Gönderen Konu: Avensis Sınıfında İddialı Olmak İstiyor - Autoshow Dergisinden ...  (Okunma sayısı 5924 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Ben lastik basınç göstergesinde veya wi fi sinde değilim..Ufak tefek ayrıntılardan kaçıp ilerde sorun çıkarmasından dolayı uzak durupta tüketicilerinin gönlününü pekte fetedemiyor toyota...kaç tane modelinde sunruff gördük ya da bu teknolojiyle benim e15 lerin hala binbir türlü ufak tefek eksiği var passatla kıyaslamışsınız iyi güzel ama ben olsam jettayla kıyaslardım...passat kalitesi yok avensiste ben göremiyorum bariz açıkları çok göze hitap etmiyor bile jettayıda passatıda iç mekanından dolayı alırım neden hala toyota diye savunulunur ki
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
senin kendi görüşün saygı duyuyorum zevkine ;) tabiki passat la kıyaslayacağım senin göreceliğine bağlı kavramlar değil onlar belirtmek isterim d sınıfı aracı d sınıfı araçla kıyaslamak gerekir saygılar 
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
Toyota tüketicilerin gönlünü fetetmiş bir marka.Dünyanın en değerli otomotiv şirketi.Boşuna yorulmayalım.Dünya sadece Türkiye'den ibaret değil.Toyotalar sadece bizdeki modeller değil.Ha satmak isteyenler satarsa da ikinci eli çok iyi Toyotanın.Donanımlı araba alırlar.Rahat ederler.Site tuhaflaştı.Toyota severlere bak hayret.Hep eleştiri.Yanlış yerdemiyim ya.Bir de fanatizm tutturmuşlar.Ne diyecez yaşasın diğer markalar mı?Tabiki Toyota.Burada bizi Toyota buluşturdu.Ne dersiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
Ben beğenmiyorum eskisi kadar kalite yok arkadaş 2007 model arabamın sağ kapı camları çukurda vs.de aşa düşüp kapı içinde ses yapıyor şanzıman desen allaha emanet arkadan en ufak bi zorlamada kayması pek yol tutan bir araç olmaması beni soğuttu toyotadan sanki ren a cardan araç çıkartmış kullanıyomuş gibiyim ama sattıramıyorum orası ayrı mesele forumda olmamda sıcaklığından kaynaklanıyor sağolun ki ailem burda ama toyota sevmiyorum !..Ha konu avensis evet ama son çıkan avensis benim için passatla kıyaslancak bir araç değil d sınıfı d sınıfıyla kıyaslamak kritercilerin işi ben tüketiciysem göz var nizam var bi jetta ya da passat kadar giderli bir araç mıdırı ? O kadar para veriyosam biraz cafcafda ararım işin içinde..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
senin kendi görüşlerin dostum saygı duyuyorum . ilk defa senden duyuyorum bunları sanırsam baya bir araç tecrüben var .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
senin kendi görüşlerin dostum saygı duyuyorum . ilk defa senden duyuyorum bunları sanırsam baya bir araç tecrüben var .
Estağfurullah Mehmet abi herkesin kendine göre tecrübeleri vardır..Zevk begeni işi dediğin gibi ve şunuda hep söylerim 99 model 306 sedanım şuan ki aracımdan kat kat daha iyi yol tutup gidiyordu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
valla 306 da kullanmadım corollada kullanmadım ama geçen bir topic açılmıştı focus corolla yol tutuşunu karşılaştırılıyordu corollacı arkadaşlar gayet memnun gibiydi tabi böyle birşeyde var toyotalar yaşımıza uygun araçlar değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • 13 kere teşekkür edildi
Ben beğenmiyorum eskisi kadar kalite yok arkadaş 2007 model arabamın sağ kapı camları çukurda vs.de aşa düşüp kapı içinde ses yapıyor şanzıman desen allaha emanet arkadan en ufak bi zorlamada kayması pek yol tutan bir araç olmaması beni soğuttu toyotadan sanki ren a cardan araç çıkartmış kullanıyomuş gibiyim ama sattıramıyorum orası ayrı mesele forumda olmamda sıcaklığından kaynaklanıyor sağolun ki ailem burda ama toyota sevmiyorum !..Ha konu avensis evet ama son çıkan avensis benim için passatla kıyaslancak bir araç değil d sınıfı d sınıfıyla kıyaslamak kritercilerin işi ben tüketiciysem göz var nizam var bi jetta ya da passat kadar giderli bir araç mıdırı ? O kadar para veriyosam biraz cafcafda ararım işin içinde..

