Gönderen Konu: navigasyon almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum  (Okunma sayısı 7288 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
arkadaşlar aracıma navigasyon almak istiyorum hangi marka yı tavsiye edersiniz gilgisi olanlardan yardım bekliyorum
2011 COROLLA EXTRA D4D

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: navigasyon almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
« Yanıtla #1 : Ekim 09, 2011, 15:33:35 »
Evet bende düşünüyorum ama tek amacım navigasyon değil çocuk için arabada zaman da geçirtecek özelliklere sahip bir cihaz almak. Video oynatımı ve resim izleme gibi ayrıca telefon defterimin de buna tam yüklenerek görebileceğim bir cihaz olmalı. Uydudan ömür boyu güncelleme olmalı arttırılabilir hafıza ve en az 7" olmalı diye düşünüyorum...
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 09, 2011, 15:38:18 »
garmin kullanıyorum gayet memnunum, talepleriniz doğrultusunda özelliklere sahip bi modeli vardır mutlaka, en kaliteli marka garmin, kesinlikle tavsiye  ederim...
iyi ki varsın toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 09, 2011, 16:01:03 »
Garmin den şaşmayın kaliteli olsun uyduya hemen bağlansın dakkada alternatif  yollar bulsun diyorsanız şiddetle garmin derim ben iki senedir kullanıyorum çoooookkk  memnunum....birde navigasyonu sadece navigasyon olarak kullanın yok tv seyredeyim müzikte dinleyeyim fotoğraf slaytıda yapsın iddaa kupunu doldursun boş zamanlarında falımada baksın derseniz makina sapıtıp erken emekli oluyor ne kadar çok özellik o kadar bol arıza dediğim gibi navigasyon sadece navigasyon özelliği olan cihazlardan yüksek verim alınır Türk hava kuvvetleri dahil olmak üzere pek çok ülke askeri nakliye uçaklarında bile garmin navigasyonlarını ve yazılımlarını kullanıyor.....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 09, 2011, 16:12:33 »
Evet garmin markası bencede sorunsuz cevremde kullananlar var bence almışken birkez alınıyor bu tarz ürünler o yüzden iyisini almak lazım ekran büyüklüğü bence 7'' olması gerekli rahatlık açısından.
2006 էօկօէﻪ  νεгรօ 1.6 εlεցﻪռէ

тσуσтα ιçιη кαℓιтє уαℓηız¢α вιя νααт ∂єğιℓ, вιя уαşαм вιçιмι∂ιя.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 93 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ekim 09, 2011, 19:05:40 »
"""navigasyonu sadece navigasyon olarak kullanın yok tv seyredeyim müzikte dinleyeyim fotoğraf slaytıda yapsın iddaa kupunu doldursun boş zamanlarında falımada baksın derseniz makina sapıtıp erken emekli oluyor"""

Bu cevap bana herhalde ama çok güldüm ben buna hakkaten falada  :D baksın bu garmin. 3 vakte kadar varacakmıyım acaba onu da söylesin.  :argh:
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ekim 09, 2011, 19:26:36 »
Bu cevap bana herhalde ama çok güldüm ben buna hakkaten falada  :D baksın bu garmin. 3 vakte kadar varacakmıyım acaba onu da söylesin.  :argh:
hayır Sarper Bey yazdıklarım size bir cevap yada kinaye taşımamaktadır tamamen çoğunluğun beklentileri bu yönde olduğu için yazdım sizi hedef  almamama rağmen olgunluk gösterip beğendiğiniz için ayrıca teşekkürederim.....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 93 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ekim 09, 2011, 19:32:33 »
hayır Sarper Bey yazdıklarım size bir cevap yada kinaye taşımamaktadır tamamen çoğunluğun beklentileri bu yönde olduğu için yazdım sizi hedef  almamama rağmen olgunluk gösterip beğendiğiniz için ayrıca teşekkürederim.....

