık konusu da aynen çok yedim... :D Bu arada forumda Hakkı Saygılı kardeşim vardı artık göremez oldum malümatı olan varmıdır ?

Mesaj Birleştirildi: Kasım 21, 2015, 23:17:33
Ekledim Serkan bey favorilere 55 verirse alırım....

18.04.2014 ten beridir yokmuş hocam. İnşallah bir sıkıntı yoktur. :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3127 : Kasım 21, 2015, 23:30:06 »
bende 1.8 otm.var 2011 tavsiye ederim al sorun olursada özelden cebimi vereyim yakıt olarak perfonmans olarak iyi yakı sorasan şehir içinde 80 tl gaz ile 400 km yapıyorum 15 günde gaz 2.05 tl dizelle kafa kafaya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3128 : Kasım 21, 2015, 23:37:06 »
bende 1.8 otm.var 2011 tavsiye ederim al sorun olursada özelden cebimi vereyim yakıt olarak perfonmans olarak iyi yakı sorasan şehir içinde 80 tl gaz ile 400 km yapıyorum 15 günde gaz 2.05 tl dizelle kafa kafaya
Teşekkür ederim Gökhan bey özelden isterim telinizi aracı alınca  ilk önce 2012 1.8 olana bakacağım sonra 2012 2.0 premium olanına bir de şu var  http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2009-toyota-avensis-2.0-premium-prins-lpg-li-f1-triptronik-234176547/detay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3129 : Kasım 21, 2015, 23:52:33 »
1.8 147 byg 180 tork
2.0 152bygr 196 tork.
2.0 torktan götürüyor, vergi mesele değilse , hangi motorun az kmlisi düşerse kaçırmayın derim. Veriler iki motor içinde heyecan verici. Zaten yakıt olarak 1.6dan az yakması cabası. İnşallah temiz bir makine düşer elinize.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3130 : Kasım 22, 2015, 00:39:27 »
motor gücünden ziyade premium paket farkı var. deri koltuktan yana sıkıntınız yoksa kesinlikle 2.0 premium bakın derim.
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3131 : Kasım 22, 2015, 00:51:27 »
motor gücünden ziyade premium paket farkı var. deri koltuktan yana sıkıntınız yoksa kesinlikle 2.0 premium bakın derim.
Burak bey premium farkı kesinlikle göz ardı edilemez deri koltuk,anahtarsız,zenon,makam perdesi ,koltuk ısıtma vb peki 2009 lar da zenon farda problem varmı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3132 : Kasım 22, 2015, 06:42:13 »
Tolga abi istanbul veya izmit civarında beğendiğin  araç varsa senin için gider bakarım abi servise sokar neyi var neyi yok inciğini cincigini öğrenirim kavga dövüş pazarlığını da yaparım abi sıkıntı yapma. Varsa öyle bi araç haber vermen yeterli abi
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3133 : Kasım 22, 2015, 10:34:07 »
Burak bey premium farkı kesinlikle göz ardı edilemez deri koltuk,anahtarsız,zenon,makam perdesi ,koltuk ısıtma vb peki 2009 lar da zenon farda problem varmı ?
ben bir sıkıntı yaşamadım. Serviste kaydı da yok. Orjinal kit devam ediyoruz. Maşallah. :islik:
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3134 : Kasım 22, 2015, 11:09:44 »
Tolga abi istanbul veya izmit civarında beğendiğin  araç varsa senin için gider bakarım abi servise sokar neyi var neyi yok inciğini cincigini öğrenirim kavga dövüş pazarlığını da yaparım abi sıkıntı yapma. Varsa öyle bi araç haber vermen yeterli abi
Teşekkür ederim Eyüp kardeşim sen bir tanesin kesinlikle haber veririm...Acep derindere toyota da bir sürü avensis var bakmak mı lazım bir cumartesi gelip.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3135 : Kasım 22, 2015, 11:54:24 »
Tam onu diyecektim. Makyajlı kasaları da satışa çıkarmışlardı 2.0 ları :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3136 : Kasım 22, 2015, 12:51:24 »
Tolga abi aralığın 6 sına kadar burdayım abi ne zaman istersen yardımcı olurum abi. Buraya gelme gibi bir niyetin varsa atla otobüs tren vs. Seni karşılarım abi dönüşünde Allah'in izniyle  seni cillop gibin bir avensisle gondeririz :)
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3137 : Kasım 22, 2015, 13:12:33 »
Tolga abi aralığın 6 sına kadar burdayım abi ne zaman istersen yardımcı olurum abi. Buraya gelme gibi bir niyetin varsa atla otobüs tren vs. Seni karşılarım abi dönüşünde Allah'in izniyle  seni cillop gibin bir avensisle gondeririz :)
Eyüp kardeşim Ankara da ki araçlara pazartesi gidip bir bakayım olmadı hafta içi izin alırım  direk yanına gelir seni rahatsız eder beraber çıkar şu avensislere bakarız alırız  sağ ol var ol....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • 305 kere teşekkür etti
  • 177 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3138 : Kasım 22, 2015, 13:44:50 »
Avensis 1530 kiloluk bir araç okduğu için doğru motor-şanzıman kombinasyonu bu araçta 1.8 cvt ya da 2.0 cvt olmalı ancak ülkemuzdeki saçma vergilendirme sistemi yüzünden 1.6 almak zorunda kalıyor vatandaş. 1.8 cvt modelini kullanma şansım oldu, yakıt olarak 1.6 manuel versiyonundan bir farkı yok gibi. Ama çekişi daha kuvvetli. Zatem az km yapıyorsunuz. Bu aracın 1.6 motorda tork ihtiyacı var bunu da 1.8 ya da 2.0 motor karşılıyor. Çok keyifli bir araç almış olacaksınız.
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3139 : Kasım 22, 2015, 14:29:57 »
Avensis 1530 kiloluk bir araç okduğu için doğru motor-şanzıman kombinasyonu bu araçta 1.8 cvt ya da 2.0 cvt olmalı ancak ülkemuzdeki saçma vergilendirme sistemi yüzünden 1.6 almak zorunda kalıyor vatandaş. 1.8 cvt modelini kullanma şansım oldu, yakıt olarak 1.6 manuel versiyonundan bir farkı yok gibi. Ama çekişi daha kuvvetli. Zatem az km yapıyorsunuz. Bu aracın 1.6 motorda tork ihtiyacı var bunu da 1.8 ya da 2.0 motor karşılıyor. Çok keyifli bir araç almış olacaksınız.
Bahadır bey o ağırlıkta ki kasayı ancak 1.8 ya da 2.0 taşır bence de o yüzden en az 1.8 diyorum ama lastik ölçülerinde bir karmaşa var gibi 205 60 16 var 225 50 17 var neyse pazartesi aracı görmeye gittiğim de göreceğiz elimde olan 205 55 16 kışlıkları avensiste kullanmak istiyorum çünki...Bir de arkadaşlar 2012 1.8 avensis elegant otm. tam donanımını yani özelliklerini bilen varsa yazarsa memnun olurum internette tam bulamadım hala araştırıyorum teşekkür ederim...