0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi senin hesap şuna dönmüş; ''Trafik Kazalarının %23'ü Alkol Yüzündenmiş. Demekki; Kazaların %77'sini Çay Kahve İçenler Yapıyor. Alkol Almayanlara Dikkat Edin''
Bazı erkeklerdeki fazla Testesteron'u çekip bazı bayanlara enjekte etsinler. Sorun falan kalmaz.
Tartışmasız erkekler tabii. Neslihan kusura bakma hatun dayanışmasının sonuna kadar arkasındayım ama eminim ki sen de benimle hem fikirsin. Biz "bayan şöför" değil "şöför"üz sadece cinsiyetimiz bayan yapacak bir şey yok.
Kapatmak istememiş olsan da kapatıyorsun der bu erkekler boşver. Çal Hayko'yu git yolu saalllaaa
bayan ablalarım
ankara buluşmasında bizim Erdem bi sağ şerit bi sol şerit bi orta şerit ilerlerken ben arkasından canhıraş takip halindeyim mekana indik herkes " ne biçim kullanıyon abla" diye bana yüklendi....
elemanlar 10 yaşında şoför koltuğuna oturuyor ben 32 yaşında oturdum.... müsade edinde benden iyi kullansınlar....
kötü kullanıyorum ama kazaya sebebiyet vermiyorum.... kötü kullanıyorum ama yolu kapamıyorum (yani bazen arkadakine gıcık olursam kapatadabiliyorum )
Bu arada senin spoilerdeki fren lambası patlamış sanırım, ne ettin yaptırabildinmi?