0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabalar herkeze. Ben kayseride 2001 model rav4 buldum. otomatik vitesli. sahibi motorda ve şanzumanda bir sıkıntı yok kesinikle diyor. Ama benim merak ettiğim bu şanzıman sıkıntı çıkarırsa masraf ne kadar oluyor. ben askeri ücretle çalışıyorum. bana sıkıntısı nasıl olur. bunun hakkında bilgi alabilirmiyim.
hımm sizde doğru diyorsunuz. peki son soru bu bulduğum arabayı daha önce bayan kullanmış. aracın 4 kapısı ve kaputu değişmiş. bazı yerlerde de boya var. ama son kullanıcısı motorun orjinal olduğunu bi zarar görmediğini söyledi. çok atik bi araç diyor. fiyatıda 24000 tl diyor . aracn asıl değeri ve temizleri 30000 tl üstünde biliyorum ama bu araç hakkında ne diyebilirsiniz hemen satmayı düşünmediğim bir araç olur tabiki temiz çıkarsa. siz olsaydınız ne yapardınız. benim maddi durumuma uygun bir araç fiyatı bu.Mesaj Birleştirildi: Kasım 15, 2014, 23:58:40aracın linkini verebilirim benim için inceleyebilirseniz çok sevinirim.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-rav-4-otomatik-vites-tuplu-brc-136955445/detay
@Serhat Koca (32740) Sürekli şehiriçi kullanılacaksa 1.0, 3 silindirli motor yeterli olur az yakar. 1.33 te çok yakmaz ama vergi dezavantajı var.
beyler donanim haber de sordum butaya yonlendrildim2012 50 bin km elegant extra varalmayi dusunuyorum lpg li makyajli kasa mj bilmiyorumon arka camurluk degsik bagaj kapagi degisimis 15 binlik hasar kaydi mevcutne yapsam almalimiyim bu araci ederi nedir temiz olanlar 55 bin civari sizce 44 edermi
anladim hocam uygun fiyatda olsa almam diyorsunuz yani...
beyler ii ce baktircam paraya ihtiyaci var ondan satiyor... belki 42 ye de indrebilirim bilemiyorumayrica su da var 2 3 ay var garantisinin bitmesine 600 tl daha veeip 2 yil daha uzatabiliyormussum garantiyi bu da iyi biseymis gibi geldi banaarabnn sifiri 74 milyar 1.5 yillk arac nerdeyse tum ozelliller mevcut hasar kaydi sebebi ile zaten 43 44 lere iniyorbilemdim o sebele sordum sizlere zateniyi bi expertiz le 2 yil garanti uzatrsam almak sanko mantikli geliyorda
hocam araclara 3yillik garanti vermiyormu firmalar o olmasi gerek onun disinda lpg garantiyi bozmuyo olmaliki... arkadas 600 daha veririsen 2 yil toyota garantisi devam edecek dedi... satmadan soracagmi biliyor toyotaya yalan soyleyecek degil ya
Bir arkadaşım istanbulda 2012 avensis sıfır aracını alırken serviste LPG takıldığını söylemişti. Servis taktığı için garanti bozulmuyor demişti bana.LPG olarak BRC takılmıştı. BElki bu araçta da aynı durum söz konusu olabilir.Bahsettiğiniz araç bu mu? Plakayı isteyip tramerde ve yetkili servisten sorgulatın.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2012-garantili-avensis-elegant-extra-186268990/detay