0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni corolla alacağım ama eskisi daha iyi diyorlar doğru mu
Benim aracım 2015 model corolla 1.33 life modeli.. Haziranda aldım. Gayet memnunum. İç ve dış dizaynı hoşuma gidiyor. Şu ana kadar da herhangi bir kronik hatasına rastlamadım. Rengi inci beyazı metalik bir renk. Gayet güzel duruyor Eskilerini bilmem ama kullanıcısı olduğumdan yeni corollayı tavsiye ederim.
nde150-151 kasa dediğimiz 2007-2013 arasında üretilen corolla ile nde180 dediğimiz güncel 2013 2015 model arabanın şasesi arasında hiçbir fark yoktur.aracın sadece kaporta ve trim dediğimiz iç donanımı ve kaportası değişmiştir.tüm şasi yürür aksam arka "muhterem aks kafasi" ön düzen motor hepsi aynıdır.arabaya eklenen bazı özellikler esc yokuş kalkış desteği cruise gibi donanımlar bazı parçaların değişmeine neden olmuştur.mesela yokuş kalkış için fren kaliperleri değişmiştir.ama disk hala aynıdır.arabanın yol stabilitesi aynıdır.amortisör yay(helezon) hepsi aynıdır.kısaca nde180 ile nde 150-151 arasında trim hariç bir değişiklik yoktur.motor konusu ise makyajlanmış 205nm olan motor tamamen aynıdır.fakat 2010 2012 arasında sekmanları bozuk olup yağ yakan binlerce araba hala sokaklardadır.bununla ilgiii şasi numaraları mevcuttur.bu şasi lerden alammamak lazım gelir.yoksa yağ yakma olabiilir.2013 den sonra yağ yakma giderilmiştir. 1nd-tv 1.4 d4-d motorun euro5+ versiyonu sanırım kasım aralık gibi türkiyeye gelecek.yeni motor daha az yakan enjektörleri değişmiş yakıt verimliliği arttırılmış gelecektir.seçim sizin hangisini isterseniz ondan alın..
Comfort extrayı tercih edebilirsiniz tek farkı alaşımlı jant ve far ve yağmur sensörü.
dua edin de çizilmesin. inci beyazı aldığınıza pişman olursunuz.
Salih abi bagajdaki krom malzemenin pas leke resmi var mı ?