Gönderen Konu: Bayanlarmı Erkeklermi sizce ???  (Okunma sayısı 7672 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
Bayanlarmı Erkeklermi sizce ???
« : Ekim 10, 2011, 22:21:15 »
Arkadaşlar trafikde sizce bayanlarmı erkeklermş daha dikkatli her türlü yoruma açıktır konu :)
2006 էօկօէﻪ  νεгรօ 1.6 εlεցﻪռէ

тσуσтα ιçιη кαℓιтє уαℓηız¢α вιя νααт ∂єğιℓ, вιя уαşαм вιçιмι∂ιя.

Toyota Club Türkiye

Bayanlarmı Erkeklermi sizce ???
« : Ekim 10, 2011, 22:21:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Ynt: Bayanlarmı Erkeklermi sizce ???
« Yanıtla #1 : Ekim 10, 2011, 22:27:51 »
Tabi ki erkekler.
Bayanlar dikkatli değil ki, onlar sadece sürüyor. Bir yerden bir yere gidiyorlar, bu onları dikkatli yapmaz. Birde dikkatten öte şu var? Hangisi araç kullanmaya ve trafiğe daha adapte desen daha doğru bir soru olurdu.
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 10, 2011, 22:36:40 »
Kim ne derse desin kimsede kusura bakmasın ama bayanlar sıkıntı trafikte.Ha bayanlar gibi araç süren erkekler de yok mu oda var ama bayanların sayısı daha fazla.

Bi kaç gündür aklım şu video da kaldı.Bilmiyorum yorum sizin ama bence sürücünün kurtarma ihtimali yüksekti körü körüne gitti vurdu yayalara.

http://www.liveleak.com/view?i=15a_1318156793
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ekim 10, 2011, 22:44:32 »
Bence suç bu aracı kullanan salakta. Yaya kadına artislik yapmayıp yol vermese kadın o aracı görürdü. Yazık olmuş inşallah ölmemişlerdir.
Ama gel görki diğer sürücüde kadın!!!
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 10, 2011, 22:48:57 »
Elbette tek kelime ile erkekler. Kadın sürücüler içerisinde de çok iyi sürücüler var. Ancak sitemizdeki arkadaşlar da kabul edecektir ki gerçekten bazıları dayanılmaz oluyor. Benim en çok gördüğüm hataları trafikte de kadın oldukları için geçiş üstünlükleri olduğğunu sanmaları.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 10, 2011, 22:51:00 »
Bence suç bu aracı kullanan salakta. Yaya kadına artislik yapmayıp yol vermese kadın o aracı görürdü. Yazık olmuş inşallah ölmemişlerdir.
Ama gel görki diğer sürücüde kadın!!!

Evet Adil abi bi ihtimal yol vermeseydi otobüs şöförü kadın bu kazayı yaşamıyacaktı belkide.Yalnız yaya hiç bakmıyor soluna hele çarpmadan önce kaldırıma koşarken telefon gibi bişeyler ilgileniyor sanki.Çarpan aracında sağa kırıp kurtarma şansı bence fazlasıyla yüksekti.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
  • Araç: Auris
« Yanıtla #6 : Ekim 10, 2011, 22:55:01 »
Kadınlar milli facia.
Daha bu akşam başıma bir olay geldi. Dar bir sokakta sadece bir aracın geçebileceği bir yerdeyim ve sokaktan çıkmaya çalışıyorum. Aynı anda sokağın başından başka bir araç girdi. Orada beklese geçebileceğim ama o sellektör yapıp üstüme geliyor. Neyse aracımla geri geri 20 metre kadar gittim. kaldırıma sıfır yanaştım.Farklarımı park konumuna aldım. Yine geçemedi. Dahada geri gittim artık sokağın nerede ise başına kadar. Yanımdan geçerken baktım sürücüsü kadın.
Sokağın sonuna doğru ilerledim. Başka bir erkek sürücülü araç geldi. Kenara yanaştı ve geçtim gittim.

Kadınlar kötü araba kullanıyor. Bu gerçek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ekim 10, 2011, 23:00:10 »
Evet Adil abi bi ihtimal yol vermeseydi otobüs şöförü kadın bu kazayı yaşamıyacaktı belkide.Yalnız yaya hiç bakmıyor soluna hele çarpmadan önce kaldırıma koşarken telefon gibi bişeyler ilgileniyor sanki.Çarpan aracında sağa kırıp kurtarma şansı bence fazlasıyla yüksekti.
Katılıyorum. İşte buda sürüşe adapte olamama ve tecrübesizlik. Kadınlardaki 'adam sende'cilik.
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ekim 10, 2011, 23:01:19 »
Kadınlar milli facia.
Daha bu akşam başıma bir olay geldi. Dar bir sokakta sadece bir aracın geçebileceği bir yerdeyim ve sokaktan çıkmaya çalışıyorum. Aynı anda sokağın başından başka bir araç girdi. Orada beklese geçebileceğim ama o sellektör yapıp üstüme geliyor. Neyse aracımla geri geri 20 metre kadar gittim. kaldırıma sıfır yanaştım.Farklarımı park konumuna aldım. Yine geçemedi. Dahada geri gittim artık sokağın nerede ise başına kadar. Yanımdan geçerken baktım sürücüsü kadın.
Sokağın sonuna doğru ilerledim. Başka bir erkek sürücülü araç geldi. Kenara yanaştı ve geçtim gittim.

