0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
servis bakımlı değil ise km ile oynandıgını farkedemezsin.o satıcının vicdanına kalmış.Ben 2006 verso aldım 40 bin kmde ve son bakımıda aypılmış servis kayıtları hepsi gözüküyor...Aldıgım aracın deri direkiyonunda vites topuzunda en ufak soyulma yok ilk günkü gibi.Kmaraş elbistanda otopazarında 2006 corolla sol vardı 23,500 istiyordu.Araç kaç km de dediğinde 46 binde dedi.Ancak arabanın ne deri direksiyonu ne vites topuzu ne vites körüğü kalmış ,soyulmuş çok kötü görünüyordu..en önemlisi alrken motor kompreyonunu mutlaka ölçtürün,motoru bitmiş araba almayın.İnsanlar 3-5 kurusun peşine düşmüşler,Mİlletin zar zor kazandıgı paraya göz dikmiş bazı şerefsizler.allah onlarla karşılaştırmasın.mustafa beyın dediği gibi 100 bine yaklasmıs aracın direksiyonden pedallardan vites körügünden anlarsınız km cok yükske ise bu kısımlar daha fazla deforme olmustur.
ben kazakistanda Bmw yi yağ değiştirmeye bavaria bmw servis götürmüştüm,oradaki yetkili aracın anahtarını bir cihaza okuttu aracınız 150000 km de falan filan bütün bilgileri çıktı,şaştım kaldım...
Demekki anahtara kaydediliyor herşey buda güzel bir durum
Bunları yapan alçaktır şerefsizdir.