0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"""navigasyonu sadece navigasyon olarak kullanın yok tv seyredeyim müzikte dinleyeyim fotoğraf slaytıda yapsın iddaa kupunu doldursun boş zamanlarında falımada baksın derseniz makina sapıtıp erken emekli oluyor"""
Bu cevap bana herhalde ama çok güldüm ben buna hakkaten falada baksın bu garmin. 3 vakte kadar varacakmıyım acaba onu da söylesin.
hayır Sarper Bey yazdıklarım size bir cevap yada kinaye taşımamaktadır tamamen çoğunluğun beklentileri bu yönde olduğu için yazdım sizi hedef almamama rağmen olgunluk gösterip beğendiğiniz için ayrıca teşekkürederim.....
Ben navitecin corolla için özel cihazını kullanıyorum mükemmel birşey tabi normal navilere göre biraz pahalı ama orjinal duruyor hemde istersem ön kafalıkların arkasına monitörde bağlayabiliyorum ama gerek duymadım çünkü arkadaki ekranlarda vakit geçirecek kadar uzun yolculuklar yapmıyoruz .Aşağıda resimleride mevcut
Mahmut bey sizdeki bu sistemin fiyatı nedir ?Ne kadar ödediniz?
Tolga abi ben aracı beğendiğimde üstündeydi faturada 2500 tl civarı bir rakam vardı tek olarak yazmamışlardı tv anteni kamera falan ayrı ayrıydı toplam 2500 civarı ediyordu .Eğer niyetiniz varsa tavsiyem fly audio olur benimki navitechin memnunum fakat arkadaşın insigniasında fly audio vardı o daha kullanışlı ve hızlıydı bilginiz olsun fiyat olarak eğer ötv zammından nasibini almamışsa cihaz 1800 tl civarı taktırabilirsiniz hatta dahada ucuz olabilir şimdiki fiyatlardan emin değilim çünkü .
Teşekkürederim cevabınız için...araştırıyorum necnox mu yoksa nexnoc her neyse bu markaya dandik diyorlar onu kafadan eledim zaten sahibinden com da sizin cihaza 1300TL istiyorlar hesiburada com da ise abarmışlar 1900TL diyorlar yetkili toyota servisleri 2000TL diyor bu gidişle sahibinden alacağım yetkili servisine taktıracağım fly marka denk gelirse ona da bakarım.......
Rica ederimDediğiniz marka necvox tu sanırım dediğiniz gibi kullanıcıları bu üründen şikayetçi özellikle radyonun hışırtılı çekmesinden navitec ise yeterince tatmin edici bir ürün fiyat karşılaştırması yaparken ürünün içeriğinide göz önünde bulundurun GPS anteni i TV anteni geri görüş kamerası gibi ürünlerde fiyata dahil mi veya sonradan mı alınyor diye .Fly audioda corollaya olan ürünü görmedim ama insigniada bizzat kurcalama şansım oldu navitecten bariz iyiydi tabi fiyat olarak fark varsa eğer navitecte çok güzel ürün .