0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011-avensis-premium-2.0-otomatik-ilk-sahibinden-240332123/detay Vergisi sıkmayacaksa(yılda +700 TL) çok daha avantajlı gibi... baktığınız ilanla aynı fiyata, pazarlıkla verir sanırım.
Yasin bey bütçe yeter fakat fazla abartmak istemiyorum ülkemin şu mevcut konjonktürü içinde kuru taze paranın her zaman cepte kalması iyidir 54-55 gibi bir plan yaptım plana sadık kalmak lazım ikinci el olayına pek bakmıyorum beni ve ailemi güven içinde taşısın yeter Mesaj Birleştirildi: Kasım 21, 2015, 22:56:10Tamam o zaman öpal insığnıa alacağım görüşleriniz diye değiştireyim
Yönetimde bile çok az Toyota sahibi varken , Toyota konularının tutmaması normal hocam Bi insignia diye denemek lazım derim ben. Abi sende ben gibisin herhalde, nasipse olur deyip ayağına gelmesini bekliyorsun herhalde Ticaret çok farklı bir şey değil mi, ben,m hiç kafam basmaz, kazıklanır gelirim
Ankara'dan...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2012-toyota-avensis-2.0-premium-full-kazasiz-servis-bakimli-246001453/detay
Aynen memur kafası nasipse olur kazık konusu da aynen çok yedim... Bu arada forumda Hakkı Saygılı kardeşim vardı artık göremez oldum malümatı olan varmıdır ?Mesaj Birleştirildi: Kasım 21, 2015, 23:17:33Ekledim Serkan bey favorilere 55 verirse alırım....
bende 1.8 otm.var 2011 tavsiye ederim al sorun olursada özelden cebimi vereyim yakıt olarak perfonmans olarak iyi yakı sorasan şehir içinde 80 tl gaz ile 400 km yapıyorum 15 günde gaz 2.05 tl dizelle kafa kafaya
motor gücünden ziyade premium paket farkı var. deri koltuktan yana sıkıntınız yoksa kesinlikle 2.0 premium bakın derim.
Burak bey premium farkı kesinlikle göz ardı edilemez deri koltuk,anahtarsız,zenon,makam perdesi ,koltuk ısıtma vb peki 2009 lar da zenon farda problem varmı ?
Tolga abi istanbul veya izmit civarında beğendiğin araç varsa senin için gider bakarım abi servise sokar neyi var neyi yok inciğini cincigini öğrenirim kavga dövüş pazarlığını da yaparım abi sıkıntı yapma. Varsa öyle bi araç haber vermen yeterli abi
Tolga abi aralığın 6 sına kadar burdayım abi ne zaman istersen yardımcı olurum abi. Buraya gelme gibi bir niyetin varsa atla otobüs tren vs. Seni karşılarım abi dönüşünde Allah'in izniyle seni cillop gibin bir avensisle gondeririz
Avensis 1530 kiloluk bir araç okduğu için doğru motor-şanzıman kombinasyonu bu araçta 1.8 cvt ya da 2.0 cvt olmalı ancak ülkemuzdeki saçma vergilendirme sistemi yüzünden 1.6 almak zorunda kalıyor vatandaş. 1.8 cvt modelini kullanma şansım oldu, yakıt olarak 1.6 manuel versiyonundan bir farkı yok gibi. Ama çekişi daha kuvvetli. Zatem az km yapıyorsunuz. Bu aracın 1.6 motorda tork ihtiyacı var bunu da 1.8 ya da 2.0 motor karşılıyor. Çok keyifli bir araç almış olacaksınız.