Gönderen Konu: navigasyon almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum  (Okunma sayısı 7289 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Ynt: navigasyon almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
« Yanıtla #20 : Ekim 15, 2011, 14:40:01 »
garmin'den şaşmayın derim...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 15, 2011, 14:40:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • tabiki toyota
  • Araç: Yaris
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 15, 2011, 14:41:35 »
arkadaşlar size tavsiyem ne alırsanız alın işlemcisini, rom belleği, ekran çözünürlüğü, kart desteği değerlerini karşılaştırıp alın. birinin diğerine üstünlüğünün sebebi sadece bu.
herkese uyan bir toyota modeli vardır.
diğer markalar alternatiftir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #22 : Ekim 30, 2011, 22:57:19 »
arkadaşlar tomtom almaya karar verdim ama hangi modeli almalıyım ve ekranı biraz geniş olsun istiyorum acil yardımlarınızı bekliyorum
2011 COROLLA EXTRA D4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 30, 2011, 23:36:35 »
Tomtom XL modelini tercih edin kullananlar çok memnun.....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 31, 2011, 07:38:36 »
arkadaşlar ben bu yaz telefunken 350 modelini aldım çelik kasa diye geciyor bimeksten 220 tl kampanyadan ye gayet memnunum. gündüz ışıktan etkilenme oranı düşük. yaklaşık 10 saat yol sürüyor memlekete giderken bu arada 3 yaşında oğlum var haliyle yolda sıkılıyor navigasyona caoui keloğlan- sevimler hayvanlar ile oyuncak hikayesi 1-2-3 leri yükledim bunları izleyerek gidiyor sıkılmadan uyuyuncada eşim için de film yükledim onları izliyor anlayacağınız gayet memnunuz yol göztermesi harika bağlanması 5 sn hızlı hesaplaması ise 2-3 sn falan sürüyor 5'' ekranı hafıza 16gb aldım ben tavsiye ederim
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 31, 2011, 08:39:56 »
next 545 modeli hem büyük hem HD hem çok hızlı
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • tabiki toyota
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 31, 2011, 17:56:22 »
benim kullandığım
5" , win ce6, 600 MHz işlemci, 128 rom, atlasV, igo primo, 800x600 çöz., av in, bluetooth  +4gb sundisk kart hediyeli
82 dolara çinden aldım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #27 : Ekim 31, 2011, 20:45:12 »
navking route66 almayın da ne alırsanız alın. Bu kadar kötü bir navigasyon görmedim. Cihaz olarak başarılı ama harita ve  navigasyon çok kötü. Sattım kurtuldum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ekim 31, 2011, 20:57:57 »
navking route66 almayın da ne alırsanız alın. Bu kadar kötü bir navigasyon görmedim. Cihaz olarak başarılı ama harita ve  navigasyon çok kötü. Sattım kurtuldum.

geçmiş olsun ...

bende piranha fuga var gayet başarılı bence tek eksiği şerit bilgisini tom tom kadar ayrıntılı vermıyor.. geri görüş kamerası da bağlanıyor düşünürseniz tabii..  tavsiye edebilrim .. tom tom a bi ton para veremem diyorsanız ... başarsoft haritasını kullansın yeter..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #29 : Ekim 31, 2011, 21:04:20 »
şirket aracımda piranha var özel araç için gereksiz bir lüks olduğuna karar verdim. Büyük şehirde sık sık değişik adreslere gidiyorsanız iş amaçlı kullanım için çok faydalı. igo primo ve başarsoft haritalı modelleri tavsiye ederim. tomtom gereksiz pahalı. navigasyona verilecek en fazla ücret 200-250TL dır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • tabiki toyota
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ekim 31, 2011, 21:26:03 »
igo primo için bir özellik paylaşmak isterim arkadaşlar.
dediğiniz gibi navigasyon her daim lazım değil. ancak geri görüş kamerası çok faydalı bence. igo primo habire aç kapa işine çözüm bulmuş. aracı park edince çakmak gözünden gelen enerji kesilince cihaz kendini beklemeye alıyor. tekrar çalışınca otomatik açıyor. geri vitese takıncada kamera devrede. daha ne olsun. siz cihazı beğenin. haritanız güncel olsun. navigasyona istediğiniz programı yüklemek kolay. igo, garmin, tom tom. sygic

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #31 : Kasım 01, 2011, 00:12:29 »
igo primo için bir özellik paylaşmak isterim arkadaşlar.
dediğiniz gibi navigasyon her daim lazım değil. ancak geri görüş kamerası çok faydalı bence. igo primo habire aç kapa işine çözüm bulmuş. aracı park edince çakmak gözünden gelen enerji kesilince cihaz kendini beklemeye alıyor. tekrar çalışınca otomatik açıyor. geri vitese takıncada kamera devrede. daha ne olsun. siz cihazı beğenin. haritanız güncel olsun. navigasyona istediğiniz programı yüklemek kolay. igo, garmin, tom tom. sygic

nasıl yani?  gerivites ile navigasyon arasında nasıl bir bağlantı yapılıyor. geri görüş kamerası navigasyona ait bir özellik mi? yoksa AV in girişine herhangibir aygıt bağlanarak mı sağlanıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • tabiki toyota
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Kasım 01, 2011, 09:32:08 »
navigasyonunuzda AV in özelliği varsa ( 2.5mm jack girişi oluyor genelde) kamera bağlayabiliyorsunuz. kameranın enerjisi geri vites lambalarından alınıyor. siz geri vitese taktığınızda kamera açılıyor ve navigasyon direk geri görüş kamerasını gösteriyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #33 : Kasım 01, 2011, 23:16:27 »
arkadaşlar tomtom xxl 5 inc ekranı olan navigasyon almak üzereyim harita olarak nasıldır bilen varmı kalite ve kullanım olarak yardımlarınızı bekliyorum sanırım bu cihazda navigasyon hariç başka özellik yok yardımlarınızı bekliyorum
2011 COROLLA EXTRA D4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Kasım 02, 2011, 15:54:21 »
arkadaşlar tomtom xxl 5 inc ekranı olan navigasyon almak üzereyim harita olarak nasıldır bilen varmı kalite ve kullanım olarak yardımlarınızı bekliyorum sanırım bu cihazda navigasyon hariç başka özellik yok yardımlarınızı bekliyorum
Al artık Mesut kardeşim ....tomtom kendini kanıtlamış bir markadır kullanan hiç kimseden bir şikayet duymazsınız xxl iyi modeldir sadece navigasyondur.
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK