0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sabahın beşinde aklına bunlar mı geldi senin? Bizde seni seviyoruz kardeşim. Ama artık sana bi kız arkadaş falan mı yapsak ne? sabahın 5 inde böle garip garip bi duygusallık!!!
ben de fazlaca duygusallaştım bu aralar
Aman abi yapma gözünü seveyim bi tanesi bu hallere getirdi beni 2 tane birden baş edemem abi sabahın 5 inde bir soru sormuştum kafama takıldı anında cvp gelince abilerimden çok duygulandım
İyide kardeşim sende tam yerlerindesin yani ben ne yapayım İzmir 1, Edirne 2. Hani buralarda kıza bulaşmamak izmkansız yani. Allah selamet versin ya. Yaşlar güzel , Yakışıklısında, altta toyota , Yürrüüü beee kim tutar seni.
Aman abi verme gazı edirne izmir arası sefil oldum yollarda zaten bide atalarımızın bi sözü var izmrin kızıyla havasına güven olmaz diye hafif bir korkuda var o yönden
O şöyle ' Edirne'nin bi kışına bi de kızına güven olmaz'. İzmir in kızlarınada asla laf olmaz. Edirne de 4 sene kaldım, Edirne Lisesi mezunuyum. İyi bilirim oraları Kervansaray, Park, Çağım çıkmazdık oralardan. ( Hey gidi günler heheeyy, hani benim gençliğim nerde heeeyyy ). İzmir e gitmek bir kere nasip oldu, oda yetti zaten. Mükemmel bir şehir.Sonuç: Seni çok iyi anlıyorum
saolasın abi yolun düşerse yine beklerim misafirim ol izmire uyarlanmış versiyonunuda ben söylemiş oldum abi o sözün keşandanım abi bende edirnenin bi ilçesi ama edirneyide çok iyi bilirim.
O şöyle ' Edirne'nin bi kışına bi de kızına güven olmaz'. İzmir in kızlarınada asla laf olmaz. Edirne de 4 sene kaldım, Edirne Lisesi mezunuyum. İyi bilirim oraları Kervansaray, Park, Çağım çıkmazdık oralardan. ( Hey gidi günler heheeyy, hani benim gençliğim nerde heeeyyy ). İzmir e gitmek bir kere nasip oldu, oda yetti zaten. Mükemmel bir şehir.Sonuç: Seni çok iyi anlıyorum En Önemli Sonuç: Kız alcaksan Kesin İZMİR li olsun.
Evi tuğladan kızı muğladan alacan derler...
O izmir için değil ama şöyle olacak,Evi tuğladan kızı muğladan alacan derler...
Evi al tuğladan, kızı al muğladan,pişman olursun sonradan
Ah ahh on yargilar hep bu yuzden var iste. Memleketine bakmak eskide kalmis, artik huyuna suyuna bakma zamani. Tum bekarlarin Allah gonlune gore versin