0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu iç tasarım ve bu motorla Avensis ancak Hyundai'ye karşı iddialı olur. D sınıfı araç içine girince bir huzur vermeli. Toyota'yı motor konusunda zaten hiç anlayamıyorum son zamanlar. Çağın iyice gerisinde kaldı. Baksanıza adamlar dalgasını bile geçmiş '147 beygir için epey yüksek devirlere çıkmak lazım diye:D İnsan ayda kaç kere 6400 devire çıkar ki...
valvematic motorun çalışma prensibini araştırmanızı tavsiye ederim testin sonunda motorun performansının beklenen de iyi olduğunu belirtmişler ben dalga geçtiklerini düşünmedim. avensisin içinde huzurunuzu kaçırcak ne vvar mesela iç hacmi mi dar geldi .
Bende hiç beğenmedim...motor,iç mekan,dışı güzel ama lastikler biraz daha dışarıda olup kalıplı durabilirdi..elektrkli koltuk yok nasıl bir d sınıfı benim aracın içinden pek fark göremedim allah bilir bunlarında cam açıp kapatma moülleri ayna ayar yerleri ışıksızdır ne saçma ya bazen bindiğim arabadan çok soğuyorum böle küçük şeylere önem vermemek toyota için çok ama çok basit kalıyor...
ya mesela boş derken beklentiniz nedir merak ettim ben.mesela passatın baz modeliyle kıyaslıyacak olursak en başta fiyat farkıYeni Passat 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Trendline 60.400,00. toyota avensis 1.6 valvematic 132 bg elegant extra 54.700 aradaki fiyat farkı 1 sis farı dahi yok arka stoplarda led yok anahtarsız giriş sistemi yok cruise control yok kendiliğinden kararan iç dikiz aynası yok ,far yağmur sensörü yok ,lastik basıç kontrol sistemi ondada yok ,anahtarsız giriş sistemi yok ,elektronik park freni yok ,ama lastik basınç kontrol sistemi hariç hepsi avensiste mevcut 9 hava yastığıda extrası eğer avensis boş sa bu passat a ne denebilir avensis boş bir araç kesinlikle değil sadece iç dizaynı gösterişten uzak ben birtek elektirikli koltuğun eksikliğini anlıyorum içinde ayrıca passatın tredline modelinde bluetoth ta mevcut değil avensis in saymadığım bir sürü fazla özelliği daha var ,ayrıca fiyat farkıda 6 000 lira neredeyse .motor olarakta avensis daha önde avensisin tek eksiği ara donanımlı modelleri yok pazarlama stratejileri yanlış ben aldığımda avensis 51.000 lira idi dizeli 80.000 gibi bir rakamla satılıyordu araya 1.6 dizel motor koymadılar uygun fiyata. benim düşüncem 1.6 dizel bir motor ve otomatik şanzımanla avensis çok daha farklı şatış rakamlarına ulaşır.