0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir aralar aracımı almadan önce bende 1.8 otomatik bakmıştım ve verği olayı yüzünden vazgeçmiştim.Eger sizin maddi olarak probleminiz yoksa tam binilecek bir araç zira 1.6 bu kasaya biraz hantal kalıyor.Birde lpg taktırırsınız tadından yenmez.Biraz daha araştırırsanız daha düşük kilometrelerini bulabilirsiniz.
Hocam araç güzel, fakat dah auygun fiyatlara bulabileceğinizi düşünüyorum. 2010 model bulursanız hatta 7. yaşına gireceğinden mtv düşük olacaktır. 100bin km. ler Japon araçlar için hiç bir şeydir. Fakat ufak tefek sıkıntılar çıkaracaktır. Z rot olabilir, porya bilyesi olabilir vs. Çok büyük masraflar çıkarmaz ama. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
konuya girmeden içimden "2012 yeni kasa 1.8 yokki" diyodum 2012 model ama makyajsız kasaymış 1.8 bide lpg de taktırmıcam diyosunuz biraz yakabilir ama keyif verir naçizane kararım alınır ama honda accord gerçeğini de unutmayalım avensise nazaran biraz külfetli olabilir o ayrı
Tolga abi, hayırlısı olsun hakkınızda, inşallah gönlünüze göre güzel bir araç bulup kazasız belasız kullanırsınız. Ben arabalardan pek anlamam, o yüzden tavsiyem yok duam var
Honda accord lara baktım Ramazan bey içleri çok dar geldi bana daral geldi ufak tefek biri değilim 195 cm boy kilo 110 kg anca sığarım avensise
müslüman mahallesinde salyangoz kolonisi kurmak gibi oldum ama ülkemizde ki yakıt fiyatları malum sizi düşündüğüm için diyorum mondeo da gündeme gelebilir bugün bindim de bizim avensisden iç hacmi büyük ..
: Çok km yapan biri değilim sattığım corolla ile bir senede 6-7 bin km yaptım ve benzinli kullandım mondeo bana aşırı tipsiz gelen bir araç hiç ısınamadım ford grubuna neyse Ramazan bey lastik ölçüleri nedir avensislerin 205 60 16 mı ? Acaba elimde olan kışlık 205 55 16 lastikleri kullanabilirmiyim avensiste ?
Makyajlı 1.8 yok diye kim diyor
Eyüp kardeşim öncelikle merhaba görüştüğümüze sevindim hala yurt dışın da mısın ? ....Forumda pek kimse yok gibi avensis kullananlardan yorum gelmedi ama gelir . Km yüzbin ben senelik 6-7 bin km yapan biriyim 2-3 sene binerim 120 bin de satarım zaten km normale gelmiş olur bu kasayı kullanan arkadaşlar yorumlarını esirgemezlerse çok memnun olacağım
Bizim doktorda 2011 beyazi vardi.Zaten bu 1.8 cok kisa süre satildi.2011 leri daha çok.2010 yok herhalde.Tolga bey ben 1.8 in kisa sürede olsa sürdüm.Keyif veren bir araç.Sport modu ile dahada zevkli .Ama 2.elde biraz agir kalir.Km yüksek sayilabilir.Ama o fiyata 2011 km düşük cok zor.Bu aracta 2 parca boya var.Kaput değişmiş.Panelde sıkıntı yoksa alınabilir.Zaten boya ve km den dolayi bu fiyat.km si düşük boyasiz olsun bu arac 65 bin üstü isterlerdi.Bende değiştirmek nistiyorum ama kararsizim.2011 üstü Accord Yeninkasa 2013 mazda 6 veya avensis 1.8 veya versodan genislige rahatliga alistik 2011 üstü crv veya rav 4
Valla mutlu kardeş çok kararsizim.Çocuklar yüzünden izin döneminde bagaj lazim oluyor diye geniş araç mi alayim diyorum Yoksa çok yaşlanmadan 2.0 bir araç istiyorum.Bunlarda beyaz renk olacak kesinlikle makyajlı accord ve yeni kasa mazda 6 çok kışkırtıcı duruyor.Verso nun hantalligi omrumu yedi.Bazen toros veya reno 12 ler selektör yapip yol istiyor.Tolga bey simdi sahibinden com a baktim da istanbul derindere de 2011 boyasiz 65 binde 59 binlira isteniyor.o aracta tercih edilebilir.
1.8+ multidrive s+ avensis= Bermuda şeytan üçgeni Kesinlikle tavsiye ederim. Yakıt olarak da üzmez. Yani şu şekilde ne kadar basarsan o kadar yakar. İkinci eli zayıf gibi duruyor ama bence onu düşünmeyin. Alın ve keyfini sürün. Aslında makyajlı 2012 ve üstü bulunabilse tadından yenmez. Ama ona da bütçe yetmiyo galiba
Toyota harici bir araba alacağım diye konu açsanız buralar yıkılırdı