0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
insigniamız olsunda yakıtı kalsın bir dusuncek:)
insignia 1.6 turbo 180 beygir araca hantal deniyor şaşırdım kaldım.. ben bu aracı 1.5 sene önce test ettim.. türkiyede sıfır km satılan vtec , vvt-i ve d,iğer 1.6 ve birçok 2.0 den bile daha performanslı bir araç... avensis , passat , 508 , c-5 , superb... hiçbiri bu arabayı yakalayamaz performansta....
bende modifiyesiz vtecten bahsettim modifiyeli olursa sakat olur Civic Ls/Vtec Turbo vs. Lamborghini Murcielago
Farkındayım bende vtecin gücünden. Demek istediğim o değil. Ottoman Ep3 Type R uygun olmassa vidyo kaldırılabilir.
Hadi toparladıkları sürümünü desen anlayacağızda 1,5sene önceki insignialar cidden ceset nasıl o kadar översin anlayabilmiş değilim hadi hepsini geçtim vtecten hatta 2,0 araclardan bile performanslı demişsin elini vicdanına koy dostum
ben sana 2.8 260 hp lik opc insignia yı örnek göstermiyorum mesela dimi..
oda beslemeli değil miydi benim anlamadığım atmosferik araçla turbolu aracı nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz?
arkadaş konu başlığı atmosferik-turbo karşılaştırması değil burada insignia dan bahsediliyor.. yakıt maliyeti denilliyor ve bunun karşılığında hantal deniliyor bende bu aracı sürmüş biri olarak hantal değil diyorum konu bu..