0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2.eli rahat olsun diye mazda pek dusunmuyorum..bagaj cok onemli degil zaten 2 kisiyiz.. O yuzden 10 yasinda c sinifi arac almaktansa b sinifi daha genc bir araci tercih ederim..
Fehmi abi öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun .Abi tavsiyede bulunmak zor ama corsanın otomatiğinin çok yaktığını ve performansının iyi olmadığını biliyorum . Birde abi ikinci eli düşündüğünüzden clio larada bakabilirsiniz . 2010 modelleri 30000 tl civarında sahibinden de . Tabi şanzımanın kronik sorunu olup olmadığını araştırmak lazım .
Mercedes sonrası B sınıfı üzer ama Fehmi abi. Bir de ilk aracımı aldığımda Toyota çabuk satılıyor diye yaris aldım. Fakat satarken çok bekledim. Millet B sınıfı alacağına yaşlı da olsa C sedan alıyor. Mazda'nın temizleri ise durmaz, Mazda da fazla yakar, ama konforludur, sessizdir. (Japonlara göre) Yine de modeli yüksek B sınıfı düşünüyorsan, Polo yalıtımı ve sessizliği ile öne çıkar. Honda Jazz ve City de güzel araçlar, yalnız süspansiyonları çok çok sert. Araçta süspansiyon yokmuş gibi hissettiriyor en ufak yol bozukluğunda dahi. Clio veya Fluence de düşünülebilir.
Merhaba arkadaşlar, 2007 1,3 benzinli düz vites yarisimi satıp auris dizel otomatik almaya karar verdim. Sizlerden bu araç ile ilgili bilgi alabilirmiyim rica etsem ?2. el genelde 120-200 bin km arasında. Sizce motor şanzıman olarak bu aralıktaki araçlarda sıkıntı yaşarmıyım ? Otomatik vites istiyorum fakat şanzıman sıkıntısı yaşamaktan korkuyorum.
T25 kasa Avensis iyi olur bence Fehmi Bey....
Müjdat bey siz ne yaptınız araba işini?
Özcan bey siz ne yaptınız oto yıkama işini?
Fehmi bey siz ne yaptınız araba satış işini?
Merhabalar. Izmir ve çevresinde helal süt emmiş, 2011-2012 model elegant veya comfort extra corolla ariyorum. Dizel ya da benzinli farketmez ama otomatik/MM vites olmazsa olmazim. Var mi bildiğiniz satılık araç?
Mümkün değil helal süt emmesi . MM şanzımanlı olanlar mazottan başka bir şey ememiyor . Gerçi ilgilendiğiniz modeller yağda emebiliyor .
Motor aslında baya dayanıklı bir motor. Mazot kadar yağ yakabilme yetisine sahip. [emoji4]