0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence suç bu aracı kullanan salakta. Yaya kadına artislik yapmayıp yol vermese kadın o aracı görürdü. Yazık olmuş inşallah ölmemişlerdir.Ama gel görki diğer sürücüde kadın!!!
Evet Adil abi bi ihtimal yol vermeseydi otobüs şöförü kadın bu kazayı yaşamıyacaktı belkide.Yalnız yaya hiç bakmıyor soluna hele çarpmadan önce kaldırıma koşarken telefon gibi bişeyler ilgileniyor sanki.Çarpan aracında sağa kırıp kurtarma şansı bence fazlasıyla yüksekti.
Kadınlar milli facia. Daha bu akşam başıma bir olay geldi. Dar bir sokakta sadece bir aracın geçebileceği bir yerdeyim ve sokaktan çıkmaya çalışıyorum. Aynı anda sokağın başından başka bir araç girdi. Orada beklese geçebileceğim ama o sellektör yapıp üstüme geliyor. Neyse aracımla geri geri 20 metre kadar gittim. kaldırıma sıfır yanaştım.Farklarımı park konumuna aldım. Yine geçemedi. Dahada geri gittim artık sokağın nerede ise başına kadar. Yanımdan geçerken baktım sürücüsü kadın. Sokağın sonuna doğru ilerledim. Başka bir erkek sürücülü araç geldi. Kenara yanaştı ve geçtim gittim.Kadınlar kötü araba kullanıyor. Bu gerçek.
Kadınlar milli facia.
şimdi yazılanları okuyorum da erkekler mükemmel sürücü gibi bir sonuç çıkıyor. misal bugünden örnek verelim Sercan'ın arabasına hasar veren anladığım kadarıyla erkekmiş. bunun cinsiyetle çok alakası yok bence. ancak şöyle bir durum var erkekler ani gelişen olaylar karşısında daha soğuk kanlı davranabiliyorlar. birde genetik olarak gelen bir yetenek var, ben demiyorum avrupa amerika daki bilim adamları diyor bir de milletçe bayan sürücüleri eziyoruz onlar da ister istemez psikolojik baskı altında araç kullanıyorlar.
vur abalıya....
Arkadaşlar trafikde sizce bayanlarmı erkeklermş daha dikkatli her türlü yoruma açıktır konu