0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hantallık konusunda size katılıyorum yeterince tatminkar bir performans sunuyor fakat yaktığı yakıtın hakkını kesinlikle vermiyor . 15 lt ne demek ya heleki günümüz akaryakıt fiyatlarıyla 65-70 tl 100 km demek yani 65 krş yakıyor benim araba ise 22 krş ortalama 3 katı yakıyor aynı yakıt giderleriyle 3 adet d-4d corollayı aynı yolda götürebilirsiniz demektir bu .
arkadaş konu başlığı atmosferik-turbo karşılaştırması değil burada insignia dan bahsediliyor.. yakıt maliyeti denilliyor ve bunun karşılığında hantal deniliyor bende bu aracı sürmüş biri olarak hantal değil diyorum konu bu..
Ykarıdaki yorumlardan birinde İnsignia'nın C ve D segmentindeki tüm araçları geçebileceği yazılıyor doğrudur.Bir modelihariç.İnsignia'nın 8 versiyonu var.1.6 180Hp, iki adet 2.0lt Turbo ecotec benzinli(220hp-220hp 4x4), iki adet 2.0lt CDTİ ecotec(130-160hp), bir adet 2.0 CDTİ ecoflex(160hp) ve iki adet 2.8 V Turbo ecotec(260-325hp).Bunların içinde en az tork üreteni 1.06 180Hp olanı,diğerleri 350-435 arası tork üretiyor.1.6 180hp ecotec'in maksimum hızda fabrika değeri225km.diğerlerinin 240-250km arası değişiyor.En düşük maksimum hız 2.0lt CDTİ 130 hp olanında.Onunda değeri 204km. Son bahsettiğim modeli hariç, evet c ve d segmenteki araçların hepsini geçer. Bu kadar hp ve torklara müsaade edelimde geçsin artık.
Ne kadar da çok şikayet var bu insinia dan. Açıkcası opel mi toyotamı derken ben toyota almıştım.
aslan besleyen yemine katlanır insignia benim gözümde aslan değil o ayrı. gerçi şu da var toyota da corolla tsport dışında heyecan verici bir model görmedik Türkiye'de
Insignia'nın 325 Hp. lik versiyonu da var arkadaşlar.
30 lt yakıyordur sanırım...
Birileri performans demiş type R demiş ben yine supra diyim bmw msupra hayabusa- m supra 10.02.2008M Supra vs ZX10 vs 1000RR
Mümkün olduğunca ana konuda kalalım arkadaşlar.
Özür dilerim abim