0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış!!opel in tadına bir kere varan, bir daha opelden vazgeçemez arkadaşlar.isteyen istediği kadar çok yakıyorda, arızalanıyorda , falan da filan da diye paylaşsın!! opel yine satacağı kadar araç satar ve piyasası yine aynı şekilde devam eder
Arkadaşlar LPGli İnsignia aracı olanlarda ,30000-35000 km değerlerinde LPG kullanımı dolayısıyla supaplarda yaşanan deformasyon sorunu nedeniyle motorda revizyon yapılması gerektiğini öğrendim bilgilerinize.
İnsignia alana yanında incir ağacı veriyorlar yavaş yavaş kullanayım da yakmasın modu. (70-80km hızlarda 6. vitte sabit) 6 lt /100km tabi boş yol bulursanız.yavaş yavaş kullanayım ama şehir içi trafiğine mecburen girerim modu. 11 lt /100 kmsoldan giderken sellektör yemeye dayanamam, azıcık hızlı gideyim modu. 13-14lt / 100kmarabanın hakkını vereyim, vtec-vti-gti vs tokatlama modu - 16-17lt /100km
bu neymiş böle ya opeldede hiç akıl yokmu dünyaya zaarar
Bir insan 180 hp, turbo-benzinli, 1.5, 1.6 ton ağırlığında bir araba alıp sonrada foruma çok yakıyor bu araba yazıyorsa salaktır o insan...Başka da bişey demem...(Insignia konusu için dedim, araları okumadım:))))) )
Neden ?
Az yakacağını kimse söylemez ama normal olması beklenebilirdi..Şuan ki aracım 1,6 LPG li mmt şanzıman ama benimkide km ye 260 krş yakıyo sizce bu normal mi benzinde sarfiyat 400 ü buluyor ?