0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
senin kendi görüşlerin dostum saygı duyuyorum . ilk defa senden duyuyorum bunları sanırsam baya bir araç tecrüben var .
Ben beğenmiyorum eskisi kadar kalite yok arkadaş 2007 model arabamın sağ kapı camları çukurda vs.de aşa düşüp kapı içinde ses yapıyor şanzıman desen allaha emanet arkadan en ufak bi zorlamada kayması pek yol tutan bir araç olmaması beni soğuttu toyotadan sanki ren a cardan araç çıkartmış kullanıyomuş gibiyim ama sattıramıyorum orası ayrı mesele forumda olmamda sıcaklığından kaynaklanıyor sağolun ki ailem burda ama toyota sevmiyorum !..Ha konu avensis evet ama son çıkan avensis benim için passatla kıyaslancak bir araç değil d sınıfı d sınıfıyla kıyaslamak kritercilerin işi ben tüketiciysem göz var nizam var bi jetta ya da passat kadar giderli bir araç mıdırı ? O kadar para veriyosam biraz cafcafda ararım işin içinde..
Çetin abi o mesajımdada belirttiğim gibi keyfimden binmiyorum satma girişiminde çok bulundum ama Mehmet abininde söylediği gibi memur adama bu araç daha iyi gidiyor yoksa isteklerimi karşılıcak hiçbir tarafı yok ..
Avensisle passatı karşılaştıran arkadaş parasını denkleştirebilse avensis değil passat alır buna adım gibi eminim.