al o halde bir passat sende rahat et biz de rahat edelim:)

hiç bir marka model nerede ise tam anlamıyla 4/4'lük yada kusursuz yada mükemmel değil.
önceliklerini ve isteklerini belirlersin sana uyanı hitap edeni tercih edersin.
göbek bağıyla bağlı değilim elbette ne toyota'ya nede başka bir marka araca.
işime geleni alırım gelmeyeni satarım.
sana da tavsiyem o.
gerçekten inandığın içine sinen, aklına yatan hangi marka hangi model araç varsa onu al.
neticede hepsi 4 teker 2000 civata.
farklı değerler ve anlamlar yüklememek lazım.
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
katılıyorum çetin abi araba işi gönül işi zevk işidir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
Çetin abi o mesajımdada belirttiğim gibi keyfimden binmiyorum satma girişiminde çok bulundum ama Mehmet abininde söylediği gibi memur adama bu araç daha iyi gidiyor yoksa isteklerimi karşılıcak hiçbir tarafı yok .. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • 13 kere teşekkür edildi
Çetin abi o mesajımdada belirttiğim gibi keyfimden binmiyorum satma girişiminde çok bulundum ama Mehmet abininde söylediği gibi memur adama bu araç daha iyi gidiyor yoksa isteklerimi karşılıcak hiçbir tarafı yok .. :)

Allah gönlüne göre versin.
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
Sağol abi teşekkür ederim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
Alper in dediği gibi bu iş tamamen göz ve nizam işi bana sorarsanızda yeni avensis görünüş itibarı ile asla bir D sınıfı araç gibi görünmüyor kendi görüşümü söylüyorum ; Bir önceki kasa avensisteki o ağır makam aracı görüntüsünü bu hale getirmek için çok uğraştılarmı acaba ? yeni avensisin görüntü olarak C sınıfı araçlardan hiç bir farkı yok benim gözümde ha corolla ha avensis nerde o avensisin farklı ve ağır görüntüsü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
tabi arkadaşlar kessinlikle göreceli kavramlar bunlar bende aynı şekilde eski kasa hakkında öyle düşünüyorum dümdüz basit bir araba gibi geliyor bitek iç tasarımları d sınıfı olduğunu hatırlatıyor göreceli kavramlar tabi bunlar ben tartşmaya bile gerek dumuyorum sözü daha uzatmıycam herkese allah gönlüne göre verir inşallah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Avensisle passatı karşılaştıran arkadaş parasını denkleştirebilse avensis değil passat alır buna adım gibi eminim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
herkesin görüşüne saygım var arkadaşlar herkes bütçesine en uygun kendisine en mantıklı gelen aracı almaya çalışıyor araba almakta eskisi gibi zor değil 4 ay fazla taksit ödenerek alınabilecek bir araç o kadar ı veren onuda verir saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
Neyse arkadaşlar bu konu iyice polemikleşti ,herkes aklına mantığına hangisi yatıyorsa onu alıyor, şimdi auris almış adama golf alsaydın da denmez.passat alsaydımda belki neden avensis almadın dicektiler onun için tartışılacak bir durum değil herkesin hesabı farklı şekilde oluyor para denkleştirme yada denkleştirerememe mevzusu değil çok isteseydim bir kaç ay beklerdim yada ne bileyim 3 tane arabamız var birini satardık bence bu tarz yorumlar azcık rencide edici.. zevk meselesi tamamen diyorum ve polemikten uzaklaşıyorum iyi forumlar arkadaşlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Avensisle passatı karşılaştıran arkadaş parasını denkleştirebilse avensis değil passat alır buna adım gibi eminim.

1.6 tdı duz bır passata 70 kusur para verecegıme gıderım aynı paraya  2.0 dızel ınsıgına alırım...her bakımdanda passatan üstun bır ozellıge sahip araç.D segmentının hakkını verıyor en azından..arabanın en düzünde bile passtaın donanımlısından daha cok özellık var..
auris D-4D blue

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
D sınıfı bir araç alacak olsam ben de passat almam, ama fiyatlarının yüksek olması passatın kötü olduğunu göstermez. Bir avensise bir de passata binerseniz farkı görürsünüz zaten.