0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sırf toyota kullanıyorum diye üye oldum bu foruma toyota fanatiğide değilim belki yarın vw bmw alıcam ama abilerimden kardeşlerimden o kadar çok şey öğrendim ki ve o kadar samimi cvplar aldım ki iyi ki üye olmuşum diyorum . Bana araba konusunda çok şey kazandırdı bu site hepinize allah gönlüne göre versin arkadaşlar .... umarım en güzel arabalar sizin olur v.s en güzel dileklerimle saygılarımla iyi geceler ...
Aynen abim foruma katılırken daha bebeydim hiçbirşey bilmiyordum şimdi azda olsa ufaktan birşeyler biliyorum Ve ortam çok samimi dobra pek buluşmalara katılamasamda her nete oturduğumda rutin tct sayfası ilk olarak açılan sayfa oluyor
İyi geceler derken başkanım Günaydın diyecektin heralde Öyle kuru kuruya olmaz büyük buluşmaya gelme sözü alalım paşam
Duygusala bağlamayın kardeşim....
Veda sözcükleri gibi olmuş allah aşkına yapma yani duygu vermişin foruma..
haha yok abi iyi geceler dilemek istemişim sadece ama duygusal olmuş bende fark ettim sanki veda eder gibi )
Sabahın beşinde aklına bunlar mı geldi senin? Bizde seni seviyoruz kardeşim. Ama artık sana bi kız arkadaş falan mı yapsak ne? sabahın 5 inde böle garip garip bi duygusallık!!!