0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sıkıntısı olmasa neden uygun fiyata versin ki.Bu paraya gidin temiz bir Corolla alın bastımı gitmem demez satlığa koyunca satılmam demez.Şahsi fikrim d sınıfı 1.6 araba mantıklı gelmiyor temiz olsada tercihim olmaz.
tesekkurler arkadaslar yorumlarınız ıcın...aklımda bırseyler olustusu gercekkı 15 bın hasar kaydsı satmaya kalksam 10 kısıden 9 unu vazgecırır almazdedgnız gıbı daha uyguna alabılırsem almalıyımyada yorumlarınızda okudugum gını temız 2011 modelıne 4 5 bın fazla verıp bınmelıyım dıye dusundum suan
bu mesajda şunu anladım corolla gidiyor ama avensis gitmiyor kağnı kalıyor. avensis satılmıyor genelde insanlar son sahibi oluyor.temiz olsa da d sınıfı 1.6 araç tercihiniz olmazsa.1.4 tsı passat1.4. t insignia1.6 dizel latitude c5 yerine o zaman corolla jetta c4 alalım.tabi saygı duyuyorum
beyler ii ce baktircam paraya ihtiyaci var ondan satiyor... belki 42 ye de indrebilirim bilemiyorumayrica su da var 2 3 ay var garantisinin bitmesine 600 tl daha veeip 2 yil daha uzatabiliyormussum garantiyi bu da iyi biseymis gibi geldi banaarabnn sifiri 74 milyar 1.5 yillk arac nerdeyse tum ozelliller mevcut hasar kaydi sebebi ile zaten 43 44 lere iniyorbilemdim o sebele sordum sizlere zateniyi bi expertiz le 2 yil garanti uzatrsam almak sanko mantikli geliyorda
Sanırım garanti ilk 6 ay içinde uzatılıyor.Bende 2010 vardı 2. el almıştım garantisini uzatamamıştım.
Lpg düşünmuyorsaniz olabilir. Ama ben olsam Yeti ve Kuga'dan başka bir SUV almazdım.
Yeti süper benceBence şu anda parasini hak eden araba Yeti dir. Diğerleri f/p açısından optimum noktasının çok uzağında. Hem pahalı hem donanımları az. Çok pahalılar Yetti gari...