Kadınlar kötü araba kullanıyor. Bu gerçek.
:D :D :D
Fıkra gibi.
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Araç: Corolla
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 10, 2011, 23:22:35 »
Kadınlar milli facia.
neden milli ki global falan olsa :)
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • Araç: Verso
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 11, 2011, 00:00:52 »
Arkadaşlar bence erkekler içindede var trafikte heleki ankara gibi bir yerde iseniz dolmuşcular otobusler taksiciler aman allahım yazlıktan geldim dedim annen ben bi yere gitmiyorum arabayla stres oluyorum insanlar resmen ipini koparmış ya sabır yok insanlarda bugun aynı olay benimde başıma geldi benim geri gitme şansım sıfır arkamda 6-7 araça yakın ara sokakta bayan sürücü selektör attım gelme diye daha gaza basıyor hadi dedim bana geri git diyor hiç üşenmeden indim arabadan gittim camı actırdım hanfendi bakın selektör atıyorum arkamdaki araçları görüyosunuz nasıl geri gelelim demeye kalmadı arkasına araçlar sıralandı kazanan tabiki biz olduk :) polis arabası sirenleri bir açtı :) araba kalmadı valla...
2006 էօկօէﻪ  νεгรօ 1.6 εlεցﻪռէ

тσуσтα ιçιη кαℓιтє уαℓηız¢α вιя νααт ∂єğιℓ, вιя уαşαм вιçιмι∂ιя.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 11, 2011, 09:00:53 »
  Genelleme çok doğru olmayabilir bence. Bayan sürücülerin trafikteki psikolojik yapıları bazı erkek sürücüler yüzünden etkileniyor ve yanlış psikoloji ile araç kullanabiliyorlar.
 Bayan sürücüler genelde trafik ile ilgilenmiyor, sadece araç kullanmak ile ilgileniyor. Hatta sanırım bazen gözlerini de diğer araçlara kapatıyorlar. Ama buna sebep onları taciz eden diğer sürücülerde.
 Erkek sürücü olup; ben çok iyi araç kullanabiliyorum, edasında olanlar ise bana komik ve acemi bayan sürücüden çok daha tehlikeli olacak şekilde kullanıyor gibi geliyor. İyi sürücü olma kıstasları bence Türkiye'de yanlış. Tabi bunu gerçeklerde de istatistiki olarak (kazalar) görebiliyoruz.

Genel olarak ise Türkiye'de trafikte keyif yok, sürekli rekabet ve savaş nağraları var, ister bayan olsun, ister erkek, ister .... :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 11, 2011, 11:22:43 »
vur abalıya.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 11, 2011, 11:59:46 »
şimdi yazılanları okuyorum da erkekler mükemmel sürücü gibi bir sonuç çıkıyor. misal bugünden örnek verelim Sercan'ın arabasına hasar veren anladığım kadarıyla erkekmiş. bunun cinsiyetle çok alakası yok bence. ancak şöyle bir durum var erkekler ani gelişen olaylar karşısında daha soğuk kanlı davranabiliyorlar. birde genetik olarak gelen bir yetenek var, ben demiyorum avrupa amerika daki bilim adamları diyor :) bir de milletçe bayan sürücüleri eziyoruz onlar da ister istemez psikolojik baskı altında araç kullanıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 11, 2011, 12:15:45 »
şimdi yazılanları okuyorum da erkekler mükemmel sürücü gibi bir sonuç çıkıyor. misal bugünden örnek verelim Sercan'ın arabasına hasar veren anladığım kadarıyla erkekmiş. bunun cinsiyetle çok alakası yok bence. ancak şöyle bir durum var erkekler ani gelişen olaylar karşısında daha soğuk kanlı davranabiliyorlar. birde genetik olarak gelen bir yetenek var, ben demiyorum avrupa amerika daki bilim adamları diyor :) bir de milletçe bayan sürücüleri eziyoruz onlar da ister istemez psikolojik baskı altında araç kullanıyorlar.

+1

nasıl erkekler futbola daha yatkınsa araç kullanmakta aynı şekilde bana göre...
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • 16 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 11, 2011, 13:02:00 »
vur abalıya.... :D

Çok haklısınız...
Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki, bütün vaktini ona sarfediyorsun!
" Zaman gösterdi ki, Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil "
" İnsan bir yolcudur. Sabavetten (çocukluktan) gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre, kabirden haşre, haşirden ebede kadar yolculuğu devam eder." (Mesnevi-i Nuriye)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ekim 11, 2011, 13:37:50 »

+81 iyi demişsin abi :D

Ayrıca birde olayın şu boyutu kadınlar az oldukları için daha çok göze batıyor bu oranla ilgili bir durum....

Şimdi bi durup düşünün özellikle istanbul ve büyükşehirde kiler gün içinde en çok bayanlara mı yoksa erkeklere mi güzel dileklerinizi iletiryorsunuz???  :lol: :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ekim 11, 2011, 15:18:19 »
Bence empati - anlayış iki tarafta da oldukça eksik. Türkiye'de bayan-erkek fark etmez sürücüler maalesef yolda kendini yalnız sanıyor.

İkincisi kadın sürücülerin daha rahat ve öz-güven sahibi olmalarını, dikkatlerini tüm yönlere dağıtmalarını, erkeklerin ise kendilerine daha az güvenip (herşeyin fazlası zarar) daha dikkatli olmalarını isterdik. Ayrıca süratlerini lütfen azaltsınlar ve sağ şeridi "sağlama şeridi" olarak kullanmaktan vaz geçsinler. Üçüncüsü kadınlar biraz manevra ve park çalışsınlar.
Yani al birini vur öbürüne :)
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ekim 11, 2011, 16:36:51 »
Değişir ama cinsiyet özellikleri genel olarak erkekler daha soğuk kanlı ve otomobile daha yatkın nadirende olsa istisnaları var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #19 : Ekim 11, 2011, 18:18:47 »
Arkadaşlar trafikde sizce bayanlarmı erkeklermş daha dikkatli her türlü yoruma açıktır konu :)

Tabiki bayanlar:))))))))