Gönderen Konu: km düşürme-oynama işlemi nasıl tespit edilir?  (Okunma sayısı 26107 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: km düşürme-oynama işlemi nasıl tespit edilir?
« Yanıtla #20 : Ekim 04, 2011, 10:14:45 »
  İnsanın evrimi midesizliğie doğru gidiyor sanırım. ;) Böylelerinde direk İşkembe var galiba. ;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 04, 2011, 10:14:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 04, 2011, 20:38:39 »
Kırklareli merkezde 2001 Yılında 1993 model kırmızı bir flash buldum galerinin birinde. Galerici Hacı tabir edilen bi amca. Kırklareli küçük yer herkes birbirini tanıyor zaten. Girdim dükkana baktım inceledim fiyatını falan sordum sonra hatası varmı dedim. Hacı ''Yeğenim araba muayyer hatası yok, heryeri orjinal, boya bile yok ,yeminle bak öğle namazından çıktım abdestim üzerimde şurdan şuraya çıkmak nasip olmasın'' dedi. Arabayı sanayide güvendiğim bi usta vardı ona götürdüm ,meğerse 1 ay önce hacı arabayı full boyatmış onun dükkan komşusuna....Miğdem bulandı o dakka..... Sakalına tükürdüğüm adi şerefsiz herif .....Kimbilir benden sonra kimin canını yaktı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 05, 2011, 23:01:58 »
Kırklareli merkezde 2001 Yılında 1993 model kırmızı bir flash buldum galerinin birinde. Galerici Hacı tabir edilen bi amca. Kırklareli küçük yer herkes birbirini tanıyor zaten. Girdim dükkana baktım inceledim fiyatını falan sordum sonra hatası varmı dedim. Hacı ''Yeğenim araba muayyer hatası yok, heryeri orjinal, boya bile yok ,yeminle bak öğle namazından çıktım abdestim üzerimde şurdan şuraya çıkmak nasip olmasın'' dedi. Arabayı sanayide güvendiğim bi usta vardı ona götürdüm ,meğerse 1 ay önce hacı arabayı full boyatmış onun dükkan komşusuna....Miğdem bulandı o dakka..... Sakalına tükürdüğüm adi şerefsiz herif .....Kimbilir benden sonra kimin canını yaktı...

Hayatım boyunca öğrendiğim şey şu oldu galericiyle işin olmayacak :) bizim corollaya 28bin verdiler babam galerici diye satmadı adama saracı kaça sattık peki 27.500tl :) adam bize adıyamandan öğretmenim yeni evlendim altınları sattım araba alacam araç orjinal demi falan dedi öle abi olursa hata geri alırım aracı falan filan amenna dediler ve geldiler adamlar aracı sevisten falan sorguladılar cart curt :) sonra ceplerinden boya ölçüm cihazı çıkınca babam bende galericiye araba yok diyip ben sizi galericiler sitesine bırakayım diyip gitmiş :D piyasa dolu yani :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 06, 2011, 09:32:16 »
Genel olarak aracın km sis belli başlı aracın .İç mekanından .Vites topuzundan-direksiyonundan - pedallardan - koltuklarından- taban halısından - anlaşılır geriden yan profiline baktıgınızda araç diri durur .km çok yapmış yorgun araç her hali ben yorgunum der
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 06, 2011, 09:56:43 »
aracın lastik durumu lastikk imalat trihi ve faturası karter tapasındaki deformasyonlar belki az da oşsa ipuçları verebilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ekim 06, 2011, 20:21:57 »

Hayatım boyunca öğrendiğim şey şu oldu galericiyle işin olmayacak :) bizim corollaya 28bin verdiler babam galerici diye satmadı adama saracı kaça sattık peki 27.500tl :) adam bize adıyamandan öğretmenim yeni evlendim altınları sattım araba alacam araç orjinal demi falan dedi öle abi olursa hata geri alırım aracı falan filan amenna dediler ve geldiler adamlar aracı sevisten falan sorguladılar cart curt :) sonra ceplerinden boya ölçüm cihazı çıkınca babam bende galericiye araba yok diyip ben sizi galericiler sitesine bırakayım diyip gitmiş :D piyasa dolu yani :D

Benden babaya alkış :alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 07, 2011, 16:10:33 »

Benden babaya alkış :alkis: :alkis: :alkis:
:D babadır babaya laf yok :D bukadar yalanı nasıl söyleyebiliyorşar anlamış değilim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ekim 07, 2011, 16:50:03 »
Benim araba 2011 model corolla A/T ve servis kayıtlı ancak Tarçın efendi (köpeğimiz) vites topuzunu dişledi manyak .Şimdi topuz çizik içinde.Dış görünüş fikir versede yanıltır.Parçaların ekonomik ömürleri bellidir.İyi bir usta o parcanın aşağı yukarı ne zaman değiştiğini yada değişeceğini bilir.İyi bir usta mutlaka görsün.Ayrıca motor performans testi yapılabilir.Hatta almadan önce yaptırın  50 tl filan

Ne yaparsan yap parça değişikliği anlaşılır, o köpeği de uyut falan bi şeyler yap artık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ekim 07, 2011, 17:05:32 »
Ne yaparsan yap parça değişikliği anlaşılır, o köpeği de uyut falan bi şeyler yap artık

Köpeği sat kurtul.......zuahahahaha..... :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ekim 07, 2011, 17:12:26 »
 :D :D :D :P :asikadam: :asikadam: :asikadam: :alkis: