Gönderen Konu: Bayanlarmı Erkeklermi sizce ???  (Okunma sayısı 7564 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Bayanlarmı Erkeklermi sizce ???
« Yanıtla #60 : Ekim 28, 2011, 01:08:05 »
şurda iki takılıyoruz yaa.
Ankaralılar kaza yapar yapmaz bilemem ama bilmiyorlar işte yollarda acemi gibi giderler. Sol şeritte yavaş giden arkasından gelene yol vermez sağından geçmeye çalışılırsa da önüne kırar ama kasten değil arkasından araba geldiğini ve yol vermesi gerektiğini ancak idrak eder. :) viraj ve kavşaklarda geçiş önceliği nedir haberi yoktur. Sarı ışık bile yanmadan durur, yeşilde de geç kalkar. Çok şeritli yollarda hangi şeritten nasıl gideceğini bilmez, en sağ şeritten en sola girmeye çalışır. Altındaki arabaya bakmadan otoyolda aşırı hız yapar.
Ankara'dan araba alınır çünkü Ankaranın havası kurudur üstelik 6 ay kış olduğundan kış lastikleri kullanılır orjinal lastikleri bile eskimez. İstanbulda ise çiziksiz araba ancak pertten çıkmadır. Havası nemli olduğu için mekanik çabuk eskir, lastikler 4 mevsim kullanılır. Ev-iş günde en az 100km yapıldığı için de kmsi yüksektir. Bu nedenle istanbul'da araba ucuzdur. Ama alırken 3 kere düşünmek gerekir.

Bu şekilde yazdığınızda katılıyorum,
Sadece bir ekleme yapmak isterim; Ben şimdiye kadar istanbuldan gelipte ön takımı düzgün olan bir arabayla karşılaşmadım. Ankarada çukur yokmu, tam tersi yollar son dönemde belki istanbuldan bide daha bozuk hale geldi.

Mesela ben size 800.000kmdeki taksiden çıkma albeamı göstersem hayran kalırsınız. Çünkü istanbulda bulabileceğiniz yaşıtlarının çoğundan daha temiz durumda. Ve bu araba taksiden çıkma.

İstanbuldan gelen arabalar ayrıca hem çok yakar, hemde performansı düşük olur.

Ehliyeti ilk aldığım dönemlerde bende istanbullu gibi araba kullanıyordum ama artık Ankaralı gibi kullanabilmek için çaba harcıyorum.. ;)

Bayanlardan kötüsü de var. Yaşlı erkekler. Dikkat edin bana hak vereceksiniz.
Hakikaten amcalarım trafiği çok yıpratıyorlar yaa,
Bide dedem var onlar gibi, Normalde dedem Almanyada yaşıyor ama zihniyet aynı, Havaalanı yolunda 50 ile orta şeritten gidiyor. Trafik kurallarına göre bu benim hakkım diyor. Amma dedeciğum sülalemize edilen küfürler benim hakkım değil diyemiyorum işte.. :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ekim 28, 2011, 01:08:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ekim 28, 2011, 01:17:20 »
  Tek tek uyarı yazmama gerek yok sanırım arkadaşlar.
  İstanbul'da araç kullanan Ankaralı sürücülerde var, Ankara'da araç kullanan İstanbullu sürücülerde. İstanbul'da düzgün araç kullanamayanlarda, Ankara'da düzgün kullanamayanlarda. Elbetkide ince espriler olabilir ancak belli genellemeler ile diğer arkadaşlarımızı yargılayamayız. Böyle oluşan paylaşımların sonucu da kimse için hoş bir yere varmaz, faydalı olmaz.

Karşılaştırma yapmak istiyorsanız, elle tutulur ve bilimsel veriler getirin ve onları ortaya koyun, belden alta vurmadan. Sonra da antitezleri dinleyin ve bu konuda gerçekten bilgili iseniz bunları çürütmeye çalışın. O zaman bende bu tartışma ile gurur duyayım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Ekim 30, 2011, 23:37:26 »
Hakan abi doğru söylemişssin bu iş kısacası şöyle insanları düşünelim iyi ve kötü olarak her şehrin iyi insanıda var kötüsüde var değilmi bu konuda milyonlara sorsak hemfikirizdir neden cünkü doğru bir söz biz araba kullanan kişiler olarakda hem iyilerimiz var hem kötülerimiz bu ankara istanbul antalya izmir  hakkari van fark etmez önemli olan doğruyu yapabilmek o  yüzden ankaralıda var kötü istanbulluda antalyalıda izmirlide :) biraz uzun yoldan anlattım sanırım olsun :)
2006 էօկօէﻪ  νεгรօ 1.6 εlεցﻪռէ

тσуσтα ιçιη кαℓιтє уαℓηız¢α вιя νααт ∂єğιℓ, вιя уαşαм вιçιмι∂ιя.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Kasım 01, 2011, 01:17:59 »
madem konu buraya gelmiş; sizce bir istanbullu için ankaranın en güzel yeri neresidir?
Toyota Corolla 2010 D-4D Elegant MMT Siyah & Bej

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Kasım 01, 2011, 01:26:38 »
madem konu buraya gelmiş; sizce bir istanbullu için ankaranın en güzel yeri neresidir?

Editt;
  Neyse sakinim ;)
(forumun sükuneti için yazdığım cevaptan pişman olup değiştiriyorum, ama bazılarını pişman etmesinide bilirim ;) devamı reel hayatta..)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Kasım 01, 2011, 10:43:34 »
Hakikaten amcalarım trafiği çok yıpratıyorlar yaa,
Bide dedem var onlar gibi, Normalde dedem Almanyada yaşıyor ama zihniyet aynı, Havaalanı yolunda 50 ile orta şeritten gidiyor. Trafik kurallarına göre bu benim hakkım diyor. Amma dedeciğum sülalemize edilen küfürler benim hakkım değil diyemiyorum işte.. :D
Burdan dedeye selam :) ellerinden öpüyorum (Konyadada daha ışık sarı yanmadan yayaya kırmızı yanınca kornaya basanlara inat yeşilden sonar ağır kalkıp yanıma yaklaştıklarında gaza abanıp e12 farkını hisettirmeyi seviyordum)