0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""Ben bir Toyota kullanıcısı olarak çok memnunum; Toyota Türkiye’ninde müşteri memnuniyeti ve görüşlerine önem verdiğini bilerek size bu e malimi yolluyorum.. Araçlar böyle geliyor ve bizde satıyoruz gibi bir karşı email göndermezsiniz umarım... Yeni gelecek olan Makyajlı kasa Avensis lerde olsun, arka yolcu bölümüne ait havalandırma kanalları olur ise çok memnun olurum. """"""""""""""""""""""""""""""""""Şeklinde bir e mail göndermiştim...Müsteri hizmetleride bana şu emali gönderdi...."""""""""""""""""""""""""""""""""Sayın Mustafa TEKİNÖncelikle göndermiş olduğunuz e-mailiniz için teşekkür ederiz. Toyota marka araçların Türkiye distribütörü olarak, ülkemizde satışı gerçekleştirilen araçların satış ve satış sonrası hizmetlerini vermekteyiz. Araçlar, lisansörümüz Toyota Motor Co.tarafından belirlenen ve bizlere bildirilen dizaynları/donanımları ile tarafımıza sevk edilmektedir.Distribütör firma olarak araçların dizaynı veya donanım seviyelerinde değişiklik yapmamız maalesef mümkün değildir. Öte yandan sizin gibi aldığı ürün ve hizmetlere ilişkin olumlu / olumsuz görüşlerini tarafımıza ileten bilinçli müşterilerimizin daha iyi ürün ve hizmet çalışmalarımıza katkısının tartışılmaz olduğunu ifade etmek isteriz. Bizim için büyük değer taşıyan görüşleriniz ve farklı ülkelerden alınan kullanıcı görüşleri yeni model araçların tasarım ve üretim safhalarında dikkate alınmaktadır. Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz. Saygılarımızla, Toyota Müşteri İlişkileri""""""""""""""""""""""""""""""""
benim araçtada koltuğun altından gidiyormuş, entersan bir durum
Arkadaşlar, Toyota Türkiye'nin cevabını neden yadırgadınız anlayabilmiş değilim. Kısaca "Biz olumlu ya da olumsuz sizlerden gelen tüm görüşleri muhatabımıza iletiyoruz, bunun dışında yapabileceğimiz bir şey yok" diyorlar kısaca. Bu, herhangi bir beyaz eşya bayisine gidip, bu çamaşır makinesinin neden bu parçası yok demeye benziyor. Bu bayinin, sizin şikayetinizi üreticiye iletmek dışında yapabileceği başka bir şey var mı? Zaten, müşteri ile direkt muhatap olan tüm dağıtım kanallarının görevi o markanın gözü, kulağı olup topladıkları bilgileri beyine iletmektir. Beyin görevini yapmıyorsa onlar ne yapsın
evet bence de soruya verdiği cevap normal ancak. toyota Türkiye distribütör olarak demiyo mu ki siz bu araçları gönderirseniz ben satamam. yoksa kaptır gitsin mantığın da mı çalışıyorlar?
Toyota, "Sen satamıyorsan, ben satacak adam bulurum" derse ne diyecek ALJ
o zaman beynin göze ihtiyacı yok demektir