Lütfen bu hissiyata kapılmadım asla bana yazmadığınızı da anladım. İnsanların değerli düşünceleri ne olursa olsun önemlidir benim için her daim ve mutlaka bi durup düşünürüm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 69000
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 09, 2011, 23:15:57 »
bende Sarper bey gibi düşünüyordum 7 inç dvd oynatıcılı bluetoot hem navigasyon hem ses  hem görüntü ama birçok arkadaş hepsi bir arada olan cihazların randıman vermediğini söyledi bana da çok mantıklı geldi her cihaz kendi amacı için kullanılmalı.cep telefonuyla  resim çekmekle fotoğraf makinesiyle resim çekmek gibi. ;)
mehmet hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • MERSİNDEN SIDDIK 96 MODEL COROLLAM VAR
« Yanıtla #9 : Ekim 11, 2011, 18:53:34 »
Mehmet bey size iyi bir cihaz önerebilirim
For x-4747 modeli toyota corolla için müthiş bir cihaz
Navi,bluetooth,tv.dvd,radyo,direksiyon kumandası full+full
 www.for-x.com.tr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 11, 2011, 19:48:04 »
Ben navitecin corolla için özel cihazını kullanıyorum mükemmel birşey tabi normal navilere göre biraz pahalı ama orjinal duruyor hemde istersem ön kafalıkların arkasına monitörde bağlayabiliyorum ama gerek duymadım çünkü arkadaki ekranlarda vakit geçirecek kadar uzun yolculuklar yapmıyoruz  .

Aşağıda resimleride mevcut

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 11, 2011, 19:55:17 »
garmin bence en başarılısı. deniz araçlarında bolca kullanılıyor. balıkçı tekneleri garmin olmazsa ne yapardı bilemem. garmin nüvi 200 kullanıyorum gayet başarılı. hiç sorun çıkarmadı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 11, 2011, 20:48:48 »
komple dvd lı bişey istiyorsanız navitech bu ara servislerin tavsiyesi ama yurt dışından da gelme yada getirilen bi sürü cihaz var..
küçük el tipi derseniz piranha kullanıyorum ama tomtom u tavsıye ederim..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • tabiki toyota
  • Araç: Yaris
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 15, 2011, 13:12:03 »
eğer portatif olsun diyorsanız 5" ya da 7" ekranlı navigasyonlar var. bunlar 600Mhz işlemcili AtlasV olursa rom da128 ise ki en son modeller bu donanımda, film,tv,navi, transmitter, bluetooth telefon vs işlerinizi çok rahat görecektir. yazılım olarak garmin iyidir ancak başarsoft haritası destekli  İgo primo yu kullanıp beğenmeyen de görmedim. sonuçta bu cihazlar win ce işletim sistemi ile çalışan mini bilgisayarlar. siz içine ne yüklerseniz o çalışır. yurtdışından iyi bir navigasyon cihazını özelliğine göre 90 dolara alabilirsiniz.
http://www.aliexpress.com/product-fm/432483111-5inch-GPS-Navigation-TURKCE-2-4-8GB-DDR64MB-Bluetooh-Av-In-FM-Transmitter-EN-UYGUN-FIYATLAR-wholesalers.html
bu arkadaş çinden yolluyor ve türk. online chat ile istediğinizi sorun cevaplıyor.

aracın orjinal teybinin yerine takmak isterseniz necvox ,servisin bile tercih ettiği marka. ondada sonuçta mantık aynı ama portatif değil.

ben heriki cihaz için gördüğüm eksileri söyleyeyim.
el tipi cihazın pili az gidiyor. camda yapışık bırakamıyorsunuz habire sök tak. güneş vizörü (sunshade) almazsanız aydınlık ortamda ekran görünmüyor.
arabaya monte cihazda tv çekimi çok zayıf, ekran çözünürlüğü düşük, el tipi olanların HD olanı bile çıktı.ekran ışıkta görümüyor, titreşimde cd dvd atlama yapıyor, yazılımsal bazı donma menu kapanmaması gibi sorunlar var,
navitec cihazı sahibinden de 830 tl ye satan var. bence çok uygun çin pazarında bile tr ye gelişi 420 dolar civarı. zaten çinden gelmez gümrüğe takılma ihtimali yüksek
herkese uyan bir toyota modeli vardır.
diğer markalar alternatiftir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ekim 15, 2011, 13:20:41 »
Ben navitecin corolla için özel cihazını kullanıyorum mükemmel birşey tabi normal navilere göre biraz pahalı ama orjinal duruyor hemde istersem ön kafalıkların arkasına monitörde bağlayabiliyorum ama gerek duymadım çünkü arkadaki ekranlarda vakit geçirecek kadar uzun yolculuklar yapmıyoruz  .

Aşağıda resimleride mevcut

Mahmut bey sizdeki bu sistemin fiyatı nedir ?Ne kadar ödediniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 15, 2011, 13:35:07 »
Böyle bir cihazı bende düşünüyorum ama eski kasa avensis olduğu için teyp çerçevesi ve uygun double teyp i bulmak zor oluyor..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #16 : Ekim 15, 2011, 14:10:33 »
Mahmut bey sizdeki bu sistemin fiyatı nedir ?Ne kadar ödediniz?
Tolga abi ben aracı beğendiğimde üstündeydi faturada 2500 tl civarı bir rakam vardı tek olarak yazmamışlardı tv anteni kamera falan ayrı ayrıydı toplam 2500 civarı ediyordu .

Eğer niyetiniz varsa tavsiyem fly audio olur benimki navitechin memnunum fakat arkadaşın insigniasında fly audio vardı o daha kullanışlı ve hızlıydı bilginiz olsun fiyat olarak eğer ötv zammından nasibini almamışsa cihaz 1800 tl civarı taktırabilirsiniz hatta dahada ucuz olabilir şimdiki fiyatlardan emin değilim çünkü .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ekim 15, 2011, 14:18:52 »
Tolga abi ben aracı beğendiğimde üstündeydi faturada 2500 tl civarı bir rakam vardı tek olarak yazmamışlardı tv anteni kamera falan ayrı ayrıydı toplam 2500 civarı ediyordu .

Eğer niyetiniz varsa tavsiyem fly audio olur benimki navitechin memnunum fakat arkadaşın insigniasında fly audio vardı o daha kullanışlı ve hızlıydı bilginiz olsun fiyat olarak eğer ötv zammından nasibini almamışsa cihaz 1800 tl civarı taktırabilirsiniz hatta dahada ucuz olabilir şimdiki fiyatlardan emin değilim çünkü .
Teşekkürederim cevabınız için...araştırıyorum necnox mu yoksa nexnoc her neyse bu markaya dandik diyorlar onu kafadan eledim zaten sahibinden com da sizin cihaza 1300TL  istiyorlar  hesiburada com da ise abarmışlar 1900TL diyorlar yetkili toyota servisleri 2000TL diyor bu gidişle sahibinden alacağım yetkili servisine taktıracağım fly marka denk gelirse ona da bakarım.......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #18 : Ekim 15, 2011, 14:26:57 »
Teşekkürederim cevabınız için...araştırıyorum necnox mu yoksa nexnoc her neyse bu markaya dandik diyorlar onu kafadan eledim zaten sahibinden com da sizin cihaza 1300TL  istiyorlar  hesiburada com da ise abarmışlar 1900TL diyorlar yetkili toyota servisleri 2000TL diyor bu gidişle sahibinden alacağım yetkili servisine taktıracağım fly marka denk gelirse ona da bakarım.......
Rica ederim

Dediğiniz marka necvox tu sanırım dediğiniz gibi kullanıcıları bu üründen şikayetçi özellikle radyonun hışırtılı çekmesinden navitec ise yeterince tatmin edici bir ürün fiyat karşılaştırması yaparken ürünün içeriğinide göz önünde bulundurun GPS anteni i TV anteni geri görüş kamerası gibi ürünlerde fiyata dahil mi veya sonradan mı alınyor diye .

Fly audioda corollaya olan ürünü görmedim ama insigniada bizzat kurcalama şansım oldu navitecten bariz iyiydi tabi fiyat olarak fark varsa eğer navitecte çok güzel ürün .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Ekim 15, 2011, 14:36:04 »
Rica ederim

Dediğiniz marka necvox tu sanırım dediğiniz gibi kullanıcıları bu üründen şikayetçi özellikle radyonun hışırtılı çekmesinden navitec ise yeterince tatmin edici bir ürün fiyat karşılaştırması yaparken ürünün içeriğinide göz önünde bulundurun GPS anteni i TV anteni geri görüş kamerası gibi ürünlerde fiyata dahil mi veya sonradan mı alınyor diye .

Fly audioda corollaya olan ürünü görmedim ama insigniada bizzat kurcalama şansım oldu navitecten bariz iyiydi tabi fiyat olarak fark varsa eğer navitecte çok güzel ürün .
Mahmut bey tek tek sorarım sizin dediğiniz gibi gps anteni ,tv anteni ,gece görüş geri vites kamerası varmı fiyata dahilmi diye? büyük ihtimalle navitec olur...tekrar teşekkürler....