0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
belimden ameliyat oldum taylan .evde dinleniyom 1 aydır..raporun 1 ayı gitti geriye kaldı 1 ay )) verso çok komplike bir makine teknoloji hırsızlıgı falan resimlerini eklemeyeyim ben..
boş verin klimayı anlatmayın üşüsün
Teşekkürler Adil abi
Hadı yaa.Çok geçmiş olsun Tuncay abi.Hiç haberim yoktu boşver abi fotoğrafı ama; ben senın yerınde olsam kendime gelince bol,bol fotolarını ekleyip bazı sunroofsuzları çatlatırdım Abi tek sorum var siyah renkmi ? siyah de lütfen
siyah değil,gri renk kardeşim...gri diye geciyor ama gri değil..la işte mesutun eski corolla e12 sinin rengi..Verem ettin bir renk anlatamadım..Siyahda cok yakısıyor ama mardinde sıcaktan yanar..o bu değilde araba 48 plaka
Dual klima özelliğini ilk aldığımda çok gerekli görmemiştim. Ama özellikle yanımda bir bayan varken yada, klimadan etkilenecek çocuk vs varken kendi klimamı 19 c, yanımdakini 23-24 ayarlıyorum örneğin. kışın da aynı şekilde... gayet işe yarıyor 'şu klimayı kıs artık' veya ' dondum' gibi birşey duymuyorum . Yağmur sensörüm yok ne yazıkki, kendim ayarlıyorum. İnsan konfora çok çabuk alışıyor. Yeni Ötv oranlarıyla birlikte pahalanan 1,6 üstü motorlu lüks araçlara ulaşmak zorlaşacak, donanımlı aurislerinize iyi bakın .
Böyle giderse zaten araba almak, araba değiştirmek hayal olacak.. Taylan en iyisi bildiğin, güvendiğin aracı yıllarca kullanmak..
Ama sende çok istemedin mi Fırat? Ancak bu kadar yapabilmiş adamlar.
Ama birde düşük hacimdeki motorlarında artan talep dolayısı ile fiyatlarının artacağınıda unutmamak lazım.
Sat kurtul amca gelmedi mi hala?
ÖTV zammı 2.0 ve üstü motorlara yansıdı..Önceden onlara %84 vergi uygulanırken şimdi %130 uygulanıyor ondan baya bir masraflı olucak avensis 2.0 gibi araçlar almak :/
1,6 2,0 arasıda nasibini aldı bu zamdan anlardada ötv %60 idi bil bakalım kaç oldu ?
90'ı bulmuştur herhalde